Dim.on-zt 343 Опубликовано 23 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2014 Поставив новий гамнітофон в понеділок. Вчора не їздив. Сьогодні прийшов, заводити - а хрін. Акуми сіли Прислухався - а в магнітолі моторчик якийсь жужжить. Походу якийсь привід дисків. Завели зі шнурка. Магнітолу витяг. Дивлюсь плафон не горить в середині салона. Запобіжник перегорів (запобіжник іде на світло салона+годинник+аудіо). Я туди встромив який перший під руку попався - задимілося в шахті де магнітола має бути. Тепер доведеться розбирати панель, дивитись шо то за провода були (йшли не з заводської шини) і перебирати ті соплі шо там наколхожані. П.с.: з гамнітофоном цікаво шо то - якого дідька там шось працює коли не треба і садить акуми? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 23 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2014 какой майфун? Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
vlad_zh 3 Опубликовано 23 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 апреля, 2014 Я на кнопку-рубильник сажаю красный и жёлтый провод мафона. И надежно и удобно, пришёл втыкнул и сразу любимое радио рокс )) Бортовик 2113 (Городской полуКорчь) Бортовик Lada 4X4 Тайга 21213 (Загородный Вездеход) Продам Алюминиевое антикрыло, Задний бампер Zest Line 2108/09/13/14 и др. Услуги программиста 1С7 / 1С8. Автоматизация предприятий, магазинов, торговых сетей, ресторанов Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 24 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2014 (изменено) какой майфун?http://avtozvuk.ua/info/13819 отаке. Взяв на 200грн дешевше - тепер маю клопіт. Чи то з ним глюк, чи шось в підключенні не так... Якшо нажати reset на кілька сек. вимикається і знову починає жужжати.Я на кнопку-рубильник сажаю красный и жёлтый провод мафона.И надежно и удобно, пришёл втыкнул и сразу любимое радио рокс ))Я радіо майже не слухаю в авто. Або "Просто радіо" зрідка. Над кнопкою теж думав, але настройки зберігають не всі патіфони. Х.з. чи цей тримає -не перевіряв. Буду "гратися" тепер у вільний час. Изменено 24 апреля, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
kievyurka 13 Опубликовано 24 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2014 Блин, объясни - почему эта тачка вечно с поломками? То форсунки, то генератор, то завестись не смог. Я не язвлю. Иногда заглядываю почитать бортовик, а у тебя вечно что-то ломается Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 24 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2014 блин...нафиг ты это гавно китайское брал?)) Продай, есть Кларион 1 дин , выезжающий 7" экран , с юсб за 2000 , идеал) Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Gerasim_76 3 Опубликовано 24 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2014 блин...нафиг ты это гавно китайское брал?)) Продай, есть Кларион 1 дин , выезжающий 7" экран , с юсб за 2000 , идеал)где есть? покаж Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 24 апреля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 апреля, 2014 (изменено) блин...нафиг ты это гавно китайское брал?)) Продай, есть Кларион 1 дин , выезжающий 7" экран , с юсб за 2000 , идеал)Так ніхто не купляє. Уже місяць і на сландо висить і по кільком форумам.Блин, объясни - почему эта тачка вечно с поломками? То форсунки, то генератор, то завестись не смог.Я не язвлю. Иногда заглядываю почитать бортовик, а у тебя вечно что-то ломается Так завестись не зміг, бо патіфон посадив акуми. Шо часто ламається? Останній раз ше восени шось ковиряли в машині. Із поломок лише стартер, генератор, форсунки і підшипники в передньому мості були за 2 роки. Останні з заводу 20 років простояли. Це мало? Чи розрив сайленблока на ричагу - серйозна поломка? Ну так я і по ямам їзжу відповідно. Решта - все планові заміни. На свята планую ступичні підшипники чи відрегулювати, чи замінити, залежно від стану. В них люфт був ше як брав машину. І якось без проблем 40тисяч наїздив. До того, я ж записи роблю, коли є шо писати. Я часто тут пишу? Пости типу "поміняв фільтра і масла" нікому не цікаві, нашо їх писати.А так 2 раза в рік шось поремонтувати, куди після покупки ніразу не лазив, я не вважаю проблемою. Изменено 24 апреля, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 25 апреля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 апреля, 2014 где есть? покажу меня есть) Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 18 мая, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 мая, 2014 Поїхали дивитись АТЛ трофі, а як результат взяття точок я так і не побачив, зате самі трохи порубалися в багнюці і на машинах, і пішки.Як результат із бойових втрат це гальмівна трубка на задній міст, тепер я поки лише з передніми тормозами; погубив десь в калюжах кришечки від ПТФ і обірвав провода на датчику ввімкнення 4х4 (лампочка на приборці).Ше на тижні пертягнули мені кусок панелі приладів кож.замом (протупив - треба було антарою), бо відблискувало страшенно на сонці, без окулярів неможливо було в сонячну погоду їздити. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти