emigrant-l 165 Опубликовано 8 сентября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2014 (изменено) шось такеwi-fiто перше шо пошук показаввоно мае кощштувати доларів 30 за сам модульконектим камеру до модуля, підкл живлення, ставим прогу з гугл маркета чи аппстора (залежно шо в тебе) і Агоньп.с. монік вдалий вибрав, дійсно не запальнийПорився на просторах в пошуках такого передавача... На Ібеї щось нічого толкового не побачив... а от на алібабі найкраща пропозиція по норм девайс/його ціна це ось такий передавач. Так як його вартість побільше та і чекати ще треба буде, то поки зроблю на тому, що маю... а вже в майбутньому побачу чи буде резон міняти...Ще одне... Хотів би дізнатись думку форумчан. Як хто вважає, краще їздити з чохлами на сидіннях чи без??? Сьогодні проїхався в себе без чохлів на сидіннях (чохли досихають на балконі). Якось так незвично)) як в іншому авто їдеш... от і задумався надівати назад чи ні... Изменено 8 сентября, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 8 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 сентября, 2014 Хм... на скільки я розумію штекер має бути щось подібне до того як для наушників тільки довший і на 4-ри секції... і є переходнічки з тюльпана на такий штекер....блін! Ну де ж ти раніше був? :lol: Ну так ты раньше и не спрашивал Я думаю, что такой переходник есть. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 9 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2014 Порився на просторах в пошуках такого передавача... На Ібеї щось нічого толкового не побачив... а от на алібабі найкраща пропозиція по норм девайс/його ціна це ось такий передавач. Так як його вартість побільше та і чекати ще треба буде, то поки зроблю на тому, що маю... а вже в майбутньому побачу чи буде резон міняти...Ще одне... Хотів би дізнатись думку форумчан. Як хто вважає, краще їздити з чохлами на сидіннях чи без??? Сьогодні проїхався в себе без чохлів на сидіннях (чохли досихають на балконі). Якось так незвично)) як в іншому авто їдеш... от і задумався надівати назад чи ні...чохли викинув в перший же день покупки машини (правда вони дійсно були огидні)З того часу міняв тільки самі сідуха на спочатку від пассата а потім перед+зад від балтикиНі там ні там чехлів не ставив і їх не признаю, мені в них не зручно, лишні шмати нідочогоз "-" і так ясно, - частіше треба чистити сідушки, або тартл вакс юзаю або тюфф стюфф як у тебе - дуже норм тема Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 9 сентября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2014 (изменено) З того часу міняв тільки самі сідуха на спочатку від пассата а потім перед+зад від балтикиА чому пасатовські змінив на балтиковські? Від балтики кращі? А сидіння від балтики кращі від стокових (в балтиці ніколи не сидів )? Изменено 9 сентября, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 9 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2014 А чому пасатовські змінив на балтиковські? Від балтики кращі? А сидіння від балтики кращі від стокових (в балтиці ніколи не сидів )?в мене були від 5-ого пассата і то була моя веееелика помилкасідухи занадто масивні, великі спинки, кріплення специфічні все прийшлось переварювати І все одно посадка була зависока, підтрика ніг не оптимальна, фігня огидна вийшлаТак їх і продав - комусь після поломаних спинок і просижених рідних вони здались вері гуд, але мені таке не підходилиВід балтики - ті самі каркаси, кріплення і тд, але зовсім по другому набиті + нема проблеми перекошеної спинки+ задні гарно відформованівже три роки тільки тішать + ще матеріал досить прикольнийєдиний їх "-" - ціна Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 13 сентября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 сентября, 2014 Гарний сьогодні день!) В Києві тепло, сонячно... погода якраз супер, щоб провести час з авто))Сьогодні з самого початку зайнявся встановленням камери заднього виду. Вже після цоього замінив релюшку для обігріву дзеркал на 361.3787 і кінцевик двері на ланосовський (дякую Антону, купував ще хз коли, тільки зараз дійшли руки...)Спочатку про дрібниці... Проблема з кінцевиками дверей всім знайома... Кінцвик від ланоса підходить нам нормас, трошки дорожче коштує, але з пильником, на вигляд надійніший. фоток не робив, процедура заміни проста як двері)Реле підігріву дзеркал... В мене встановлені дзеркальні елементи Ергон (підігрів, ліве з асферикою), підключені прямо на акум через реле з кнопкою. (постійний "+" в мене заведений спецом для ЕСП та магнітоли, все з запобіжниками і вимикається ) Все в мене було ок, дзеркала ргіють гуд, висихають норм. Але!! Одного заклопотаного дня з дощем вистачило щоб я забув про ввімкнені дзеркала. Так авто простояло під офісом пів дня... В кінці робочого дня сигналізація ледве відкрила мені двері... Завестись звісно мені не вдалось... співробітники, що йшли також додому підштовхнули і все ок, година на колесах і акум знову живий і здоровий... тоді я якраз і почав думати як же зробити автовимкнення з витримкою часу. найпростіше було придбати вже готове реле, що я і зробив. Чому встановив тільки зараз? тому що на минулих вихідних знову "провтикав"... тут вже було не так просто... сигналка дверей мені навіть не відкрила... всі найближчі друзі пороз'їзджались за місто... викликав таксі, щоб "прикурило"... послуга ця вартує 50 грн. В общому реле встановлене сьогодні і все краще чим я очікував! Як з'ясувалось, мінімальна напруга ввімкнення реле 13,3 В, тобто на незаведеному авто воно навіть не подумає вмикатись. Ще один "+" - не залечно від таймеру (15 хв) саме відключається якщо напруга нижча 12,8 В. В загальному радий, як слон от ще б я не полінився і раніше його встановив, було б взагалі супер Тепер камера заднього вигляду.За відсутності вільного обсягу грошей вирішив інсталити наявний моніторчик (його продаж та купівля навігатор з відеовходом потягнула б гривень 400)... Отвір під кабель також вирішив не сверлити, а скористався ідеєю тов. Mikeng, правда чуть чуть змінив "точку входа".)) Стик в мене гарно проклеєний з вставочками в трубки. Тому зробив розріз декількому см вліво, але різав лише обжимну частину + чуть чуть над нею, але акуратно, щоб камера ущільнювача лишалась цілою. Далі вийняв пластину, впритик якої надріз був (толку тепер з неї ніякого, навіть мішати трохи буде + корозією візьметься). Провод обмотав додатково ізолентою, щоб не перебився з часом. так проводок попав в середину... Антивандальне рішення - дві гаєчки, одна з них самоконтр. Далі кабельок по мому плану пішов вліво всередині пластикової накладки, для цього в ребрах жорсткості були виконані надрізи для проводу. Щоб не було лишніх звуків і щоб усе зафіксувати, всередині проклеїв Шумоф П4 + антискрипом (антискрип щоб кабель не перебило). Антискрим наклеїв на метал під накладкою, щоб від вібрацій ЛКП не постарждало...ну далі все просто... контакт на провід від ламп заднього ходу, шнур відеосигнало та "+" від лампи скручені повінстю по всій довжині ізолентою лежать в багажнику паралельно шині, що йде до фанарів, а по салоні в лівому порозі. Моніторчик закріплений на двосторонньому скотчі 3М. Приміряв з відкритими дверми, вже після встановлення зрозумів що ручка налаштування дзеркала заважає відкриватись моніторчику... поки її зняв, дороблю пізніше її напильником... На моніторчик підключив відеосигнал, "+" ну і "-" на корпуст... Ось і все, все працює... При налаштуванні зрозумів, що ця рамка по думці китайців має встановлюватись в бампер, тому що при налаштуванні найменшої полосочки, найдальша вродь не показує того що треба, але це я ще перевірю, (робив все сам, потім з другом або дружиною протестуємо)... Перший тест вдалий (на фото каністра як відображається на моніторі (правий нижній кут) і в реалі яка відстань від бампера)... За якість фото сорі, телефонофотки, фотик зараз недоступний.... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Palchik 40 Опубликовано 13 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 сентября, 2014 А чего не расположил монитор посередине торпеды? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 13 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 сентября, 2014 А чего не расположил монитор посередине торпеды?Интересует тот же вопрос. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Voloxa 1 Опубликовано 13 сентября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 сентября, 2014 Что за страх просверлить отверстие чтобы протянуть нормально провод? так как-то по колхозному получилось а в целом то зачет, камера заднего вида это жир, прикольно Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 13 сентября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 сентября, 2014 (изменено) А чего не расположил монитор посередине торпеды?Интересует тот же вопрос.Якщо чесно, не очікував такого запитання... навіть важко відповісти... як на мене для високої торпеди він туди не "ліпиться".... чомусь відразу згадується фотка де в чоловіка на копійці справа від водія стояв міні телек з монітором з електропроменевою трубкою... Тим паче, стара звичка (дивитись по бокових дзеркалах) нікуди не ділась, а тут і моніторчик не далеко... Плюс - місце там ну якраз для чого-сь такого... (раніше була присоска з телефоном в якості навігатора).... Что за страх просверлить отверстие чтобы протянуть нормально провод?так как-то по колхозному получилосьВеличезного страху немає, просто не хочеться додатково дирявити кузов, він же в ВАЗах дуже якісний і оцинкований . Тому якщо є альтернатива, користуюсь нею. А взагалі, можливо "колхозне" враження складається із-за наближеної і "якісної" фотозйомки... В реалі виглядає на багато краще. Тобто не так, виглядає краще чим я собі уявляв (коли монтував) і набагато краще (в загальному вигляді) чим на фото. При закритому багажнику того проводка взагалі не видно, при відкритому не відразу то і в очі кидається, там же надріз в 1,5-2 мм... а в целом то зачет, камера заднего вида это жир, прикольно Дякую! Мені також подобається! Дуже давно хотів собі таке замутити! От тепер радуюсь, що дійшов до можливості використання цієї "клятої видумки капіталістів" :D Изменено 13 сентября, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти