21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Рекомендуемые сообщения

І ще, хто як заживлював камеру з моніторчиком? я планую заживити і камеру і моніторчик від ламп заднього ходу, лампи я поставив світлодіодні, тому навантаження буде норм...

У меня подключается к навигатору. Питание брал от ламп заднего хода. Лампы обычные плюс камера, всё норм. Уже три месяца катаюсь.
  • Ответов 594
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Заглянув на форум, а тут життя! ? Радує що запрацював, хто читає - привіт! Не пам'ятаю що я там з фордом ще робив... В кінці березня 2020 року купив нове бу авто - Honda CR-V, 2008р, 2,4

старий мафон новий мафон знята клапанна кришка для регулювання клапанів     Пара фоток з поїздки в Болгарію:  

І знову я давно нічого не писав... лінивий став. та і писати особо немає чого... десь весною поміняв сток мафон на сток мафон від рестайла. вони стають "болт-он" без проблем. + доставив сток блок ЮСБ

Изображения в теме

У меня подключается к навигатору. Питание брал от ламп заднего хода. Лампы обычные плюс камера, всё норм. Уже три месяца катаюсь.

Навігатор з відеовходом? :blink: ще таких не зустрічав... а який відеовхід в навігатора? в камери ж тюльпанчик...

Сьогодні виділив трохи часу авто....

задачі дві - хімчистка салону та зачистка невеликого місця на порозі...

По салону все просто... В мене чохли, мінімально раз в півроку вони відправляються на прання. Цього разу вирішив додатково зробити чистку сидінь...

Для цього використав Turtle Wax Interior 1

Изображение

Ось до

Изображение

Знімаємо чохол, наносимо засіб втираємо щіткою, чекаємо трохи протираємо і маємо гарне свіже сидіння. І так по черзі все...

Изображение

Изображение

Сидіння в мене не заюзані, тому фотка до та фотка після такі ж самі :) Але після чистки в салоні якось стало свіжіше... можливо самонавіювання, хз...

тепер по порогові...

В рамках передзимового огляду кузова було виявлене одне неприємне місце...

Поблизу задньої чашки піддомкрачуваннялівого порогу.

Довго думав звідки і згадав... Ще минулої осені, коли перезувався з літньої резини на зимову, в мене авто злетіло з домкрату (після того я купив собі гідравлічного замість каліки заводської). Добре, що встиг колесо на один гвинт посадити, так би було б проблем більше. На той час там був трішки здертий бортик і легенька цятка на порозі... З вигляду (на той час) нічого страшного не було... Десь весною я замітив що нижній бортик порога в корозії, так і вирішив що до наступної зими його 100% потрібно зробити... от тільки та цятка на порозі на місці не стояла... На минулому тижні був в того ж маляра, що мері царапину робив. Він порадив бортиком зайнятись самому, а з цяткою вже він буде гратись...

Отже, як він мені сказав, все добре зачищається і наноситься грунт в два-три слої, потім пофарбується. Ще я (самодіяльність) перед грунтом пройшовся перетворювачем іржі, на всяк випадок.

Ну і фото. На фото, на тому бортику є ще декілька "темних" місць - це не корозія, це брудний засохший заводський герметик...

Було:

Изображение

Изображение

Зачистка

Изображение

Стало

Изображение

Изображение

Через пів години пройде перших 3 год, піду наносити другий шар грунтовки...

Залишилось щоб маляр зробив ту цятку і тоді вже підфорбувати в колір...

Навігатор з відеовходом? :blink: ще таких не зустрічав... а який відеовхід в навігатора? в камери ж тюльпанчик...

У меня наподобие такого - http://m.ua/desc/pioneer-x71/, там есть видеовход под тонкий штекер. И на камере такой же штекер.

о! звісно зачекаю фото!

Зроби плс ще фото, де ти монітор розміщував (звісно якщо це не магнітола 2 дін або дзеркало заднього виду з вмонтованим монітором)...

І ще, хто як заживлював камеру з моніторчиком? я планую заживити і камеру і моніторчик від ламп заднього ходу, лампи я поставив світлодіодні, тому навантаження буде норм...

ось закинув в свый бортовик фотки як то все запаковано

фотки камери і навіка

В якості монітора в мене навігатор з відеовходом

Вхід е приорітетним, тобто є сигнал, навігатор вкл відеовхід, незалежно шо в той момент на екрані - навігація, фільм, блутуз і тд.

Навігатор заживлений від запалення, вкл запалення - вкл навігатор, викл запалення - за 10сек сам викл навігатор. Тобто про то думати не потрібно)

А камера заживлена від ліхтарів ЗХ

Так і тобі рекомендую, бо тільки раді того щоб бачити камеру ставити екран то як на мене фігня якась

Навігаторів з відеовх є купа, надумаеш - попробую нарадити оптимальний, бо по роботі з тим стикаюсь щодня

Изменено пользователем Mikeng

У меня наподобие такого - http://m.ua/desc/pioneer-x71/, там есть видеовход под тонкий штекер. И на камере такой же штекер.

Хм... на скільки я розумію штекер має бути щось подібне до того як для наушників тільки довший і на 4-ри секції... і є переходнічки з тюльпана на такий штекер....

блін! Ну де ж ти раніше був? :lol: :lol: :lol:

Ну нічого, на 4,3" картинку заднього виду також буде непогано видно) :lol:

ось закинув в свый бортовик фотки як то все запаковано

фотки камери і навіка

В якості монітора в мене навігатор з відеовходом

Вхід е приорітетним, тобто є сигнал, навігатор вкл відеовхід, незалежно шо в той момент на екрані - навігація, фільм, блутуз і тд.

Навігатор заживлений від запалення, вкл запалення - вкл навігатор, викл запалення - за 10сек сам викл навігатор. Тобто про то думати не потрібно)

А камера заживлена від ліхтарів ЗХ

Так і тобі рекомендую, бо тільки раді того щоб бачити камеру ставити екран то як на мене фігня якась

Навігаторів з відеовх є купа, надумаеш - попробую нарадити оптимальний, бо по роботі з тим стикаюсь щодня

Дякую за фото! буду думати як зробити без сверління.....

Щодо навігатора... Скажу чесно - не знав. Не знав і не думав, що навігатори мають можнивість приймати відеосигнал... так би й не купував цього моніторчика... Реально камеру придбав ще минулого року... інстал затягувався із-за відсутності моніторчика... по наших (укр) маагазах вони просто капець які "дешеві"... тому потрохи відкладаючи на не важливі дрібниці, моніторчик придбав тільки зараз (точніше місяців півтора назад, поки він приїхав і тд і тп....)...

А в якості навігатора (якщо мені треба) використовую телефон.... Телефон звісно не самий найкращий навігатор, але краще ніж нічого....

В загальному в мене висновок такий - знав би, моніторчик не купував би, а купив би краще повноцінного навігатора....

В загальному в мене висновок такий - знав би, моніторчик не купував би, а купив би краще повноцінного навігатора....

Так продай монитор и купи навигатор.

Дякую за фото! буду думати як зробити без сверління.....

Щодо навігатора... Скажу чесно - не знав. Не знав і не думав, що навігатори мають можнивість приймати відеосигнал... так би й не купував цього моніторчика... Реально камеру придбав ще минулого року... інстал затягувався із-за відсутності моніторчика... по наших (укр) маагазах вони просто капець які "дешеві"... тому потрохи відкладаючи на не важливі дрібниці, моніторчик придбав тільки зараз (точніше місяців півтора назад, поки він приїхав і тд і тп....)...

А в якості навігатора (якщо мені треба) використовую телефон.... Телефон звісно не самий найкращий навігатор, але краще ніж нічого....

ну тут ще можна зайти і з іншого боку

Якщо юзаеш навігацію в смартфоні то є ві-фі примочка до телефона, яка буде так само заводити камеру зх але на твій телефон

таким чином тобі не потрібен буде лишній монітор

ще один + такого рішення - антивандальний фактор, мені колись вибили скло і вкрали навігатор, тут же прийшов поставив тел, приїхав - зняв і всі діла

навігатор чи монітор кожен раз ставити/знімати дуже скоро надоїсть

Так продай монитор и купи навигатор.

Також над цим почав задумуватись....

ну тут ще можна зайти і з іншого боку

Якщо юзаеш навігацію в смартфоні то є ві-фі примочка до телефона, яка буде так само заводити камеру зх але на твій телефон

таким чином тобі не потрібен буде лишній монітор

ще один + такого рішення - антивандальний фактор, мені колись вибили скло і вкрали навігатор, тут же прийшов поставив тел, приїхав - зняв і всі діла

навігатор чи монітор кожен раз ставити/знімати дуже скоро надоїсть

Антивандальна фішка в мене це сам моніторчик - він складний, тобто коли не треба він виглядає просто куском панелі...

Ось такий http://www.ebay.ca/itm/HD-4-3-TFT-16-9-scr...E:X:RTQ:CA:1123

По ВіФі примочці... це треба якийсь вай-фай передавач докупляти?

Також над цим почав задумуватись....

Антивандальна фішка в мене це сам моніторчик - він складний, тобто коли не треба він виглядає просто куском панелі...

Ось такий http://www.ebay.ca/itm/HD-4-3-TFT-16-9-scr...E:X:RTQ:CA:1123

По ВіФі примочці... це треба якийсь вай-фай передавач докупляти?

шось таке

wi-fi

то перше шо пошук показав

воно мае кощштувати доларів 30 за сам модуль

конектим камеру до модуля, підкл живлення, ставим прогу з гугл маркета чи аппстора (залежно шо в тебе) і Агонь

п.с. монік вдалий вибрав, дійсно не запальний

• emigrant-l изменил название на 21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти