Рекомендуемые сообщения

Лучше всего ходят две трубки по 75-80 мм, диаметром 21-22 мм, установленные вместо краника - никогда не потечет.

• Ответов 31
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Краще кераміки?

Не знаю краще чи ні, він просто працюе, не тече, не пропускає.

Что вы выдумываете? Родной пласмасовый ДААЗ ходит не один год без проблем!

Кран ДААЗ какая его цена, по чем его покупал ? И сколько он у тебя работает, и как часто пользуешся машиной ?

3-года керамика от лузара, все гуд

О, отакий мені здається взагалі БОМБА. Поєднання шарового крану, який встановлений в рідне місце.

А як ти його найшов, чия фірма, може десь по інтернет-магазинах є такі.

Я видел токо на сайтах Росии есть в продаже.. смотри и я б себе купил такой http://krsk.24au.ru/2289219/

3-года керамика от лузара, все гуд

Значит ти купил норм. без брака деталь. Но если ти постоянно ездиш на машине. А за скоко брал ?

Я видел токо на сайтах Росии есть в продаже.. смотри и я б себе купил такой http://krsk.24au.ru/2289219/

Значит ти купил норм. без брака деталь. Но если ти постоянно ездиш на машине. А за скоко брал ?

кажись 50 или 70 был в командировке в Харькове, зашол на Барабашово, там и взял

явва керамика

А де ти такий знайшов? В Україні, підкажи де можна такий купити?

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Знайшов я пару інтернет-магазинів які здійснюють продаж таких кранів, написав їм на електронну пошту чи можуть вони переслати такий кран на Україну, але вже майже тиждень нема ніякої відповіді.

Мабуть залишу я свій шаровий-водопровідний кран, тільки трішки удосконалю. Користуюсь ним може разів 8-10 на рік, але мені здається що він буде надійніший ніж пластмасовий рідний чи керамічний від Лузара. І по моїй конструкції, якщо він і потече, то можна швиденько поставити металопластикову трубочку довжиною у 8 см і все, а при сток кранові треба пів машини розібрати.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Знайшов я пару інтернет-магазинів які здійснюють продаж таких кранів, написав їм на електронну пошту чи можуть вони переслати такий кран на Україну, але вже майже тиждень нема ніякої відповіді.

Мабуть залишу я свій шаровий-водопровідний кран, тільки трішки удосконалю. Користуюсь ним може разів 8-10 на рік, але мені здається що він буде надійніший ніж пластмасовий рідний чи керамічний від Лузара. І по моїй конструкції, якщо він і потече, то можна швиденько поставити металопластикову трубочку довжиною у 8 см і все, а при сток кранові треба пів машини розібрати.

НУ может отпишутся подожди ... Отпишеся потом что они скажут.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти