toxa777 122 Опубликовано 7 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 сентября, 2014 І ще, хто як заживлював камеру з моніторчиком? я планую заживити і камеру і моніторчик від ламп заднього ходу, лампи я поставив світлодіодні, тому навантаження буде норм...У меня подключается к навигатору. Питание брал от ламп заднего хода. Лампы обычные плюс камера, всё норм. Уже три месяца катаюсь. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 7 сентября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 сентября, 2014 У меня подключается к навигатору. Питание брал от ламп заднего хода. Лампы обычные плюс камера, всё норм. Уже три месяца катаюсь.Навігатор з відеовходом? ще таких не зустрічав... а який відеовхід в навігатора? в камери ж тюльпанчик... Сьогодні виділив трохи часу авто.... задачі дві - хімчистка салону та зачистка невеликого місця на порозі...По салону все просто... В мене чохли, мінімально раз в півроку вони відправляються на прання. Цього разу вирішив додатково зробити чистку сидінь... Для цього використав Turtle Wax Interior 1Ось доЗнімаємо чохол, наносимо засіб втираємо щіткою, чекаємо трохи протираємо і маємо гарне свіже сидіння. І так по черзі все... Сидіння в мене не заюзані, тому фотка до та фотка після такі ж самі Але після чистки в салоні якось стало свіжіше... можливо самонавіювання, хз... тепер по порогові... В рамках передзимового огляду кузова було виявлене одне неприємне місце... Поблизу задньої чашки піддомкрачуваннялівого порогу.Довго думав звідки і згадав... Ще минулої осені, коли перезувався з літньої резини на зимову, в мене авто злетіло з домкрату (після того я купив собі гідравлічного замість каліки заводської). Добре, що встиг колесо на один гвинт посадити, так би було б проблем більше. На той час там був трішки здертий бортик і легенька цятка на порозі... З вигляду (на той час) нічого страшного не було... Десь весною я замітив що нижній бортик порога в корозії, так і вирішив що до наступної зими його 100% потрібно зробити... от тільки та цятка на порозі на місці не стояла... На минулому тижні був в того ж маляра, що мері царапину робив. Він порадив бортиком зайнятись самому, а з цяткою вже він буде гратись... Отже, як він мені сказав, все добре зачищається і наноситься грунт в два-три слої, потім пофарбується. Ще я (самодіяльність) перед грунтом пройшовся перетворювачем іржі, на всяк випадок.Ну і фото. На фото, на тому бортику є ще декілька "темних" місць - це не корозія, це брудний засохший заводський герметик...Було:ЗачисткаСталоЧерез пів години пройде перших 3 год, піду наносити другий шар грунтовки... Залишилось щоб маляр зробив ту цятку і тоді вже підфорбувати в колір... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 7 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 сентября, 2014 Навігатор з відеовходом? ще таких не зустрічав... а який відеовхід в навігатора? в камери ж тюльпанчик...У меня наподобие такого - http://m.ua/desc/pioneer-x71/, там есть видеовход под тонкий штекер. И на камере такой же штекер. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 7 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 сентября, 2014 (изменено) о! звісно зачекаю фото! Зроби плс ще фото, де ти монітор розміщував (звісно якщо це не магнітола 2 дін або дзеркало заднього виду з вмонтованим монітором)... І ще, хто як заживлював камеру з моніторчиком? я планую заживити і камеру і моніторчик від ламп заднього ходу, лампи я поставив світлодіодні, тому навантаження буде норм...ось закинув в свый бортовик фотки як то все запакованофотки камери і навікаВ якості монітора в мене навігатор з відеовходомВхід е приорітетним, тобто є сигнал, навігатор вкл відеовхід, незалежно шо в той момент на екрані - навігація, фільм, блутуз і тд.Навігатор заживлений від запалення, вкл запалення - вкл навігатор, викл запалення - за 10сек сам викл навігатор. Тобто про то думати не потрібно)А камера заживлена від ліхтарів ЗХТак і тобі рекомендую, бо тільки раді того щоб бачити камеру ставити екран то як на мене фігня якасьНавігаторів з відеовх є купа, надумаеш - попробую нарадити оптимальний, бо по роботі з тим стикаюсь щодня Изменено 7 сентября, 2014 пользователем Mikeng Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 7 сентября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 сентября, 2014 У меня наподобие такого - http://m.ua/desc/pioneer-x71/, там есть видеовход под тонкий штекер. И на камере такой же штекер.Хм... на скільки я розумію штекер має бути щось подібне до того як для наушників тільки довший і на 4-ри секції... і є переходнічки з тюльпана на такий штекер....блін! Ну де ж ти раніше був? :lol: Ну нічого, на 4,3" картинку заднього виду також буде непогано видно) Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 7 сентября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 сентября, 2014 ось закинув в свый бортовик фотки як то все запакованофотки камери і навікаВ якості монітора в мене навігатор з відеовходомВхід е приорітетним, тобто є сигнал, навігатор вкл відеовхід, незалежно шо в той момент на екрані - навігація, фільм, блутуз і тд.Навігатор заживлений від запалення, вкл запалення - вкл навігатор, викл запалення - за 10сек сам викл навігатор. Тобто про то думати не потрібно)А камера заживлена від ліхтарів ЗХТак і тобі рекомендую, бо тільки раді того щоб бачити камеру ставити екран то як на мене фігня якасьНавігаторів з відеовх є купа, надумаеш - попробую нарадити оптимальний, бо по роботі з тим стикаюсь щодняДякую за фото! буду думати як зробити без сверління..... Щодо навігатора... Скажу чесно - не знав. Не знав і не думав, що навігатори мають можнивість приймати відеосигнал... так би й не купував цього моніторчика... Реально камеру придбав ще минулого року... інстал затягувався із-за відсутності моніторчика... по наших (укр) маагазах вони просто капець які "дешеві"... тому потрохи відкладаючи на не важливі дрібниці, моніторчик придбав тільки зараз (точніше місяців півтора назад, поки він приїхав і тд і тп....)... А в якості навігатора (якщо мені треба) використовую телефон.... Телефон звісно не самий найкращий навігатор, але краще ніж нічого.... В загальному в мене висновок такий - знав би, моніторчик не купував би, а купив би краще повноцінного навігатора.... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Palchik 40 Опубликовано 8 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2014 В загальному в мене висновок такий - знав би, моніторчик не купував би, а купив би краще повноцінного навігатора....Так продай монитор и купи навигатор. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 8 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2014 Дякую за фото! буду думати як зробити без сверління..... Щодо навігатора... Скажу чесно - не знав. Не знав і не думав, що навігатори мають можнивість приймати відеосигнал... так би й не купував цього моніторчика... Реально камеру придбав ще минулого року... інстал затягувався із-за відсутності моніторчика... по наших (укр) маагазах вони просто капець які "дешеві"... тому потрохи відкладаючи на не важливі дрібниці, моніторчик придбав тільки зараз (точніше місяців півтора назад, поки він приїхав і тд і тп....)... А в якості навігатора (якщо мені треба) використовую телефон.... Телефон звісно не самий найкращий навігатор, але краще ніж нічого.... В загальному в мене висновок такий - знав би, моніторчик не купував би, а купив би краще повноцінного навігатора....ну тут ще можна зайти і з іншого бокуЯкщо юзаеш навігацію в смартфоні то є ві-фі примочка до телефона, яка буде так само заводити камеру зх але на твій телефонтаким чином тобі не потрібен буде лишній моніторще один + такого рішення - антивандальний фактор, мені колись вибили скло і вкрали навігатор, тут же прийшов поставив тел, приїхав - зняв і всі діланавігатор чи монітор кожен раз ставити/знімати дуже скоро надоїсть Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 8 сентября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2014 Так продай монитор и купи навигатор.Також над цим почав задумуватись....ну тут ще можна зайти і з іншого бокуЯкщо юзаеш навігацію в смартфоні то є ві-фі примочка до телефона, яка буде так само заводити камеру зх але на твій телефонтаким чином тобі не потрібен буде лишній моніторще один + такого рішення - антивандальний фактор, мені колись вибили скло і вкрали навігатор, тут же прийшов поставив тел, приїхав - зняв і всі діланавігатор чи монітор кожен раз ставити/знімати дуже скоро надоїстьАнтивандальна фішка в мене це сам моніторчик - він складний, тобто коли не треба він виглядає просто куском панелі... Ось такий http://www.ebay.ca/itm/HD-4-3-TFT-16-9-scr...E:X:RTQ:CA:1123По ВіФі примочці... це треба якийсь вай-фай передавач докупляти? Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 8 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2014 Також над цим почав задумуватись....Антивандальна фішка в мене це сам моніторчик - він складний, тобто коли не треба він виглядає просто куском панелі... Ось такий http://www.ebay.ca/itm/HD-4-3-TFT-16-9-scr...E:X:RTQ:CA:1123По ВіФі примочці... це треба якийсь вай-фай передавач докупляти?шось такеwi-fiто перше шо пошук показаввоно мае кощштувати доларів 30 за сам модульконектим камеру до модуля, підкл живлення, ставим прогу з гугл маркета чи аппстора (залежно шо в тебе) і Агоньп.с. монік вдалий вибрав, дійсно не запальний Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти