Dim.on-zt 343 Опубликовано 9 июня, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 июня, 2013 (изменено) Причепив сьогодні багажника. Версія 1.0 - мені, чесно кажучи, не сподобалось шо вийшло. Ну перший млинець комом. Не правильно варили, дещо труби потягнуло, короче кривувато получилося. Але переробляти вже не цього року буду. Наступним пунктом є підключення фар на багажник, встановлення 2х ніштячків, про які поки не поставлю не розповідатиму (сьогодні забрав зі служби доставки лише). Потім драбина на дах і пороги силові. Фотки зроблю, коли люстру вчеплю. Є питаннячко по електриці. Фари на перед в мене спарені, тобто 2х2 лампочки. Подумав, шо вмикати їх окремо сенсу не має. Тож треба знати чи потягне + провід 2.5 мм.кв. 4 лампочки 55Вт? І чи на релюшка звичайна витримає? Чи розводити на 2 провода і на 2 релюхи? Массу вирішив зробити 1 проводом на 1.25 мм.кв і продублювати через кузов. Изменено 9 июня, 2013 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KILL@ 24 Опубликовано 10 июня, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 июня, 2013 Купи провод 4 квадрата и в гофре протяни. а реле по идее выдержит. но я бы делал отдельную проводку на каждую пару фар и ставил два реле. Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 13 июня, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 июня, 2013 (изменено) Порахував, 4 лампи - це біля 16А.. Провода 2 протягнув і по 1 на правий і лівий борт (тільки кнопки на бокові ше не вивів).Ось таке вийшло. гудять після 50км\год Далі треба задні фари перевісити на багажник. Изменено 13 июня, 2013 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Alex1574 82 Опубликовано 14 июня, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2013 :D Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев. tel : 8093 832 68 69 mail: 1574Alex@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
scythe 13 Опубликовано 14 июня, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2013 Порахував, 4 лампи - це біля 16А.. Провода 2 протягнув і по 1 на правий і лівий борт (тільки кнопки на бокові ше не вивів).Ось таке вийшло.Дима, а толку от таких пиндюрок на крыше? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
vlad_zh 3 Опубликовано 14 июня, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2013 Дима, а толку от таких пиндюрок на крыше?сударь, да вы похоже ни разу не джипер почитайте здесь про толкhttp://www.off-road-light.ru/index.php?opt...0&Itemid=17 Бортовик 2113 (Городской полуКорчь) Бортовик Lada 4X4 Тайга 21213 (Загородный Вездеход) Продам Алюминиевое антикрыло, Задний бампер Zest Line 2108/09/13/14 и др. Услуги программиста 1С7 / 1С8. Автоматизация предприятий, магазинов, торговых сетей, ресторанов Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 14 июня, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2013 :DНу не хо' я діротвори в криші сверлити Про естетику багажника нікому не кажи Давай краще поможеш розмітити хобота вчепити, бо трафарет до мене не доїхав Дима, а толку от таких пиндюрок на крыше?Ці піндюрки достатньо валять, особливо в очі. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 июня, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июня, 2013 (изменено) Прикинув як буде виглядати запаска на багажнику.Невеличка калюжка (там і Таврія проїжджала)А тут я сам вже не зміг виїхати. З першого разу виїхати на берег з пів метра не вистачило, або якби хоч уклін меньший був. Хвилин 15 стояв у воді, відшліфував дно, шо в тих місцях потім і стояти було слизько. Там мене і сімекси чи богера не врятували би. Добре люди на старому Хайлюксі їхали, то висмикнули. Передні двері воду в салон не пустили, а задня ліва трохи не щільна.Потім ше фоток мають по скидувати.Тепер треба злити масло с мостів подивитись чи води не набралось. Схоже, граната стукає права зовнішня, більше ніби таких звуківніщо не може видавати, хоча х.з.. Изменено 16 июня, 2013 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
scythe 13 Опубликовано 17 июня, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 июня, 2013 сударь, да вы похоже ни разу не джиперЦі піндюрки достатньо валять, особливо в очі. Дима, понял про что я спрашивал Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 июля, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 июля, 2013 (изменено) Поставив хобота. Без знімання крила довелось дещо по Добре хоч не хрюкає так я у Валєрки на Л200 Після останнього застрягання наколупав навіть після мийки десь кілограм з 10 землі. Поставив інші додаткові фари (18см замість 15) з габаритами і прикрутив так, шоб не теліпалися - тупо в бампер. Закатав нижні ПТФ у жовту плівку. Всеодно як джерело світла толку не має від них. Виключно для означення себе в погану погоду годяться. Припаяв проводки до датчика ввімкнення 4х4, шоб лампочка на приборці працювала. Трохи підфарбував барашком передню внутрішню частину рами. Стартер шось після купання став тугіше крутити мотор - ніби сівші акуми. Шось завтикав при вимкненому моторі напругу поміряти На заведеном на ХХ 14В. Хоча стрілка на приборці трохи менше 13 показує. Клеми на стартері позачищав - не помогло. Знімати його незручно але, схоже, доведеться. Розвалилась передня хрестовина переднього кардана. Ну це, в принципі, я очікував, бо роздовбана вона давно була. Поворушив цього кардана, з-під сальника на редукторі вода побігла - тоді в калюжі набралась. Сальник той давно сопливить, все не поміняю ніяк І хаб правий, собака, не хоче розмикатись до кінця. Треба його перемити і уважніше подимитись чого і де клинить, а то він ше й клацає коли перед ввімкнений. Я вже було почав думати чи не граната це, але клацає і на прямих колесах. Так дратує робота мотора на ХХ Вібрація. Коли глушу, аж на мозок легше. При цьому при русі питань нема Изменено 6 июля, 2013 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти