emigrant-l 165 Опубликовано 15 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2015 отбойник лучше ставить завод (сток), на любые амортыправильно сделал что снял эти опоры каличные, булики сс-20 лучше работаютПробував знайти тільки що в неті "по картинках" відбійник для 2108-99 (буфер хода сжатия) - всі картинки були таких відбійників, як я поставив. А такого як в мене був (трохи менший в діаметрі) не знайшло. Це сток відбійник старого типу чи якась халтура кооперативу? Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 15 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2015 (изменено) Вчора трохи "підварився"... На вихідних їздив на Волинь (по фотках заміни пружин видно де міняв їх).Так от, виїзжав з Києва - все було норм, а приїхав додому зі звуком старенької класики... Десь між м.Рівне та м.Луцьк знову тріснув мій вихлоп Вчора заїхав, щоб підварили, заодно пофоткав попередні втручання.Відразу сорі за якість фото (знімав на гавнофон).Фото 1 - поварка, яка була раніше. Тріщина якраз на вигині труби резонатора знизу (від резонатора до фланця глушника).Фото 2 - те, як сплющило нову графітову прокладку між штанами та каталізатором.Фото 3 та 4 - нова тріщина. Вона на тому ж самому вигині але зверху зі сторони днища. Я так розумію труба сама по собі трохи втомилась (хоча сама банка в норм стані) спочатку тріснула знизу бо я її десь там зацепив на кочках - це діло заварили, теплове розширення місця зварки та всієї іншої частини труби різне, от вона і тріснула з іншої сторони. Тріщина пішла поперек труби... Майстер заварив все на машині, зняв з резинок вихлопну і резонатор - це дало йому трохи більше місця для маневру.Фото 5 - результат.Прайс вийшов 80 грн, по часові - орієнтовно 30 хв. Изменено 15 июля, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 15 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2015 Слух та поміняй ти його на новий, вже он два рази варив, тільки час і гроші Я вже змирився, що раз в 3 роки тре то все міняти, останній раз (якраз біля 3р тому) польский глушник і резонатор поставив, вроді все ок наразі Штани ще наче живі (роки 4 їм) Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 15 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июля, 2015 Слух та поміняй ти його на новий, вже он два рази варив, тільки час і грошіЯ вже змирився, що раз в 3 роки тре то все міняти, останній раз (якраз біля 3р тому) польский глушник і резонатор поставив, вроді все ок наразіШтани ще наче живі (роки 4 їм)"якби знав де впадеш, підклав би подушку"... Заварити було дешевше чим купувати новий резонатор. Ще чому я все таки вирішив підварити - це нормальний стан самих "банок". На них немає корозії. І це при тому що резонатор ще заводський (2005рік, правда раніше авто довго простояло в гаражі), а глушник замінив десь років 4-5 назад (заводський проржавів). Також ставив польський. Реально єдине слабке місце - труба від резонатора до глушника. Вхідна труба глушника ще +/-, а от вихідна резонатора щось геть втомилась... Якщо знизу виглядає норм, то зі сторони кузова вся в корозії...Штани також ще заводські, вродь в норм стані... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 20 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 (изменено) Є три запитання до досвідчених: 1. При прослуховуванні радіо деколи (реально приблизно 50/50) в динаміках є щось типу свисту... що це починає здихати? (уточнення, антена в мене внутрішня, приліплена на задньому склі, антенний кабель йде по даху під обшивкою по правій стороні авто) 2. Лампи підсвітки в панелі приладів (висока панель). Перегоріла сигнальна лампа включених габариті/ближнього світла. Реально її замінити буз зняття "козирька" ? 3. Доводчик ЕСП. Встановлений в мене такий з паралельним підняттям скла. Якийсь нонейм схожий на Convoy CL-200 (купував бу). Працював він норм, але почались приколи. Дотягує вікна раз через три. Напрягає... Хто мав з таким справи, можна спробувати перепаяти йому конденсатори чи триндець самому контроллеру? Изменено 20 июля, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 20 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 Є три запитання до досвідчених:1. При прослуховуванні радіо деколи (реально приблизно 50/50) в динаміках є щось типу свисту... що це починає здихати? (уточнення, антена в мене внутрішня, приліплена на задньому склі, антенний кабель йде по даху під обшивкою по правій стороні авто)від обертів мотору залежить ?2. Лампи підсвітки в панелі приладів (висока панель). Перегоріла сигнальна лампа включених габариті/ближнього світла. Реально її замінити буз зняття "козирька" ?не, тільки знімати Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 20 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 від обертів мотору залежить ?Точно не скажу, але напевне все таки є залежність... на ХХ якось не чув. А в русі, що на малих обертах (нехай 1500-2000), що на великих цей свист проявляється... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 20 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 Точно не скажу, але напевне все таки є залежність... на ХХ якось не чув. А в русі, що на малих обертах (нехай 1500-2000), що на великих цей свист проявляється...тоді це фони з цепі генератора.шукай де взяти + на разьем мафона (з іншого місця) Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
H_U_L_K 48 Опубликовано 20 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 Не поможет запитка магнитолы в другом месте. У меня начало свистеть когда подыхал диодный мост... Но 100% гарантии что виноват он не дам) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 20 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июля, 2015 тоді це фони з цепі генератора.шукай де взяти + на разьем мафона (з іншого місця)погано В мене "+" на магнітолу йде прямо з акума... раніше була підключена від прикурювача, що краще назад перекинути?Зараз від цього "прямого +" заживлені ЕСП, магнітола, БП відеореєстратора, підігрів дзеркал заднього виду та підігрів сидінь... Пробував відключати відеореєстратор (думав що це він) але вродь ні, звук лишився... Не поможет запитка магнитолы в другом месте.У меня начало свистеть когда подыхал диодный мост... Но 100% гарантии что виноват он не дам)Мможливо вліпити пару конденсаторів паралельно магнітолі? допоможе? Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти