Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

перед тем как педаль мучить открути ГТЦ от ВУТ и проверь отпустит колодки Или нет...

+1, достаточно немного открутить, на пару миллиметров, гайки вут.

а причины 2 может быть (при условии исправности суппортов) - либо тормозная жидкость задерживается в тормозных шлангах или трубках, или тж после торможения не выходит обратно в бачок (недоход поршеньков гтц до начального положения)

МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95

• Ответов 20
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано

Короче проблему вирішили - парашу гнав головний,замінили його, перепрогнали всю тормозуху,прокачала 3 раза з інтервалами - проблема вирішилась,Слава Богу....а то сил вже нехватало....тепер ще один прікол.Бачок розширітєльний пропускає падло,купив знову новий,але розумію що це ненадовго,може хтось ставив якісь іномарочні,які підходять в 2108,кажуть від гольфа підходить,але він же ж круглий?

Опубликовано

с крышкой разбирайся. У меня один бачок уже 50тыс. Старый сменил потому что не прозрачный был.

Опубликовано (изменено)

Бачок розширітєльний пропускає падло,купив знову новий,але розумію що це ненадовго,може хтось ставив якісь іномарочні,які підходять в 2108,кажуть від гольфа підходить,але він же ж круглий?

В тебе карб? Можу ВАГовський за поповняшку на телефон віддати. Фото як стає десь в бортовику в мене є. Правда в мене без кріплень. Катався так, руки не дійшли кронштейна придумати. Зараз люмінявого спортивного поставили.

По гальмам: якшо мінятимеш змазку в направляйках, то не економ на ній. Хороша змазка десь за 200грн за маленький тюбик коштує.

Изменено пользователем Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Опубликовано

с крышкой разбирайся. У меня один бачок уже 50тыс. Старый сменил потому что не прозрачный был.

кришку вже міняв,бо була проблема з клапаном.Хоча є підозра що і ця може не так як треба випускати повітря,тому і роздуває його занадто і шви розходяться...

В тебе карб? Можу ВАГовський за поповняшку на телефон віддати. Фото як стає десь в бортовику в мене є. Правда в мене без кріплень. Катався так, руки не дійшли кронштейна придумати. Зараз люмінявого спортивного поставили.

По гальмам: якшо мінятимеш змазку в направляйках, то не економ на ній. Хороша змазка десь за 200грн за маленький тюбик коштує.

так,карб,якщо можеш скинь фотку,а то в тебе в бортовику багато записів походу)а що за спортивний?може мені щось таке придумати?я готовий доплатити,аби забути за цей гемор... :ph34r:
Опубликовано

Спортивний мені більше 300грн обійшовся з кришкою від Ауді якоїсь.

Ось фото в пості №100 2108 Dim.on-zt

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

Опубликовано

Мужики, подскажите как решить такую проблему, дребезжит левый супорт. Может его как-то можно подтянуть?

ну если раскрутились болты направляек, или не дай Бог скобы, то можно. Но скорей всего, мне кажется на колодке пружина сломалась/ослабла.
Опубликовано

ну если раскрутились болты направляек, или не дай Бог скобы, то можно. Но скорей всего, мне кажется на колодке пружина сломалась/ослабла.

+1, там больше и греметь особо нечему

МегоЗАЗоКорчестроитель(050)525-41-95

Опубликовано

Спортивний мені більше 300грн обійшовся з кришкою від Ауді якоїсь.

Ось фото в пості №100 2108 Dim.on-zt

дякую,я про щось подібне думав...будем рішати це питання)

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти