toxa777 122 Опубликовано 7 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 июля, 2014 за 300 грн зро***ть...Это только за сварку? Я себе в мае варил диск, вышло 100 грн.Тепер питання, наскільки критично, якщо в мене буде спереду пара 185/60 а ззаду 175/65 ?Не критично. Тормоза задние будут срываться в юз чуть раньше. Но то при торможении в пол. Более критично, чтобы рисунок протектора и износ были равны на колёсах, которые стоят на одной оси. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 7 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 июля, 2014 Это только за сварку? Я себе в мае варил диск, вышло 100 грн.Ну як мені пояснили, тріщинка в жолобі між спицею та бортиком. Тому типу потрібно спиляти бортик, чуть спиці, заварити, тоді відновити бортик.... Якщо мені навішали лапші, то скажіть до кого звернутись, може тоді відновлю на модну запаску... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 8 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 июля, 2014 (изменено) Сьогоднішній вечір був частково виділений для авто.В кінці кінців приклеїв назад додатковий стоп. Він після тонування скла був приклеєний якимось звичайним двохстороннім скотчем. Від сонця та жари він втратив свої властивості і на черговій поганій дорозі відвалився... так я проїздив десь місяців два... а все із-за того, що ніяк під руку в магазі не потрапляв двохсторонній скотч 3М. І от замовляв в Антона всякі дрібниці, також попросив покласти мені маленький моточок такого скотчу. Найбільше мене здивував запах цього скотчу - він відразу мені нагадав запах салону авто як тільки його придбали.Турбувало мене питання скотчу який залишився на склі (тобто тонувальній плівці). як зміг, акуратно зняв, але десь половина його залишилась.... після походів по магазах придбав HG Sticker Remover . Єдине, що не подобається це те, що він коштує 60 з чимось гривень... Але штука бомбова... наніс, трішки зачекав і все стало наче якісь драглі, просто зтер паперовим полотенцем. Далі скотч, підрізування, приклеювання і я радий що нічого не болтихаться)Також від сьогодні в мене уже у всіх дверях стоять трьохкамерні ущільнювачі. Купував також у Антона ще десь рік назад, все ніяк не "доходили руки"... Чисто зі звуку, нічого не змінилось. По герметизації важко сказати, - треба на мийку заїхати. Брав їх із-за того, що двері за рахунок вібро-шумоізоляції та ЕСП поважчали і ці ущільнювачі мають краще їх амортизувати при захлопуванні.І останнє, що сьогодні перевірив і що мене найбільше обрадувало. Вродь як відлаштував час вприску для ГБО. Сьогодні підкоригував ледь трішки тільки один коефіцієнт - остаточна правка.Навіть час вприску бенза при ввімкненому та вимкненому ГБО +/- схожий.ГБОБензин Изменено 8 июля, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 26 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2014 (изменено) Всім привіт!Щось не було часу описати, що робилось.... За цей час є невеликі зміни... Отже, в цій темі запитував про їзду з гулею Безпека їзди на шині з гулею .Шину поремонтували, деякий час так і їздив... але так як час від часу буває, що за вихідні проїзджаю біля тисячі км, вирішив купити нову бюджетку на задню вісь. Тепер в мене зпереду Bridgestone Turanza T001 185/60 R14, а ззаду Cordiant Comfort 175/65 R14. Також, як я і писав раніше, був придбаний точно такий же диск, на заміну побитому. Побитий зараз лежить, чекає ремонту (буде на запаску). Диски в мене Racing Wheels H-412 BK-F/P . Дякую Руліксу, що продав мені один диск і оперативно допоміг з резиною. Єдине, що мене засмутило, це те що резя кордіант "мейд ін раша". Вже коли отримав побачив. Жаль, що не промоніторив раніше... ну нічо, будем викатувати і знати про таку торгову марку. В будь-якому випадку, "утримуючи" ВАЗ, більша частина запчастин купується виробництва агресора і окупанта.Після інформації, що з'явились техпаспорти, поїхав оформляти ГБО. На вихідних 12.07-13.07 їхав на Батьківщину, заїхав в МРЕО і за 40 хвилин без проблем отримав новий техпаспорт. Одночасно з цим попросив, щоб виправили помилку, яку допустили при першій реєстрації - написали, що 21099 - це легковий хетчбек Пробіг в мене 32150 км (округлено), прийшов час міняти масло. Раніше я заливав Liqui Moly Super Leichtlauf 10W-40. Так як із-за долара вартість достатньо істотно підскочила, подумував перейти на те ж Лікві 10w40, але більш бюджетне. З минулого разу в мене лишилось десь 2,5 л. подумав і придбав ще 2 л Super Leichtlauf 10W-40. Питання переходу на трохи бюджетніше масло відкладається на наступний раз, тоді вже точно прийдеться купувати велику каністру.Також замінений масляний фільт та повітряний (дякую Антону). Салонний фільтр вродь в нормі, а в бензового реальний накат десь тисяч 5 (на газу ж катаюсь зараз), тому їх не міняв. В найближчих планах "полагодити" ЛФП. Писав раніше, що якесь х**ло під підїздом подерло ключем чи ще чимось мені лівий борт. З того часу в мене відеореєстратор на балконі дивиться за авто. За цей час нічого "надприроднього"... Фарба вже є, залишилось дочекатись наступної ЗП і в "бій". Декілька фото (вживу царапина більш видна). Изменено 26 июля, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 26 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2014 да, царапина крепкая (( Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vasjok 8 Опубликовано 26 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2014 В найближчих планах "полагодити" ЛФП. Писав раніше, що якесь х**ло під підїздом подерло ключем чи ще чимось мені лівий борт.За таке руки пообривати і вставити іншим боком. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 26 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2014 (изменено) За таке руки пообривати і вставити іншим боком.+1В найближчих планах "полагодити" ЛФП. Писав раніше, що якесь х**ло під підїздом подерло ключем чи ще чимось мені лівий борт. З того часу в мене відеореєстратор на балконі дивиться за авто. За цей час нічого "надприроднього"... Фарба вже є, залишилось дочекатись наступної ЗП і в "бій". Декілька фото (вживу царапина більш видна).Яким чином будеш відновлювати ЛКП? Фарбування чи полірування? Изменено 26 июля, 2014 пользователем Mustang-1991 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 26 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2014 Єдине, що мене засмутило, це те що резя кордіант "мейд ін раша". Вже коли отримав побачив. Жаль, що не промоніторив раніше... ну нічо, будем викатувати і знати про таку торгову марку. В будь-якому випадку, "утримуючи" ВАЗ, більша частина запчастин купується виробництва агресора і окупанта.Если по качеству, то кордиант довольно неплохая резина, ездил на такой. Минус только в том, что стёрлась быстро, у меня на передней оси стояла. Хотя у знакомого такой же кордиант, только на 13, проехал раза в два больше. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 26 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2014 За таке руки пообривати і вставити іншим боком.Власне тому і висить в мене на балконі відеореєстратор.Яким чином будеш відновлювати ЛКП? Фарбування чи полірування?Декілька сторінок бортовика назад я вже займався поліровкою, але там були дрібниці в порівнянні з цією царапиною. Їздив порадитись до клубних малярів. Подивились вони і підтвердили мої страшні здогадки... відсотків 70-80 царапини до грунту. Підсказали що є два виходи.1. Зачистити та переварбовувати частину кожної деталі (двоє крил і двоє дверей), полірувати та привести до "заводського стану". Цінник 600$.2. Царапина до грунтовки але не до металу. Тому поки немає корозії, обезжирити, пензликом легенько в декілька слоїв по царапині накласти фарбу з лаком та заполірувати. Сказали що на місці царапини буде ледь з близька помітний бугорок, але царапини, як такої, не буде і від корозії захистить. Цінник 60$. Мені б дуже хотілось перший варіант, щоб все було "по-феншую", однак ситуація диктує правила і буду користуватись варіантом №2. Дасть Бог, може хоч наступного року в нашій країні все налагодиться, то залюбки зроблю перший варіант...Если по качеству, то кордиант довольно неплохая резина, ездил на такой. Минус только в том, что стёрлась быстро, у меня на передней оси стояла. Хотя у знакомого такой же кордиант, только на 13, проехал раза в два больше.Ну я на ній вже десь тисячу км проїхав. Чисто по відчуттях, вродь нічого не змінилось. Я ж в перегонах не приймаю участі, сильно не ганяю, лише зрідка і то стараюсь обережно, по тормозах (в мене сток система з колдуном) основну роль і "навантаження" несе передній міст з брідстоуном. В загальному, все вродь ок і мене задовільняє.Та і не кажу я, що це погана резя, просто її виготовив наш східний сусід, а значить основна частина грошей, що я заплатив за резю пішла туди... одне діло, коли необхідні запчастини в норм якості виготовляються тільки там, друге діло коли є альтернатива. Ну то таке. Просто останніх кілька місяців звертаю увагу на країну-виробника товару... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Voloxa 1 Опубликовано 27 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 июля, 2014 Власне тому і висить в мене на балконі відеореєстратор.Декілька сторінок бортовика назад я вже займався поліровкою, але там були дрібниці в порівнянні з цією царапиною. Їздив порадитись до клубних малярів. Подивились вони і підтвердили мої страшні здогадки... відсотків 70-80 царапини до грунту. Підсказали що є два виходи.1. Зачистити та переварбовувати частину кожної деталі (двоє крил і двоє дверей), полірувати та привести до "заводського стану". Цінник 600$.2. Царапина до грунтовки але не до металу. Тому поки немає корозії, обезжирити, пензликом легенько в декілька слоїв по царапині накласти фарбу з лаком та заполірувати. Сказали що на місці царапини буде ледь з близька помітний бугорок, але царапини, як такої, не буде і від корозії захистить. Цінник 60$. Мені б дуже хотілось перший варіант, щоб все було "по-феншую", однак ситуація диктує правила і буду користуватись варіантом №2. Дасть Бог, може хоч наступного року в нашій країні все налагодиться, то залюбки зроблю перший варіант...Вот это цены на подкрас царапиныя бы искал ли бо других малеров, ну а если нет доверия другим, то взять коректор и подкрасить самому, будет точно так же как это сделают маляры, только в 6-раз дешевле Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти