Zvir 27 Опубликовано 10 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 июня, 2014 (изменено) Звісно відпишусь Шнурок купував по ссилці, що дав Звір. Скажу так, або я лінивий або шукати толком такі кабелькі не вмію ну не видавав мені гугл ніяких толковихх інет магазів) Єдине треба звертати увагу, що там різні шнурки під різні мозги, брав під свій Стаг4...а реально из простых кабелей - только по той ссылке. В остальных местах - оригинал СТАГ, но ток он стоит 20евро+- Я вон у себя на сайте никак не дорисую раздел по ГБО. ))))ПО расходу - имхо, нормальный расход. 9л в городе газа. А бензина реально было 7.8-8?, трасса 8, а было 6.7-7 бенза?Тока чесно и объективно про то что было с бензом (седня вон 15ху настраивал знакомому.... та он заливал что у него на трассе 110-120кмч и расход 5.5л бенза было)Не согласен.была та же проблемма, за 200 - 300 КМ сжирало 5 мм ремня.поменяли все, не помоглоВылечил сам пивом.Рецепт следПокупаешь баночное пиво (по своему вкусу)Пиво нам не нужно, но выкидывать вкусняшку не айс, посему ее употре***ем.берем банку пива, из нее вырезаем полумесяцы, мне понадобилось аж 4-ре.В твоем случае нужно подкладывать со стороны морды машины и этот перекос шайбы дает правильное положение ремня.Я делал такположил один полумесяц, натянул ремень. запомнил его положение.Запустил двигатель, и прогазовывая из-под капота, смотрел что бы ремень не уходил, газовал до упораи таким образом остановил ремешок, уже проехал на нем 10 тыкм, и он на месте стоитесли проблема с соосностью шпильки ролика - это вариант (просто у 90% тех у кого такая проблема - погнута шпилька от неумения и лишних усилий. А остальные 10% - то уже помпы, шкивы....)Как попробуешь, отпишешься. А то у меня самого руки не доходят заказать и попробовать настроить под себя. Кстати, заказывал здесь на форуме или где?Купи себе ключ для подтяжки рейки и в любой момент сам сможешь подтянуть её так, как тебе удобно. Он стоит гривен 15-20.Отличный расход. У меня шины тоже 185, двиг 16 клапанный, расход по трассе 8,5, по городу от 9,3 до 10. Причём стиль езды не меняется. Грешу на качество газа.По шнурку, если что - пиши, сделаем чуть дешевле того сайта )))По ключику - согласен, имхо - он должен быть у каждого ТАЗовода, темболее 12грн не та сумма чтоб отказать себе в немгородской расход - ну очень зависит от маршрута и города.У меня на моей счас газа 10.2-10.4(так это климат, 2.0, автомат. (паспортный расход бенза 11л )Поєтому городской расход в разных городах и у разных водителей ну очень разный будет. Изменено 10 июня, 2014 пользователем Zvir Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 10 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 июня, 2014 А бензина реально было 7.8-8?, трасса 8, а было 6.7-7 бенза?Тока чесно и объективно про то что было с бензом (седня вон 15ху настраивал знакомому.... та он заливал что у него на трассе 110-120кмч и расход 5.5л бенза было)Значит розказую все, як на духу) Коли їздив чисто на бензі, то їздив в середньму зі швидкістю 90 км/год. Чому? Тому що в Волинській обл. достатньо мало доріг з норм покриттям (окрім варшавської траси). До Києва по трасі Київ - Чоп також заїхав з такою ж швидкістю (із-за реміня грм)... при такій їзді витрата пального в мене десь була біля 6,5л/100. Коли їздив на резині шириною 165 мм, то получалось трохи менше, але думаю більше як 5,5. Ну нехай було 6.В Києві вже поправив проблему реміня та встановив ГБО і тепер по трасі Київ-Чоп до м.Рівне смалю 120, від м.Рівне до м.Луцьк 80-110 а вже за м.Луцьк 100 то є максималка... тому адекватно порівняти важко... думаю якщо на газу буду їздити 80-90, то 7л газу на 100 км можна досягнути, але чесно сказати ліньки... Економії на 20 грн, а в дорозі на годину довше (а то й більше)... Про історії 5,5л/100 км чув, але не думаю що це з швидкісним резимом 110-120 км/год.... По шнурку, если что - пиши, сделаем чуть дешевле того сайта ))) От так от... чому відразу не сказав що в тебе запитувати можна? я ж вже купив... якщо свого розмажу, обов'язково звернусь По ключику - согласен, имхо - он должен быть у каждого ТАЗовода, темболее 12грн не та сумма чтоб отказать себе в нем та я до цього часу туди ще не лазив але раз таке діло, обов'язково обаведусь)городской расход - ну очень зависит от маршрута и города.У меня на моей счас газа 10.2-10.4(так это климат, 2.0, автомат. (паспортный расход бенза 11л )Поєтому городской расход в разных городах и у разных водителей ну очень разный будет.прикольно, на газу менше споживає паспортного))... (так это климат, ...клімат... як же я хотів би також його мати... особливо коли їдеш на дальняк після роботи... відкриті задні вікна (кста, добавляють витрату пального) сильно не спасають.... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 10 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 июня, 2014 От так от... чому відразу не сказав що в тебе запитувати можна? я ж вже купив... якщо свого розмажу, обов'язково звернусь Да я както и не подумал что надо біло сразу самопредложиться )))))))Значит розказую все, як на духу) Коли їздив чисто на бензі, то їздив в середньму зі швидкістю 90 км/год. Чому? Тому що в Волинській обл. достатньо мало доріг з норм покриттям (окрім варшавської траси). До Києва по трасі Київ - Чоп також заїхав з такою ж швидкістю (із-за реміня грм)... при такій їзді витрата пального в мене десь була біля 6,5л/100. Коли їздив на резині шириною 165 мм, то получалось трохи менше, але думаю більше як 5,5. Ну нехай було 6.В Києві вже поправив проблему реміня та встановив ГБО і тепер по трасі Київ-Чоп до м.Рівне смалю 120, від м.Рівне до м.Луцьк 80-110 а вже за м.Луцьк 100 то є максималка... тому адекватно порівняти важко... думаю якщо на газу буду їздити 80-90, то 7л газу на 100 км можна досягнути, але чесно сказати ліньки... Економії на 20 грн, а в дорозі на годину довше (а то й більше)... Про історії 5,5л/100 км чув, але не думаю що це з швидкісним резимом 110-120 км/год....Вот это я понимаю - чесно все рассказал! прикольно, на газу менше споживає паспортного))Все банально:первое - синтетика в автомат, свечи иридий, норм масло в движку и фильтра.Второе - просто удачный маршрут дневной.Итог - бенза конретно меньше паспортного хавает. Ну и как следствие газа тоже. )))(вообще после кучи замеров и т.п. газа жрет на 12% больше бенза. Интересно как будет с авриатором в этом плане, но реально некада им поиграться)А вот трасса - там не особо от паспортного отличается. Обгоны, тяжелая нога правая.... )))клімат... як же я хотів би також його мати... особливо коли їдеш на дальняк після роботи... відкриті задні вікна (кста, добавляють витрату пального) сильно не спасають.... Да. Мне в 99ке в свое время именно конде и не хватало за городом. Особеенно учитывая что ездил 150-160 по трассе, и окна не пооткрываеш особо на такой скорости...А в городе летом в рабочее время я кондеем особо не пользуюсь, т.к. вечно потный и садится в ледяную машину не радостно. Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 11 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2014 По шнурку, если что - пиши, сделаем чуть дешевле того сайта )))По ключику - согласен, имхо - он должен быть у каждого ТАЗовода, темболее 12грн не та сумма чтоб отказать себе в немгородской расход - ну очень зависит от маршрута и города.У меня на моей счас газа 10.2-10.4(так это климат, 2.0, автомат. (паспортный расход бенза 11л )Поєтому городской расход в разных городах и у разных водителей ну очень разный будет.Что-то я пропустил про ссылку на сайт. Скинь в личку, пожалуйста.По поводу ключа - у меня их даже два - для самары и для десятки.Я вон у себя на сайте никак не дорисую раздел по ГБО. ))))Ты это, давай рисуй Очень нужный раздел. И в связи с ценами на бензин, нужнее с каждым днём.Значит розказую все, як на духу) Коли їздив чисто на бензі, то їздив в середньму зі швидкістю 90 км/год. Чому? Тому що в Волинській обл. достатньо мало доріг з норм покриттям (окрім варшавської траси). До Києва по трасі Київ - Чоп також заїхав з такою ж швидкістю (із-за реміня грм)... при такій їзді витрата пального в мене десь була біля 6,5л/100. Коли їздив на резині шириною 165 мм, то получалось трохи менше, але думаю більше як 5,5. Ну нехай було 6.В Києві вже поправив проблему реміня та встановив ГБО і тепер по трасі Київ-Чоп до м.Рівне смалю 120, від м.Рівне до м.Луцьк 80-110 а вже за м.Луцьк 100 то є максималка... тому адекватно порівняти важко... думаю якщо на газу буду їздити 80-90, то 7л газу на 100 км можна досягнути, але чесно сказати ліньки... Економії на 20 грн, а в дорозі на годину довше (а то й більше)... Про історії 5,5л/100 км чув, але не думаю що це з швидкісним резимом 110-120 км/год....Я честно говоря, уже не помню, какой расход у меня на бензе, но он был однозначно больше, чем приведенные цифры. Может, стиль езды такой, может 16 клапанов дают своё.Все банально:первое - синтетика в автомат, свечи иридий, норм масло в движку и фильтра.Второе - просто удачный маршрут дневной.Итог - бенза конретно меньше паспортного хавает. Ну и как следствие газа тоже. )))(вообще после кучи замеров и т.п. газа жрет на 12% больше бенза. Интересно как будет с авриатором в этом плане, но реально некада им поиграться)Кстати, вопрос - есть ли смысл ставить иридиевые свечи на сток ВАЗ или это просто дорогой понт? У меня сейчас НЖК, нормально работают.Обгоны, тяжелая нога правая.... )))А кирпич под газульку ложить не пробовал? Говорят, помогает :D Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 11 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2014 Обгоны, тяжелая нога правая.... )))А кирпич под газульку ложить не пробовал? Говорят, помогает :D Так це ж на ремонт попаде чоловік... потім підлогу рихтуй від виямки в формі щеглини ))))))))))) Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 14 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2014 Сьогодні погрався кабельком до ГБО. Нажаль на ноуті не зробив скрінів. Розкажу на словах. Передісторія. Програмульку встановив, і пішов до авто. Кабель до діагностичного роз'єму і в ноут, вмикаю запалення, а прога не бачиь нічого, каже що немає підключених контролерів. і так я разів 10 перескановував порти) Тут закрались в мене сумніви, що я щось недовстановив заходжу в нет (благо мій віфі дотягнув) і оказується що для кабелька є дрова , качаєм, встановлюєм, втикаєм кабельок і він віндовсом оприділяється, ура! Прога його побачила і пішла в загул тобто переключилась на рідну їй мову (польську). На слух з польською мовою в мене проблем для мене нема, розумію, тільки толком говорити не вмію. А от читати текст польською, це весело і довго Скачав новішу версію проги і та ж історія. Запуск проги без кабелька - рос мова. Підключив контроллер до ноута і повернув ключ - вона просканила контроллер і переключилась на польську, а в меню вибору мови є тільки польська. Ну і грець з тим. Так і залишився на польській.Тепер по налаштуваннях. Вродь як нічого там складного нема. Звісно перед тим як лізти, варто прочитати інструкцію і завжди звертати увагу на сповіщення, які видає прога.Сьогодні я змінив тільки три значення. 1. частота обертів КВ переключення з газу на бенз, 2. значення 1-го коеф, 3. значення 2-го коеф.1. В контроллерах Stag (в мене Stag 400-есо) є можливість щоб він сам перемикався з газу на бенз при обертах двигуна більше якоїсь вказаної цифри. Як на мене це класна опція. Як їдеш на дальняк не треба паритись і поглядати на тахометр, чи не пора зкинути швидкість. По моїх показах спідометра та тахометра получаєтсья так 120 км/год - приблизно 3500 об/хв, 130 км/год - десь 3800-3900 об/хв. (не точно, по пам'яті). Мені не рекомендували на газу крутити двигун більше 4000 об/хв. Отже в тому віконці я поставив 3700 (стояло 6000). Якщо я все правильно розумію, то тепер на швидкості до 120 км/год я буду на газу, а захочу кого обганяти з більшою швидкістю, система сама переключиться. Треба буде якось послідкувати, чи буде сама переключатись.2 та 3. Коли я вдруге приїзджав до установщиків, то казав що на низах маловато потужності... Мені там підняли перших два коефіціенти. Підняли по ходу чуть чуть забагато, я їх трошки опустив. і двигун навіть став трохи тихіше та рівніше працювати. Поки обнулив графік газу, трохи поїзджу, знову загляну. В будь-якому випадку треба буде виставити ту кривульку таку ж як і на бензі, а це требе буде "награтись". По 3-д графіках в мене щось толком поки не получилось подивитись (не знайшов окремих кнопок "бенз" "газ" та "коеф"). Після цього в мене закралась думка "авось дані по частоті обертання КВ взагалі не подаються на контроллер?" ХЗ, поки не розібрався.Також подивився статистику, за час роботи контроллера 90% я проїхав на газу, 10% на бензі. Якщо чесно, то думав що цифра буде типу 99% газ, 1% бенз. ))) Хоча в мене пару раз геть закінчувався газ і я тоді катався на бензі, можливо воно дісно таке співвідношення.Ще мені прога сказала що для мого контроллера є нова прошивка (ноут то був підключений до нету, автоматом прошустрила). Але я поки відмовився від оновлення прошивки. І напевне не буду оновлювати, все ж працює ок, чого її оновлювати.Тепер про ВВ провода. Як і писав раніше, замінив поточні на Тесла. При заміні була виявлена корозія в ВВ проводі 3-го циліндра на конекторі до катушки. Скажу чесно, пройшло 2 тижні, катушку ще не знімав і не дивився чи є корозія на контакті в ній. Думаю на цьому тижні обов'язково туди загляну. Ось фото старих ВВ проводів: Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 14 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2014 Мені не рекомендували на газу крутити двигун більше 4000 об/хв.Бред! Я кручу на газу до отсечки! Правда такое редко, но никогда не заморачивался до каких оборотов крутить. Если турбированные машины ездят на газу и нормально ездят, то что про ВАЗ говорить.2 та 3. Коли я вдруге приїзджав до установщиків, то казав що на низах маловато потужності... Мені там підняли перших два коефіціенти. Підняли по ходу чуть чуть забагато, я їх трошки опустив.Я сегодня наоборот поднимал немного.В будь-якому випадку треба буде виставити ту кривульку таку ж як і на бензі, а це требе буде "награтись".А сейчас кривые газа и бензина сильно различаются? Жаль, что скринов не сделал.Але я поки відмовився від оновлення прошивки. І напевне не буду оновлювати, все ж працює ок, чого її оновлювати.Правильно, сначала разберись что к чему, а потом уже занимайся тюнинхомТепер про ВВ провода. Як і писав раніше, замінив поточні на Тесла. При заміні була виявлена корозія в ВВ проводі 3-го циліндра на конекторі до катушки. Скажу чесно, пройшло 2 тижні, катушку ще не знімав і не дивився чи є корозія на контакті в ній. Думаю на цьому тижні обов'язково туди загляну. Ось фото старих ВВ проводів:Провод конечно страшноват. Обязательно посмотри катушку, там по-любому есть такая же "зелёнка". Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 14 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2014 (изменено) Бред! Я кручу на газу до отсечки! Правда такое редко, но никогда не заморачивался до каких оборотов крутить. Если турбированные машины ездят на газу и нормально ездят, то что про ВАЗ говорить.Ну я ХЗ, ще зелений в цих питаннях. Як мені пояснили "на пальцях" то якщо їздити без подвійної прошивки або без варіатора (як я поки їзджу) то при високих оборотах двигуна газ може догорати в випускному колекторі, із-за цього випускні клапана можеть перегріватись і з часом прогорати. Якось так я зрозумів.... А сейчас кривые газа и бензина сильно различаются? Жаль, что скринов не сделал.як пояснити... зліва - направо. спочатку +/- накладається (~20% довжини кривульки, ті дві точки які піднімали) а далі газова кривулька нижча десь на 2 мм Провод конечно страшноват. Обязательно посмотри катушку, там по-любому есть такая же "зелёнка".100-500% загляну, руки все не доходили, вже на наст тижні точно час знайду. Изменено 14 июня, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 14 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2014 Ну я ХЗ, ще зелений в цих питаннях. Як мені пояснили "на пальцях" то якщо їздити без подвійної прошивки або без варіатора (як я поки їзджу) то при високих оборотах двигуна газ може догорати в випускному колекторі, із-за цього випускні клапана можеть перегріватись і з часом прогорати. Якось так я зрозумів.... Ну не знаю. Я езжу с прошивкой под газ (как мне объясняли, в ней просто зажигание немного раньше, чтобы газ сгорал полнее) езжу полтора года, до этого 4 с лишним года ездил на стоковой прошивке. Вариатора никогда не было, и всё нормально. Может и правда про клапана и остальное, но я сужу по себе - 240 тысяч км на газу и всё ок (тьфу-тьфу-тьфу чтоб не сглазить). Правда двигатель у меня 16 клапанный.як пояснити... зліва - направо. спочатку +/- накладається (~20% довжини кривульки, ті дві точки які піднімали) а далі газова кривулька нижча десь на 2 мм Судя по описанию, довольно неплохо кривые расположены. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 16 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июня, 2014 Сьогодні вдруге подивився на "кривульки". Тепер з скрінамиОтже, 2Д кривульки після моїх попередніх коригувань тепер виглядали так:Знову трішки підкоригував коеф-ти... З 3Д діаграмами все таки якийсь фейк.. вони в мене виглядають як на наст картинці, хоча мають бути перемикачі "бенз" "газ" та "відхилення" в лівому верхньому кутку (для прикладу ще один скрін)Хто підскаже, в чому прикол? що не так нажимаю?І ще, мене цікавить чи нормальниц час вприску з вимкненим газом і без? (чомусь час вприску бенза після включення ГБО збільшується...)просто бенз------------------------------------------------------------------------------газ Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти