Рекомендуемые сообщения

Такое дело, при подключении ЖПС в прикуриватель, первый сразу тухнет и не включается пока не вынуть с прикуривателя( Кто то сталкивался с таким?

Такое дело, при подключении ЖПС в прикуриватель, первый сразу тухнет и не включается пока не вынуть с прикуривателя( Кто то сталкивался с таким?

Попробуй включити від іншого зарядного, такої ж самої моделі ЖПС. А від простої розетки робить, чи в тебе такого зарядного нема? Батарея скільки тримає? Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Попробуй включити від іншого зарядного, такої ж самої моделі ЖПС. А від простої розетки робить, чи в тебе такого зарядного нема? Батарея скільки тримає?

від розетки робить нормально! Батарея тримає не довго, але вроді так і має бути.. ЖПС новий! Зарядку вставляю в прикуриватель горить індикатор на зарядці, підключаю ЖПС-гасне і то і то(

від розетки робить нормально! Батарея тримає не довго, але вроді так і має бути.. ЖПС новий! Зарядку вставляю в прикуриватель горить індикатор на зарядці, підключаю ЖПС-гасне і то і то(

От я тобі й кажу, знайди (позич) авто-зарядне з схожим роз'ємом і попробуй, тим паче якщо розеточне заряджає добре, то швидше всього проблема в твоїй зарядці.

r119p.gif

Бортовий журнал

а если проверить, шо выдает розеточный и шо автомобильный зарядник в смысле напряжения?

по поводу батареи в навиках есть тема - тыць

я себе и знакомым пяток навиков уже переделал, держат больше чеса

От я тобі й кажу, знайди (позич) авто-зарядне з схожим роз'ємом і попробуй, тим паче якщо розеточне заряджає добре, то швидше всього проблема в твоїй зарядці.

може бути, це ж Чіна) а від авто акума нічого не залежить?

а если проверить, шо выдает розеточный и шо автомобильный зарядник в смысле напряжения?

якщо чесно, то з мене електрик ніякий) ти маєш на увазі, що напруга може бути не така як потрібно?

В мене від авто заряджається повністю (якщо не користуватись) десь хвилин 40, через ноутбук (ЮСБ-кабель) може заряджатись до 2-х годин.

r119p.gif

Бортовий журнал

якщо чесно, то з мене електрик ніякий) ти маєш на увазі, що напруга може бути не така як потрібно?

там может быть, как и не быть, все, что угодно

у меня лежит зарядник розеточный от гпс-ки, 5В 1.5А, который будучи включенным в старый телефон флай, умудряется флаевскую батарею не заряжать, а высасывать :D

В мене від авто заряджається повністю (якщо не користуватись) десь хвилин 40, через ноутбук (ЮСБ-кабель) може заряджатись до 2-х годин.

так это вполне обьяснимо - от усб (1.1-2.0) порта мы можем взять до 500мА (а в ноутах и того меньше), а автозарядка может отдавать например 750мА или больше
Проверь полярность в прикуриватели

А ще краще підключити зарядне до ЖПС і провірити його напряму на акумуляторі машини, при цьому на зарядці ЦЕНТРАЛЬНА пипка то "+", а БОКОВІ клеми то "-"

ИзображениеИзображение

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти