Opel Monterey, він же Isuzu Trooper/ Acura SLX 3.1D -> 3.2бенз AT

Рекомендуемые сообщения

Поставив новий гамнітофон в понеділок. Вчора не їздив. Сьогодні прийшов, заводити - а хрін. Акуми сіли :blink: Прислухався - а в магнітолі моторчик якийсь жужжить. Походу якийсь привід дисків. Завели зі шнурка. Магнітолу витяг. Дивлюсь плафон не горить в середині салона. Запобіжник перегорів (запобіжник іде на світло салона+годинник+аудіо). Я туди встромив який перший під руку попався - задимілося в шахті де магнітола має бути. Тепер доведеться розбирати панель, дивитись шо то за провода були (йшли не з заводської шини) і перебирати ті соплі шо там наколхожані.

П.с.: з гамнітофоном цікаво шо то - якого дідька там шось працює коли не треба і садить акуми?

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• Ответов 426
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки.  Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і пе

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув

Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись))   Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шма

Изображения в теме

какой майфун?

Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев.

tel : 8093 832 68 69

mail: 1574Alex@gmail.com

Я на кнопку-рубильник сажаю красный и жёлтый провод мафона.

И надежно и удобно, пришёл втыкнул и сразу любимое радио рокс ))

какой майфун?

http://avtozvuk.ua/info/13819 отаке. Взяв на 200грн дешевше - тепер маю клопіт. Чи то з ним глюк, чи шось в підключенні не так... Якшо нажати reset на кілька сек. вимикається і знову починає жужжати.

Я на кнопку-рубильник сажаю красный и жёлтый провод мафона.

И надежно и удобно, пришёл втыкнул и сразу любимое радио рокс ))

Я радіо майже не слухаю в авто. Або "Просто радіо" зрідка. Над кнопкою теж думав, але настройки зберігають не всі патіфони. Х.з. чи цей тримає -не перевіряв. Буду "гратися" тепер у вільний час. Изменено пользователем Dim.on-zt

Блин, объясни - почему эта тачка вечно с поломками? То форсунки, то генератор, то завестись не смог.

Я не язвлю. Иногда заглядываю почитать бортовик, а у тебя вечно что-то ломается :wacko:

блин...нафиг ты это гавно китайское брал?)) Продай, есть Кларион 1 дин , выезжающий 7" экран , с юсб за 2000 , идеал)

блин...нафиг ты это гавно китайское брал?)) Продай, есть Кларион 1 дин , выезжающий 7" экран , с юсб за 2000 , идеал)

где есть? покаж
zombiefell.gif93002482.gif

Так ніхто не купляє. Уже місяць і на сландо висить і по кільком форумам.

Блин, объясни - почему эта тачка вечно с поломками? То форсунки, то генератор, то завестись не смог.

Я не язвлю. Иногда заглядываю почитать бортовик, а у тебя вечно что-то ломается :wacko:

Так завестись не зміг, бо патіфон посадив акуми. Шо часто ламається? Останній раз ше восени шось ковиряли в машині. Із поломок лише стартер, генератор, форсунки і підшипники в передньому мості були за 2 роки. Останні з заводу 20 років простояли. Це мало? Чи розрив сайленблока на ричагу - серйозна поломка? Ну так я і по ямам їзжу відповідно. Решта - все планові заміни. На свята планую ступичні підшипники чи відрегулювати, чи замінити, залежно від стану. В них люфт був ше як брав машину. І якось без проблем 40тисяч наїздив.

До того, я ж записи роблю, коли є шо писати. Я часто тут пишу? Пости типу "поміняв фільтра і масла" нікому не цікаві, нашо їх писати.

А так 2 раза в рік шось поремонтувати, куди після покупки ніразу не лазив, я не вважаю проблемою.

Изменено пользователем Dim.on-zt

где есть? покаж

у меня есть)

Изображение

Изображение

• 4 недели спустя...

Поїхали дивитись АТЛ трофі, а як результат взяття точок я так і не побачив, зате самі трохи порубалися в багнюці і на машинах, і пішки.

Як результат із бойових втрат це гальмівна трубка на задній міст, тепер я поки лише з передніми тормозами; погубив десь в калюжах кришечки від ПТФ і обірвав провода на датчику ввімкнення 4х4 (лампочка на приборці).

Ше на тижні пертягнули мені кусок панелі приладів кож.замом (протупив - треба було антарою), бо відблискувало страшенно на сонці, без окулярів неможливо було в сонячну погоду їздити.

Изображение

Изображение

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти