АвтоМАЗаВаЗоХисТ Опубликовано 20 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 20 сентября, 2012 знову зранку не завелась...Поставив ВАГ"овський бачок на охолодження і змінив його розташування, щоб мінімум шлангів було. Знайшов також задні супорта від фольца, буду знімати задні гальма 2110. Перетормажує жопа страшно.Если регулятор вилвуд стоит или т.п им и не отрегулируешь усилие, только жигулевским колдуном, который будет установлен к примеру в салоне, там диапазаон регулировки больше. Only Dropped Must DIE! по всем вопросам: ICQ 331-137-342 C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring))
OMAR Опубликовано 20 сентября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 20 сентября, 2012 Если регулятор вилвуд стоит или т.п им и не отрегулируешь усилие, только жигулевским колдуном, который будет установлен к примеру в салоне, там диапазаон регулировки больше.навіщо ставити великі гальма ззаду, щоб потім ставити кучу регуляторів? Я краще все по уму зроблю і ззаду гальма поменші
OMAR Опубликовано 21 сентября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2012 Забрав сьогодні у свого клієнта задні суппорта від пасата ВР6 з поломаним механічним приводом ручніка. Так як мені механічний привод не потрібен, то якраз чудовий варіант. Розібрав їх, циліндрики на поліровку вітдав (були в іржі місцями). НА днях куплю ремпкомплект, зберу і буду ставити. Також допрацював трохи кулісу, додавши 2 пружинки. ТЕпер нейтраль в положенні 3-4 передача, ато постійно або на першу натикався, або на задню при переході з 2 на 3. Набагто приємніше стало їздити. Викинув карб з автопідсом і разом з ним кучу шлангів тосольних зайвих. Поставив солекс з пиляними діфузорами. РОзміри дирок не скажу, не переміряв. ПУляє тепер яскравіше набагато. Дякую jackia за карб Але це поки тимчасовий варіант. Буду робити переход на інж. Ну і продовжую гулятись з гальмами. Все чудово, але педаль сильно мяка і провалюється. Є підозра на гтц. На наступному тижні викину ВУТ і заодно ГТЦ заміню. Побачим результат
OMAR Опубликовано 23 сентября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2012 похвастаюсь тут.Кєпка з автографом Льоба
АвтоМАЗаВаЗоХисТ Опубликовано 23 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2012 похвастаюсь тут.Кєпка з автографом Льоба Не красиво такое клубням выкладывать, ведь и хату могут за нее обокрасть!!! =) Only Dropped Must DIE! по всем вопросам: ICQ 331-137-342 C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring))
OMAR Опубликовано 23 сентября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2012 Не красиво такое клубням выкладывать, ведь и хату могут за нее обокрасть!!! =)спєцом для тебе, це ж твій кумир))))
АвтоМАЗаВаЗоХисТ Опубликовано 23 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2012 спєцом для тебе, це ж твій кумир))))Надеюсь его увидеть в реальной жизни разок, перед тем как он карьеру завершить) Only Dropped Must DIE! по всем вопросам: ICQ 331-137-342 C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring))
Atom.DP Опубликовано 23 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2012 похвастаюсь тут.Кєпка з автографом Льоба у меня петьки солберга есть, но лебыча конечно покруче ))Надеюсь его увидеть в реальной жизни разок, перед тем как он карьеру завершить)да не ты один, я вообще мечтаю на этап wrc попасть Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
OMAR Опубликовано 26 сентября, 2012 Автор Жалоба Опубликовано 26 сентября, 2012 Трохи мало часу стало для тавро. НАрешті зробив ауді вже і зявилась машина на кожен день знову. Про якість щеплення ЛЮК і приколи з екзістом тут освітлювати не буду Ітак, відновили спортвал на тавро, про процес відновлення і фото потім розповім. Але скажу одне, пацани "вы магёте"!!! зварити вал назад з двух кусків і відновити кулачки це треба вмітиДемонтували ВУТ і ГТЦ. Будемо ставити ГТЦ2108 без підсилювача гальм. Заодно і міця під капот більше стане Мпсз так і не хоче машину заводити, вже навіть і з буксира(доречі, може кому треба http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=57768
Serega5 Опубликовано 26 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 26 сентября, 2012 Мпсз так і не хоче машину заводити, вже навіть і з буксира(Была такая же проблема.Оказывается МПСЗ очень не любит пониженное напряжение,у меня в проводке где-то потери были.Кинь провод на питание МПСЗ напрямую от аккума. SC14 - уже валит)))
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти