emigrant-l 165 Опубликовано 26 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 апреля, 2018 25.04.18, пробіг 429506 км (так дивно після показів одометра 99-ки біля 135 ткм писати майже 430 ткм)))) ) Масляне ТО 1. Заміна масла ДВС, Комма 10в40 2. Заміна масляного фільтра, новий - MANN W71927 , старий був якийсь Profit 3. Заміна масла КПП, Комма 75в90 ЖЛ4 4. Заміна бензофільтру, новий - Mahle KL61 , старий був той же Profit Забрав з нової пошти посилочку з комплектом для круїз контроля Вже поставив кермо з кнопочками круїза та шлейф. Фото попереднього керма на авто не зробив. Пошукаю фотку знятого з машини. (пізніше викладу) Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 26 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 апреля, 2018 Ось так виглядає сток кермо (це саме те, що ми зняли, кум виявляється фоткав): А ось таке кермо в мене зараз: Що ще з позитивного)))) Я нарешті заїхав на мийку. Попросив щоб максимально мені віддраяли машинку))) (з момену купівля ніяк не вистачало часу) Виявляєтсья фордік то в мене білий)))) Мені просто здавалось що він білий вигорівший (ну такий вже жовтуватий). Я як прийшов за машиною, був приємно вражений - навіть було подумав що може мені його полірували)))) Ярик не дасть збрехати - він його бачив як я його купував. Ну не був він таким білим))) 1 2 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 26 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 апреля, 2018 5 часов назад, emigrant-l сказал: Ярик не дасть збрехати - він його бачив як я його купував. Ну не був він таким білим))) я і після мийки бачив. підтверджую, що авто наче перекрасили. Видно до того його з рік не мили. ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 27 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 апреля, 2018 В 24.04.2018 в 09:52, Mustang-1991 сказал: П.С. не можу назаздритися цінам на деталі на розборках..... Я тоже... В 24.04.2018 в 04:25, emigrant-l сказал: Отже фордік. Красавчик! Так и надо для себя машину готовить! П.С. Не стал копировать весь пост, дабы не засорять бортовик. В 26.04.2018 в 15:50, emigrant-l сказал: Красивый автомобиль! Чем-то мне напоминает Ford Crown Victoria, на которых ездят копы в США. 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 29 апреля, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 апреля, 2018 (изменено) В 27.04.2018 в 17:47, toxa777 сказал: Я тоже... Красавчик! Так и надо для себя машину готовить! П.С. Не стал копировать весь пост, дабы не засорять бортовик. Красивый автомобиль! Чем-то мне напоминает Ford Crown Victoria, на которых ездят копы в США. Дякую! Мені також це авто подобаєтсья! Дуже хочеться довести його до хорошого стану. Навіть були думки пригнати під це діло донора. В поляндії такі можна купити за досить смішні гроші. от тільки перегон сюди обійдеться біля 500 долл, що якраз і зупиняє мене від цієї затії. Ну що. Перший дальняк на цьому авто пройдений. 400 км. я втомлений був, ппц. в середу спав години три, з четверга на п'ятницю взагалі дві години. На роботі завал, мусив багато чого подороблювати. І в п'ятницю після роботи додому, збирати речі і в дорогу...Виїхали приблизно в 21:15... Машинка їде гарно, плавно, комфортно. Перед Новоград-Влинським почав ловити себе на тому, що очі закриваються. Прийшлось зупинитись і на 30 хв вздрімнути, щоб хоч трохи прогнати сон. В мондео є прикольна опція - при бажанні можна ввімкнути габарити лише по одному борту - або лівому або правому. (звісно є режим всіх габаритів). Помагає не садити акум, як на обочину на довго стаєш.... Потім на найближчій заправці каву поміцніше і поїхали далі. Сукупно приїхали 400 км за приблизно 4 години і 15 хв.... Монька проїхала все це діло без сучка і задоринки. Я все більше хочу поставити круїз контроль))) Напевне навіть більше чим відновити робочий стан кондиціонера))))) Витрата пального получилась біля 8,5 літрів газу на 100 км. В тій заправці сидить десь 160 км по місту. Завтра їхатиму на Волинь, ще раз заправлюсь до повного і точно знатиму витрату на трасі. проте якщо буде тих же 8 літрів - не сильно і розстроюсь. По тех.паспорту машина важить біля 1,5 тони. хоч двиг і 1,8, але всеодно це вага не мала. Треба буде якось кудись заїхати перевзважитись)))) Изменено 29 апреля, 2018 пользователем emigrant-l 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 30 апреля, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 апреля, 2018 10 часов назад, emigrant-l сказал: Витрата пального получилась біля 8,5 літрів газу на 100 км. Это отличный расход для такой машины! У меня на 2110 по трассе около 8 литров. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 3 мая, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 мая, 2018 В 30.04.2018 в 12:07, toxa777 сказал: Это отличный расход для такой машины! У меня на 2110 по трассе около 8 литров. Таки дійсно 8,5 літрів хороша витрата пального) Ось порахував. Сукупно за вихідні прокатав на 1200 км. На це спалив 118 літрів газу. Витрата пального получилась 9,8 літрів на 100 км)))) при чому я так подивився - в дорозі назад витрата пального більша десь на літру/сотню і остання заправка навіть показала 10 літрів /100-ню... ну назад я їхав трохи завантажений, напевне із-за цього. А може із-за того що старався тримати більший темп щоб швидше додому попасти (туди їхав 100-110, назад 110-120). Заїзджав на розборку, знову))) Купив повний комплект вихлопу. Хочу переробити те, що тут є. А то судячи із записів обслуги, вихлоп ще від перед перед власника. А він там такий корявенький варений-переварений, кат вирізаний (звісно ставити назад не збираюсь), що мінусує від кліренсу сантиметрів до 5-ти. Повністю весь вихлоп коштував мені 300 грн. Купив ще всякого по дрібницях. 1 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 3 мая, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 мая, 2018 Ох ці ціни... 1 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 3 мая, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 мая, 2018 9 часов назад, emigrant-l сказал: Повністю весь вихлоп коштував мені 300 грн. Купив ще всякого по дрібницях. И я хочу такие цены на запчасти!!! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 9 ноября, 2018 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 ноября, 2018 форум ожив. навіть не знаю що робити з бортовиком... життя нової машини за цей час було бурним. всього напевне вже і не згадаю. По підкапотці/агрегатах: Замінено радік кондішина, потім заклинив підшипник компресора - він також замінений був, замінені підшипники реміня агрегатів + сам ремінь, поварений вихлоп, масляне ТО, пересверлений штуцер вакуума для гбо (той сосав повітря), допрацьована трапеція двірників (двірники лишали "зуб" як і в наших зубилок), відновлена проводка лямбда-зонда і підключено її до ГБО, замінений трос спідометра, замінені торм.диски, замінені задні колодки + рем.комплект пружинок, замінені троси ручника - повністю відновлений функціонал ручника, замінена куліса (попередня видавала звучки від вібрації двига). Замінено нижні подушки двига - "гасители крутильных колебаний". Замінено передню праву ступицю і ступічний підшипник (підшипник мінявся двіччі, першого разу виявлена вироботка посадочного на ступиці, тому через пару місяці і ступицю міняв). Замінено помпу. Зимова резя 195/65R15. проставки під задні пружини (я прикинув креслення, а Alex1574 виточив з болванки), а то сильно низька задниця була. В планах: заміна антифризу, заміна прокладки впуску, заміна сальників КВ разом зі сцепою (сцепу міняти бо влом два рази кпп зкидати), заливка на зиму рідшого мастила (зараз 10-40, думаю на 5-40), заміна гідриків першого циліндра якщо не поможе заміна масла, перебор підкапотної проводки (є підозри на погану ізоляцію). встановлення варіатора ГБО (вже пів року не можу себе заставити це зробити ). заміна тормозухи. По салону/комфорту: Замінено весь салон. Повністю. З заводського лишились тільки обшивки стойок і то верхні. Салон в мене від школи октавії тур, чорний. Торпеда була світла - тепер темно-темно синя, дверні карти також темносині, без отворів під "весла". тонель з підлокотником нажаль темний, але в очі не кидається. ковер салону з розборки темносиній в хорошому стані, мився на мойці і пилососився. сток шумка підлоги пішла в утіль, на низ покладено StP BlackTon 8. обшивка багажника повністю замінена на "з розборки в хорошому стані". вмонтовані задні ЕСП (з ними історія була довга, оскільки від передніх дверей не було проводки по салону до задніх і не міг знайти сток дверної проводки водійських дверей під 4-ри кнопки. прийшлось розбиратись і руцями робити проводку. але зробив все по заводських сземах та пінах/конекторах без колхозу). Поставлена камера заднього виду, монітор вмонтований в водійський сонцезахисний козирьок. Замінена зовнішня пластмасова накладка між фарами на багажнику з чорної на червону (тут знайти не міг, їхала з Польщі). Замінено блок аірбегу. Із-за глюків тахометра замінена приборна панель (тепер в мене -90 т.км від пробігу який був). Встановлений блок круїз-контролю, але ніяк руки не доходять його підключити (проводки з заводу для нього нажаль не було). Що купив і що чекає своєї черги: фари задні в хорошому стані (мої вигоріли зі сторони крил). передні противотуманки (одна нова, одна б/у), простенький ЦЗ чисто щоб відкривати авто, і ще напевне купа чогось, чого згадати не можу З того, чим зараз займаюсь - за недорого дістались мені два задні бампера. один після легкого дтп, другий без жодного кріплення. тиждень назад вродь навчився паяти бампер. той що після дтп з балончика задув білим чисто як тимчасовий бампер. свій бампер зняв, з нього кріплення буду переставляти в другий бампер, який в хорошому стані. При цьому прийшлось перенести газове заправне на кузов з бампера. І зараз в мене муки щодо покраски. Хочеться повний перекрас робити, але фінансово це капець важко. а фарбувати лише бампер - це так відрізняється, просто капець (по цьому тимчасовому бачу). фух. аж набирати втомився, напевне й помилок багато, тому вибачайте. перечитаю потім і підправлю пост. 1 1 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти