21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Рекомендуемые сообщения

Это универсальные или именно для твоих сидушек? И сколько отдал за них?

Сами грелки - это от люксовых заводских комплектаций ВАЗ. Одни и теже для 2108,2110,2115 и приора.

Плюс к ним если надо кнопки идут 9е, либо 15е, либо 10й блочек, либо Приоровский

Я себе такие даж на КИА ставил :)

Тоді ж, як перепрошивали, виправили обігрів редуктора... Зробили на тому ж СТО. При встановленні ГБО підігрів реалізували послідовно з підігрівом дросельної заслонки... та ще й через з'єднувальний перехідничок, який ще меншим внутрішнім діаметром чим трубки на дросельну заслонку... в общому переробили підігрів на паралельний радіатору пічки - там патрубки того діаметру що треба... Після цього вродь як прогріватись та переключатись на газ стало швидше...

Теперь ждем морозов....холодную печку....обратную переделку на обогрев с дросельной заслонки.

:pardon:

Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба.

095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA

073-483-47-87.

Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба

ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка!

Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.)

СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15

• Ответов 594
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Заглянув на форум, а тут життя! ? Радує що запрацював, хто читає - привіт! Не пам'ятаю що я там з фордом ще робив... В кінці березня 2020 року купив нове бу авто - Honda CR-V, 2008р, 2,4

старий мафон новий мафон знята клапанна кришка для регулювання клапанів     Пара фоток з поїздки в Болгарію:  

І знову я давно нічого не писав... лінивий став. та і писати особо немає чого... десь весною поміняв сток мафон на сток мафон від рестайла. вони стають "болт-он" без проблем. + доставив сток блок ЮСБ

Изображения в теме

красава!! надо и себе будет подумать о подогреве булок)))))

:thank_you:

головне вчасно вимикати :lol:

ВАЗоводизм не виліковний? :lol:

Значить нормальний підігрів, радує.

Теперь ждем морозов....холодную печку....обратную переделку на обогрев с дросельной заслонки.

:blink: :blink: :blink:

Не зрозумів... наразі пічка ковбасить нормас... чим буде гірше на холоді?

ВАЗоводизм не виліковний? :lol:

Значить нормальний підігрів, радує.

Цена решает.

Ближайший конкурент Емеля - я не готов стока платить за то что будет лента а не нить(разницы не вижу особой исходя из практики пользования) и за то что будет пара ступене регулировки.

:blink: :blink: :blink:

Не зрозумів... наразі пічка ковбасить нормас... чим буде гірше на холоді?

Сколько на форуме тем о том как сделать чтоб печка грела лучше?

Правильно - много.

Уже и от гранты ставим термосы чтоб грело :)

Не от лени установщики на ВАЗах берут с дросельной, а в ино с печки.

Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба.

095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA

073-483-47-87.

Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба

ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка!

Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.)

СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15

Сколько на форуме тем о том как сделать чтоб печка грела лучше?

Правильно - много.

Уже и от гранты ставим термосы чтоб грело :)

Не от лени установщики на ВАЗах берут с дросельной, а в ино с печки.

Оттакої... хотів як краще а получилось... :sad: :sad: :sad:

Що ж зачекаємо зими... Ще мені на пічку жалітись не доводилось... правда в мене раніше поїздки взимку були тільки на дальняк... ще + в мене повністю обезшумлена та проклеєна криша , частково двері, кришка багажника та арки - по ідеї нагріватись в середині має швидше... в общому хз... час покаже, але надіюсь на хороше...

Изменено пользователем emigrant-l

Сами грелки - это от люксовых заводских комплектаций ВАЗ. Одни и теже для 2108,2110,2115 и приора.

Плюс к ним если надо кнопки идут 9е, либо 15е, либо 10й блочек, либо Приоровский

А цена вопроса в данный момент?

Обоснуй! А то сам подумал про переделку.

А цена вопроса в данный момент?

Обоснуй! А то сам подумал про переделку.

Поставьте нормальный/рабочий радик печки, термостат и помпу. И все нормально греет, у меня в -20 можно без куртки ездить спокойно....

Пъем, танцуем и уходим.

8c6e0436597d.gifkk_chem.gif1409737052_198453.gif

Запчасти для Клуба НОВЫЕ и б/уСвежий прайс) тема

Масла для Клуба тема ______Прайс

О93-58О-9989

О68-68О-9ОО6

О95-421-О2О1

• 2 недели спустя...

15.11 з пробігом авто 43904 км була замінена помпа. Замінена по причині наявності потьоку (не то з під прокладки, не то сама помпа).... Поставили Дольц, посадили на герметик. По відмінностях - в сток помпі 6 крильчаток, а дольц - 7. Час прогріву двигуна трішки зменшився... Сьогодні вранці двигун прогрівся за час, поки я замінив лампи в габаритах, а це самі знаєте, часу багато не займає).

Поставив собі в габарити світлодіодні лампи... Ось такі dx.com . Лежали в мене ще з минулого року, а все із-за ліні :rolleyes: Щоб їх вставити в фари, треба було напильником пройтись по білій оконтовочній пласмасці, і зменшити її діаметер до максимально мінімального... Світло від ламп сподобалось. Реально в раза 2 краще світять стокових.

Тепер питання стоїть щодо реле контролю справності ламп. Постійно горить чек, що перегоріла якась з ламп. В неті є статті щодо того, як модернізувати це реле під світлодіоди (наприклад, тиць ). Однак, пишуть що реле достатьно порядочно нагрівається... Хто як собі робив? Як правильніше поступити, щоб чек не горів і те реле норм працювало?

15.11 з пробігом авто 43904 км була замінена помпа. Замінена по причині наявності потьоку (не то з під прокладки, не то сама помпа).... Поставили Дольц, посадили на герметик. По відмінностях - в сток помпі 6 крильчаток, а дольц - 7. Час прогріву двигуна трішки зменшився... Сьогодні вранці двигун прогрівся за час, поки я замінив лампи в габаритах, а це самі знаєте, часу багато не займає).

Поставив собі в габарити світлодіодні лампи... Ось такі dx.com . Лежали в мене ще з минулого року, а все із-за ліні :rolleyes: Щоб їх вставити в фари, треба було напильником пройтись по білій оконтовочній пласмасці, і зменшити її діаметер до максимально мінімального... Світло від ламп сподобалось. Реально в раза 2 краще світять стокових.

Тепер питання стоїть щодо реле контролю справності ламп. Постійно горить чек, що перегоріла якась з ламп. В неті є статті щодо того, як модернізувати це реле під світлодіоди (наприклад, тиць ). Однак, пишуть що реле достатьно порядочно нагрівається... Хто як собі робив? Як правильніше поступити, щоб чек не горів і те реле норм працювало?

греется не то слово, я себе так реле поплавил... потом раскошелился на диодные лампочки с обманкой и забыл :pardon:

Бортовичек

О97 969 I7 36

m567.gif

потом раскошелился на диодные лампочки с обманкой и забыл :pardon:

Не в курсі, самому реально "доробити" ті лампи, що я собі встановив?

Світлодіодні лампи в нас не купую, дешевше замовити на єбей або дх з безкоштовною доставкою (єдиний "-" треба зачекати десь місяць). Як виглядають лампи з обманкою? як відрізнити просто світлодіодні від "правильних" ?

Изменено пользователем emigrant-l

Не в курсі, самому реально "доробити" ті лампи, що я собі встановив?

не знаю, покупал в инете.

Бортовичек

О97 969 I7 36

m567.gif

• emigrant-l изменил название на 21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти