Рекомендуемые сообщения

а що з такаим сапогами було не так?

Каркас в такій машині це обовязкова річ. Без нього, я б нікуди і не сунувся навіть :rolleyes:

Изображение

ну и чтоб было понятно откуда ноги растут ))) Кратко о повреждении мало того ,я поломал и левую тоже тоже ,но чуть попозже ,на слаломе в Киеве (((( сход Отчет о второй стороне , и метод устранения

Изменено пользователем AlexWelmozhko
  • Ответов 573
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Зараз машинка готується до старту в ЧУ.   Ну і перевертатись їй не набридло   Це кінець 2018 року:    

Изображения в теме

Быстрые вы ребятки!

У меня товарисч почти год машину восстанавливал после этого -

помню помню их, валили ребята знатно и разложились совсем чуть ниже нашей локации, мы подъезжали к ним парни не унывали :good:

D83DDD30.png
  • 3 месяца спустя...

частина 4, трохи запізно правда.....:)

Покаталися на слалому в листопаді. Взяли приз глядацьких симпатій і друге місце. СТало явно невистачати ЕУР (про це напишемо пізніше). ТАкож так і не настроїли нормально двигун. НА холодну нормально не робить і сильно детонує на обертах. Сотий бенз допоміг, але не сильно. Дуже шкода вбити двігло.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Після слалома ще було пару тренувань до зими і закінчили скромний наш сезон:)

:good:

Здарова пропажа!

Это после крыши?

Шо сразу и с кубка отметили?

Здарова пропажа!

Это после крыши?

Шо сразу и с кубка отметили?

одразу після відновлення криши на слалом. Перед цим ще вночі замінили кулак поворотний, бо гнутий був

Покаталися на слалому в листопаді. Взяли приз глядацьких симпатій і друге місце. СТало явно невистачати ЕУР (про це напишемо пізніше). ТАкож так і не настроїли нормально двигун. НА холодну нормально не робить і сильно детонує на обертах. Сотий бенз допоміг, але не сильно. Дуже шкода вбити двігло.

ну кто так пишет...

де видева, де описание мероприятия ??

как биография: родился \ жил \ умер :pardon:

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

одразу після відновлення криши на слалом. Перед цим ще вночі замінили кулак поворотний, бо гнутий був

А времени на свою машину как всегда нет.

Скоро собираемся к тебе. Уже как 6 месяцев :)

ну кто так пишет...

де видева, де описание мероприятия ??

как биография: родился \ жил \ умер :pardon:

ну я не такий поет як ти:) Да і розповідати нема про що там особливо. Траса була дуже затикана і вузька :sad: тому задоволення особливого не получили, але досвід всеодно отримали.

Наступний раз буду ширше описувати, принаймні старатись

А времени на свою машину как всегда нет.

Скоро собираемся к тебе. Уже как 6 месяцев :)

чекаю!!!!

завершуй нарешті документи і приїзжай. Доречі, там у тебе ще мінус висить ;)

Додали додаткову опору двигуна. Тепер двигун менше літає по підкапотці, і є думка, що інші подушки довше проживуть) Зроблена з жигульовської тяги.

Изображение

Изображение

Изображение

ну і довго очікувана вкусняшяка:) Якби я знав, що буде такий гемор переробити ті посилення стандартної колонки, які наварив, то поставив би одразу ЕУР, ще в процесії будування авто... Але півтора дня і осилили це завдання:)

Ітак ЕУР пріора. Враження тільки позитивні. Я очікував, що втратиться зворотній звязок і отримаєм "ватність", але дарма, все працює чітко і передбачувано) Отримали легкість руля, можливість регулювання колонки по висоті і зменшилось відчуття блоки на рулі.

ОДразу провели тести на автодромі. На 1хв вигравав у самого себе близько 3 секунд. Результат думаю гідний.

Але є і мінуси. Рейка 3,1 дуже довга для таври з підсилювачем. Одразу почали думати як зменшити це число.... Про що розповім в наступних повідомленнях, але забігаючи наперед вийшло 2,3 :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изменено пользователем OMAR

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти