Рекомендуемые сообщения

• Ответов 573
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)

молоток!!!:) я знал кому вручал таврюху:))) все никак до тебя не доберусь... с сентября в гараже томиццо...

як колишньому власнику, дам тобі погазувати трохи)))

Там у мене до тебе є декілька справ, наберу пізніше. Номер тей самий?

Изменено пользователем OMAR
  • 3 недели спустя...
Опубликовано

Помираюча рейка і ЕУР стали причиною пошуку альтернативи штатному рульовому, яке має від опора до упора 3,2 оберта. Досить таки багато. Да і рейка стукала вже сильно..

ВИходом стала нова шестерня рульового, яка більше на 2 зуба, і давала на виході 2,3 оберта. Але був Нюанс, вона більша в діаметрі на 5 мм і просто так не ставала. Прийшлось опускати сам вал нижче. ДЛя цього проточили внутрішній діаметр корпуса рейки і виточили нову втулку з фторпласта з ексцентричним отвором.

Після встановлення нової рейки нарешті зникло грюкання в рульовому:)

Рульожка стала набагато інформативнішою, на важкість руля не вплинуло. :)

Фото нема, невдало копіював і форматнув флешку :(

Опубликовано

ну і довго очікувана вкусняшяка:) Якби я знав, що буде такий гемор переробити ті посилення стандартної колонки, які наварив, то поставив би одразу ЕУР, ще в процесії будування авто... Але півтора дня і осилили це завдання:)

Ітак ЕУР пріора. Враження тільки позитивні. Я очікував, що втратиться зворотній звязок і отримаєм "ватність", але дарма, все працює чітко і передбачувано) Отримали легкість руля, можливість регулювання колонки по висоті і зменшилось відчуття блоки на рулі.

ОДразу провели тести на автодромі. На 1хв вигравав у самого себе близько 3 секунд. Результат думаю гідний.

Але є і мінуси. Рейка 3,1 дуже довга для таври з підсилювачем. Одразу почали думати як зменшити це число.... Про що розповім в наступних повідомленнях, але забігаючи наперед вийшло 2,3 :)

Программа блока управления ЕУР - без изменений? Обманка на датчик скорости?

Опубликовано

Программа блока управления ЕУР - без изменений? Обманка на датчик скорости?

програма без змін. Обманки ставити сенсу не бачив, оскільки є ДШ, до якого підключено усе.

Але все ж маю думку на рахунок зміни програми, оскільки на швидкості руль стає зовсім тугим. Є два варіанти, або обманка, або програма. Де які нюанси є?

Доречі, Паша, дякую за консалт в телефонному режимі на рахунок втулки:)

• 2 недели спустя...
Опубликовано

Просто обманка, мне кажется, чуток не то.. я уже думал на этот счет... Наверно таки делитель частоты надо ставить раза в 2-3...

tazzzman1.png

2108 LowCost Rally Edition на Drive2.ru

Power means nothing without control.

If everything seems under control, you're just not going fast enough. (с) Mario Andretti

• 7 месяцев спустя...
Опубликовано

Пол года тишина, что с таврюхой то?

На сколько я знаю, все ок) катается)

Only Dropped Must DIE!

по всем вопросам: ICQ 331-137-342

C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring))

• 1 месяц спустя...
Опубликовано (изменено)

Пол года тишина, что с таврюхой то?

все норм:) їздим. НЕмає часу на БЖ :( Изменено пользователем OMAR

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти