Рекомендуемые сообщения

Знаю що в природі існує кілька видів датчиків температури вмикання вентилятора ВАЗ 2108-21099

2014_07_26_I7G_144927_500.jpgi.gif

1) з температурою 99-94

2) з температурою 92-87

Знайшов інформацію,  що в кого стоїть 99-94 - зимою тепліше, але є ймовірність закіпіти влітку, і навпаки з 92-87 зимою пічка буде дути гіршим теплом, але влітку в жару не буде страшно, що моторт закипить.

Який з них кращий?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 55
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Я был бы очень рад наблюдать отзывы о СТО там где они должны быть, а не в теме о выборе термостата.

на ваз 2109, встал вопрос о покупке термоса, выбираю между мастер и вернет? сам склоняюсь в сторону мастера, температура открытия 83. что посоветуете?

Мастер гамно китайское, и 83 очень мало минимум 85,а лучше 87  

Изображения в теме

Склоняюсь ко второму варианту, так как зимою очень трудно нагреть систему охл. до включения вентилятора.

2 часа назад, Dimant сказал:

Склоняюсь ко второму варианту, так как зимою очень трудно нагреть систему охл. до включения вентилятора.

А навіщо взимку нагрівати систему охолодження до вмикання вентилятора? У другому варіанті 92-87, це температура при якій датчик вмикне вентилятор, тобто він охолодить ОЖ раніше і тепла в машині можна зовсім не побачити. Чи я щось путаю?

r119p.gif

Бортовий журнал

Ты сам себе противоречиш.Я осенью,поменявши радиатор,хотел нагреть до включения вентилятора,не получилось,разве что надо было давить в розрыв.И это при меньшем датчике.На старом радиаторе вентилятор включался очень часто,но даже летом в пробках не кипел ниразу и печка по трассе без вентилятора грела отлично/я вобще-то холод не переношу,не знаю может кто в майке любит зимой ездить/

И вобще больше датчик идет вроде не на карбовые старые автомобили.

Изменено пользователем Volf
32 минуты назад, Volf сказал:

Ты сам себе противоречиш.Я осенью,поменявши радиатор,хотел нагреть до включения вентилятора,не получилось,разве что надо было давить в розрыв.И это при меньшем датчике.На старом радиаторе вентилятор включался очень часто,но даже летом в пробках не кипел ниразу и печка по трассе без вентилятора грела отлично/я вобще-то холод не переношу,не знаю может кто в майке любит зимой ездить/

И вобще больше датчик идет вроде не на карбовые старые автомобили.

Те що ти не міг нагріти мотор до вмикання вентилятора, цілком може бути НОВИЙ радіатор, тобто він чистий (не забитий) нічим, а отже охолоджується краще.

На скільки я розумію, то тепло пічки більше залежить від справності термостату і його температури відкриванння, а те коли вмикнеться вентилятор то вже залежить від датчика.

Бо якщо поставити датчик 87-82 від Волги чи Москвича, то вентилятор зовсім не буде вимикатися, а буде постійно крутитись, то тоді взагалі матор не дійде до робочої температури.

В мене карбове авто, стоїть датчик 99-94, але стоїть такий, бо яйого міняв ще років 4-5 назад, і який дали в магазині, такий поставив не думавши чи треба більший чи менший. Машина в пробках майже не стоїть, бо у нас їх немає, але вентилятор влітку вмикався рідко.

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Только что, ВОВ@Н сказал:

Машина в пробках майже не стоїть, бо у нас їх немає, але вентилятор влітку вмикався рідко.

Тоді тобі меньшого з головой хватає,а для пічки все рівно який стоїть.Якщо вона починає погано гріти,то датчик тут не поможе.

1 минуту назад, Volf сказал:

Тоді тобі меньшого з головой хватає,а для пічки все рівно який стоїть.Якщо вона починає погано гріти,то датчик тут не поможе.

Як меншого? В мене стоїть 99-94, є менші - 92-87 який не дасть закіпіти мотору влітку, бо поріг вмикання в ньому буде ранішим. Або ми один одного не зрозуміли.

r119p.gif

Бортовий журнал

Только что, ВОВ@Н сказал:

Як меншого? В мене стоїть 99-94, є менші - 92-87 який не дасть закіпіти мотору влітку, бо поріг вмикання в ньому буде ранішим. Або ми один одного не зрозуміли.

Меньший 92-87

Только что, Volf сказал:

Меньший 92-87

От я і задав питання, який має бути датчик 99-94 чи 92-87 при нормальній роботі охолод системи? Чи поміняти свй 99-94 на 92-87 чи залишити як є?

r119p.gif

Бортовий журнал

Я поставив би той,що йде до з заводу,так на всяк случай.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти