Рекомендуемые сообщения

Всім привіт!

Прошу допомоги в виборі літньої гуми. Цікавлюсь типорозміром 185/60 R14.

Не можу визначитись між Bridgestone Sporty Style MY-02 та Nokian Hakka Green.

Справа в тому, що про Хакка Грін інфи багато. Та і порівнювальні тести є, в яких вона або на першій або на другій позиції. Однак не зміг знайти порівняльного тесту де б фігурував Спорті стайл 02.

Їзджу сильно не гасаючи... По трасі тільки зрідка і по хорошій дорозі 130-140, а так в більшості 90-100-110. Хотілося б щоб резина була не шумна, з хорошим "зацепом" як на сухому, так і на мокрому асфальті. Також важливо, щоб добре ковтались нерівності та ями, а то з нашими дорогами ніколи не знаєш, чого чекати за поворотом...

Також мені рекомендували Marangoni Verso, але про них я щось і не чув нічого толком...

В загальному, хто має/мав досвід експлуатації, поділіться інфою, що краще...

Наперед вдячний!

• Ответов 21
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

вообще я за бриджстоун, но конкретна эта модель мне не нравиться

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

вообще я за бриджстоун, но конкретна эта модель мне не нравиться

а яка нормальна? Bridgestone Turanza T001 ? вона дорожча на 15-16%, за чотири шини треба буде на гривень 300-350 більше викласти...

Может кумху или что-то типа того взять? Не уверен, что на вазике нужна топовая резя

Может кумху или что-то типа того взять? Не уверен, что на вазике нужна топовая резя

Можливо це банально прозвучить, але на моїй безпеці та безпеці інших людей (везу я їх чи проїзжаю повз) не звик економити. Тому, якщо є пасок безпеки - він пристьогується, якщо є резина - вона має бути з хорошими характеристиками і звичайно гальмівна система з підвіскою в хорошому стані. Тому і хочу перейти на 14 радіус, щоб ширина контакта шини з дорогою була більша (але мінімізовуючи аквапланування) і, в перспективі, перейти на нормальні 14-ті гальма... Изменено пользователем emigrant-l

Можливо це банально прозвучить, але на моїй безпеці та безпеці інших людей (везу я їх чи проїзжаю повз) не звик економити. Тому, якщо є пасок безпеки - він пристьогується, якщо є резина - вона має бути з хорошими характеристиками і звичайно гальмівна система з підвіскою в хорошому стані. Тому і хочу перейти на 14 радіус, щоб ширина контакта шини з дорогою була більша (але мінімізовуючи аквапланування) і, в перспективі, перейти на нормальні 14-ті гальма...

Да-да, куплю бриджик, но на премиумные модели денег нет, куплю ту на что хватает и буду всем расказывать, что кумхо - гомно))))

Можливо це банально прозвучить, але на моїй безпеці та безпеці інших людей (везу я їх чи проїзжаю повз) не звик економити. Тому, якщо є пасок безпеки - він пристьогується, якщо є резина - вона має бути з хорошими характеристиками і звичайно гальмівна система з підвіскою в хорошому стані. Тому і хочу перейти на 14 радіус, щоб ширина контакта шини з дорогою була більша (але мінімізовуючи аквапланування) і, в перспективі, перейти на нормальні 14-ті гальма...

Странная позиция. В таком случае 14й радиус такая же полумера как и Кумха. Раз ты так говориш о безопасности, то ставь уже резину на 15ть и 15е тормоза. Да, абс тоже полезная штука.

Эх, пресловутый максимализм.

только не нокиан!!!! Сгорела за 2 лета!!! НА жопе в первый сезон 3 мм ушло. ПРо морду молчу вообще

г. Луганск 80661224070 - Богдан

В иномарках ставлят подушки безопасности, а в наших иконы.

Welcom to hell Хм, не знав що Нокіан так швидко зтирається... Дякую за інфу!

Mashinist :) 15 радіус кажете? "Эх, пресловутый максимализм."

Та і диски рівняти кожного місяця ви мені будете? Питання бюджету ніхто не відкидав.

АБС на 99? ще такого не чув)

Щодо вашого "максималізму", підтримувати в робочому стані гальмівну систему і підвіску - це є, як на мене, зобов'язання кожного нормального водія, а не їздити на стукаючих амортах і замість педалі, для гальмування користуватись двигуном, бо немає часу заглядати де там капає чи звідки повітря в системі. На рахунок паска безпеки - "Береженого - Бог береже". Не бажаєте ним користуватись в свому авто - будь-ласка, маєте право. Однак, з врахуванням сукупності поганих доріг, безвідповідальних людей, любителів швидкості, любителів випити, тих хто любить і випити і поганяти, я вважаю, що на 99 варто користуватись тими засобами безпеки, які маєш. Можливо, якби я їздив на вольво чи форді нових зразів я б і не користувався цими пасками безпеки, але я на 99.

Прошу надалі не розводити флуд, не рекомендувати мені ані пересісти на іно, ані переходу на 15-тий радіус з АБС.

Я задав питання по резині 14-го радіусу і бажаю отримати відповідь якраз по резині, а не на "отвлеченные темы".

Изменено пользователем emigrant-l

Да-да, куплю бриджик, но на премиумные модели денег нет, куплю ту на что хватает и буду всем расказывать, что кумхо - гомно))))

Сорі, провтикав вішу відповідь.

Порівняльний тест якогось із журналів показував, що Кумхо явно гірша за Нокіан.

Мене цікавить порівняння Нокіан і Бріджстоун. Я не стверджую, що кумхо - відстій, як ви написали. Я просто бажаю придбати кращу гуму в рамках свого бюджету.

Изменено пользователем emigrant-l

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти