emigrant-l 165 Опубликовано 2 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 сентября, 2013 Всім привіт! Прошу допомоги в виборі літньої гуми. Цікавлюсь типорозміром 185/60 R14. Не можу визначитись між Bridgestone Sporty Style MY-02 та Nokian Hakka Green. Справа в тому, що про Хакка Грін інфи багато. Та і порівнювальні тести є, в яких вона або на першій або на другій позиції. Однак не зміг знайти порівняльного тесту де б фігурував Спорті стайл 02. Їзджу сильно не гасаючи... По трасі тільки зрідка і по хорошій дорозі 130-140, а так в більшості 90-100-110. Хотілося б щоб резина була не шумна, з хорошим "зацепом" як на сухому, так і на мокрому асфальті. Також важливо, щоб добре ковтались нерівності та ями, а то з нашими дорогами ніколи не знаєш, чого чекати за поворотом... Також мені рекомендували Marangoni Verso, але про них я щось і не чув нічого толком... В загальному, хто має/мав досвід експлуатації, поділіться інфою, що краще... Наперед вдячний! Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 2 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 сентября, 2013 вообще я за бриджстоун, но конкретна эта модель мне не нравиться Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 2 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 2 сентября, 2013 вообще я за бриджстоун, но конкретна эта модель мне не нравитьсяа яка нормальна? Bridgestone Turanza T001 ? вона дорожча на 15-16%, за чотири шини треба буде на гривень 300-350 більше викласти... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
potter 9 Опубликовано 3 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 сентября, 2013 Может кумху или что-то типа того взять? Не уверен, что на вазике нужна топовая резя Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 3 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 сентября, 2013 (изменено) Может кумху или что-то типа того взять? Не уверен, что на вазике нужна топовая резяМожливо це банально прозвучить, але на моїй безпеці та безпеці інших людей (везу я їх чи проїзжаю повз) не звик економити. Тому, якщо є пасок безпеки - він пристьогується, якщо є резина - вона має бути з хорошими характеристиками і звичайно гальмівна система з підвіскою в хорошому стані. Тому і хочу перейти на 14 радіус, щоб ширина контакта шини з дорогою була більша (але мінімізовуючи аквапланування) і, в перспективі, перейти на нормальні 14-ті гальма... Изменено 3 сентября, 2013 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
potter 9 Опубликовано 3 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 сентября, 2013 Можливо це банально прозвучить, але на моїй безпеці та безпеці інших людей (везу я їх чи проїзжаю повз) не звик економити. Тому, якщо є пасок безпеки - він пристьогується, якщо є резина - вона має бути з хорошими характеристиками і звичайно гальмівна система з підвіскою в хорошому стані. Тому і хочу перейти на 14 радіус, щоб ширина контакта шини з дорогою була більша (але мінімізовуючи аквапланування) і, в перспективі, перейти на нормальні 14-ті гальма...Да-да, куплю бриджик, но на премиумные модели денег нет, куплю ту на что хватает и буду всем расказывать, что кумхо - гомно)))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mashinist 35 Опубликовано 3 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 сентября, 2013 Можливо це банально прозвучить, але на моїй безпеці та безпеці інших людей (везу я їх чи проїзжаю повз) не звик економити. Тому, якщо є пасок безпеки - він пристьогується, якщо є резина - вона має бути з хорошими характеристиками і звичайно гальмівна система з підвіскою в хорошому стані. Тому і хочу перейти на 14 радіус, щоб ширина контакта шини з дорогою була більша (але мінімізовуючи аквапланування) і, в перспективі, перейти на нормальні 14-ті гальма...Странная позиция. В таком случае 14й радиус такая же полумера как и Кумха. Раз ты так говориш о безопасности, то ставь уже резину на 15ть и 15е тормоза. Да, абс тоже полезная штука.Эх, пресловутый максимализм. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Welcom to hell 3 Опубликовано 3 сентября, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 сентября, 2013 только не нокиан!!!! Сгорела за 2 лета!!! НА жопе в первый сезон 3 мм ушло. ПРо морду молчу вообще г. Луганск 80661224070 - Богдан В иномарках ставлят подушки безопасности, а в наших иконы. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 3 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 сентября, 2013 (изменено) Welcom to hell Хм, не знав що Нокіан так швидко зтирається... Дякую за інфу!Mashinist 15 радіус кажете? "Эх, пресловутый максимализм." Та і диски рівняти кожного місяця ви мені будете? Питання бюджету ніхто не відкидав.АБС на 99? ще такого не чув) Щодо вашого "максималізму", підтримувати в робочому стані гальмівну систему і підвіску - це є, як на мене, зобов'язання кожного нормального водія, а не їздити на стукаючих амортах і замість педалі, для гальмування користуватись двигуном, бо немає часу заглядати де там капає чи звідки повітря в системі. На рахунок паска безпеки - "Береженого - Бог береже". Не бажаєте ним користуватись в свому авто - будь-ласка, маєте право. Однак, з врахуванням сукупності поганих доріг, безвідповідальних людей, любителів швидкості, любителів випити, тих хто любить і випити і поганяти, я вважаю, що на 99 варто користуватись тими засобами безпеки, які маєш. Можливо, якби я їздив на вольво чи форді нових зразів я б і не користувався цими пасками безпеки, але я на 99.Прошу надалі не розводити флуд, не рекомендувати мені ані пересісти на іно, ані переходу на 15-тий радіус з АБС.Я задав питання по резині 14-го радіусу і бажаю отримати відповідь якраз по резині, а не на "отвлеченные темы". Изменено 3 сентября, 2013 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 3 сентября, 2013 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 сентября, 2013 (изменено) Да-да, куплю бриджик, но на премиумные модели денег нет, куплю ту на что хватает и буду всем расказывать, что кумхо - гомно))))Сорі, провтикав вішу відповідь. Порівняльний тест якогось із журналів показував, що Кумхо явно гірша за Нокіан.Мене цікавить порівняння Нокіан і Бріджстоун. Я не стверджую, що кумхо - відстій, як ви написали. Я просто бажаю придбати кращу гуму в рамках свого бюджету. Изменено 3 сентября, 2013 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти