Opel Monterey, він же Isuzu Trooper/ Acura SLX 3.1D -> 3.2бенз AT

Рекомендуемые сообщения

, бензинка...кузов - девочка, 14 штук ... мож продай и домаж на свежий,если так нра?

посмотрите по чем доллар сейчас)) домазать за тачку в которой даже хабы ручные?? )) короче, прошлый век...

не проще ли...

Изображение

Год выпуска 2006

Пробег 141000

Рабочий объем 2.5

Топливо Дизель

КПП Механика-5

Привод Полный

14 000 баксов

http://rst.ua/oldcars/mitsubishi/l200/mits...-gallery-photos

Изменено пользователем Gerasim_76
zombiefell.gif93002482.gif
  • Ответов 429
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Давно не писав нічого. За роботою мало часу. Ось поки після свят не прийшли ще до тями всі і є трохи вільного часу, то  займаюсь трошки.  Безобак, днище над ним і задню частину рами вичистив і пе

Та хай там собі буде. Все таки не легковушка. Іноді на косогорах може знадобитись))   Доварив от арку. Ще треба під бампером доробити, але закінчились шматки заліза. Поїду на дачу, там є шма

Почистив як змір іржу щітками, наждачками, молотком.  Пару раз перетворювачем іржі  обробляв.  Поки тепло, то за день встиг і пофарбувати. Поки швидко підсихає, то мокрим по мокрому і фарбував. Задув

Изображения в теме

посмотрите по чем доллар сейчас)) домазать за тачку в которой даже хабы ручные?? )) короче, прошлый век...

не проще ли...

Год выпуска 2006

Пробег 141000

Рабочий объем 2.5

Топливо Дизель

КПП Механика-5

Привод Полный

14 000 баксов

На бензинку з\ч деякі проблематичніше знайти. Домазати 4-5, то треба їх ше десь узяти.

І після 96 року вже ідуть автоматичні хаби і буває роздатка з TOD трапляється. Так шо тут не треба язвити ;)

В Л200 єдиний + і то якшо є, це супер селект. Подивіться скільки місця в салоні в Монтерея і Л200 - комфорт не порівняти. По розмірам салону з моєю машиною може хіба Патрол порівнятися, якшо тих років брати, та й зараз більші лише ТЛК 100-200 і похідні від нього Лексуси. 61 Патрол десь такий самий буде. Я збираю гроші на гараж і не збираюсь змінювати жодну з своїх машин. А за 4-5к.у.о. і з моєї можна ляльку зробити. Для мене в Монтерея лише 2 мінуси: крейсерська швидкість і ручні хаби (хоча з іншого боку вони надійніші)

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Ковирявся, ковирявся так і не розумію де собака зарита. Якшо зняти шину зі свічок і подавати напругу на кожну окремо, то все нормально, якшо 3 з 4 то теж все нормально, якшо всі 4 під'єднати, то запобіжник перегорає не зразу, а просто гріється і димить. Тобто перегорає за пару десятків ввімкнень. Може самі запобіжники гівняні? І так 1 шт 20 грн коштує. Може 60А поставити замість 50А?

• 3 недели спустя...

Брати чи не брати? ось у чому питання http://www.offroadmaster.com/topic/43217-b...-km2-26575-r16/

Брати чи не брати? ось у чому питання http://www.offroadmaster.com/topic/43217-b...-km2-26575-r16/

а чего не обычную АТшку?

хотя если ездить по асфальту, то у меня на чирокии стояли мади тоже гудрич, только чуть другой рисунок был..такой

Изображение

она по асфальту не гудела, но на твоей рисунок такой, что возможно будет выть

Изменено пользователем Gerasim_76
zombiefell.gif93002482.gif

а чего не обычную АТшку?

хотя если ездить по асфальту, то у меня на чирокии стояли мади тоже гудрич, только чуть другой рисунок был..такой

она по асфальту не гудела, но на твоей рисунок такой, что возможно будет выть

АТшка в мене і так на літо. Я розмір більший хочу. В мене 245\75\16, та КМ2 265\75\16, стоїть на такому ж Трупері. Про КМ2 на ОРМ кажуть, шо то найкраща АТшка :) Типу і не зовсім мади, і краще за АТ. Аби потім продати свої можна було за нормальні гроші. В моїх пробігу зараз біля 10 тисяч всього і продавати за пів ціни якось не дуже хочеться... Изменено пользователем Dim.on-zt

• 2 недели спустя...

Дима на счёт сэндтреков что то думал себе ?

Я вот джек хочу прикупить, бампера и пороги силовые делаю, багажник на крышу,

а сэндтреки може самому сделать? из чего и как лучше ?

Джекесть 1.2м и треки есть, пластик и метал. Пиши если что в лс.

Поки не думав, бо немає під шо підставляти хай-джек. Спершу треба силовий обвіс зробити. Чесно кажучи якшо плануєш лебідку ставити, то я зараз би не витрачав гроші на хайджек і сендтраки. Краще лебідку потужніше і хороший такелажний набір (стропи, 1-2 блоки і т.д.). Відколи почав їздити дивитись на змагання з оффроаду ніразу не бачив, шоб хтось користувався ними при справній лебідці. Хоча може "туристи", яким лебідка не дозволяється і користуються. Хай-джек хіба можна лишити на випадок поломки лебідки (якшо вже в сильне гівно збираєшся лізти) - ним можна також витягувати машину. Изменено пользователем Dim.on-zt

Поки не думав, бо немає під шо підставляти хай-джек. Спершу треба силовий обвіс зробити. Чесно кажучи якшо плануєш лебідку ставити, то я зараз би не витрачав гроші на хайджек і сендтраки. Краще лебідку потужніше і хороший такелажний набір (стропи, 1-2 блоки і т.д.). Відколи почав їздити дивитись на змагання з оффроаду ніразу не бачив, шоб хтось користувався ними при справній лебідці. Хоча може "туристи", яким лебідка не дозволяється і користуються. Хай-джек хіба можна лишити на випадок поломки лебідки (якшо вже в сильне гівно збираєшся лізти) - ним можна також витягувати машину.

Мысль понятна, но я пока в комплектации "турист" (да и по сути тоже турист), лебёдку пока не планирую, дорого.

Мне нужна гарантия если гудричи не справятся, что бы за трактором не идти а своими силами как то вылезти.

В большую каку пока не лезу, объехать как правило можно. Пусть каку котлеты месят.

А треки сам буду ваять, жалко за хрень которая не каждый год может и нужна будет выкидывать пару штук грн.

Изменено пользователем vlad_zh

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти