Firebird5592 0 Опубликовано 14 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 января, 2015 Менять на ино - это одобрямс! Менять на машину до 2000х готов - это печаль печальная! Мож ненада? а?вот и я о чем! сейчас уже почти не найти ино 90-х в классном состоянии (хотя редко бывают очень интересные автошки!) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 15 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2015 (изменено) Лёня, розумiю шо ти вже настроiвся, i правильно робишале в тебе зараз перебраний таз, з нормальним кузовом, економiчний, перевiреннийа ти купиш авто котре перший час буде бiльше ремонтуватись нiж iздити Сиплеш сіль на рану Антон, я це розумію... якби в мене була 99-ка років нехай 89, то я б і не вагався... в мене тому і є багато сумнівів та і вирішив не на 100 а на 75% якраз із-за того, що в мене відносно свіже та доглянуте авто, і на суму, яку запланував, щось придбати - рулеткаРозумієш в чому справа, я ніколи не мав бажання корчувати або ганяти. По трасі мені 120 км/год хороша і достатньо нормальна швидкість, більше і не треба. Все, що я хотів/робив стосувалось комфорту та задоволення від їзди. Шумо-віброізоляція, опори СС-20 з резинками на чашках амортів як переднії так і задніх, задні опори еволекс, аморти сакс та каяба, євроручки, двокамерні ущільнювачі, ЕСП, підігрів дзеркал, камера заднього виду, кришка на двигун, шумо-теплоізоляція капоту і куча інших дрібниць... Все робилось для себе, для досягнення чогось того комфортного і хорошого, свого. І уявляєш моє розчарування, коли я сідаю в 20-річний форд (в повному стокові, де нічого не дороблювали по шумці) і розумію що він на голову кращий? Наприкладу:1. Вентилятор пічки: 1.1. в тому форді на максимальній швидкості він тихший як в 99 на першій швидкості, 2. Шторки регулювання повітря в форді нормально повертаються, фіксуються, заслонка кожного воздуховоду перекривається та не відкривається сама на ямці... 2. Шум двигуна... та його фактично не чутно... і це стокова конструкція і шумка. Мені спочатку навіть важко було пристосуватись... 3. Сидіння, торпеда, лобове - ну це не порівнювано.4. ЕСП працюють тихенько, плавно, якщо порівнювати, то мої Гранад - це трактори.Тепер щодо швидкості. Я писав, що 120 км/год для мене цілком достатньо. Основний накат мій по трасах на дальняк, а точніше траса Київ-Чоп, ну і від Рівного до Луцька (але там не скрізь можна на норм швидкості їхати). Так от... в мене 120 км/год - це 3500-3700 обертів, 100 км/год - це десь 3000 об. Так як в мене трабл з ГБЦ, то зараз я їзджу не більше 2500 обертів - а це десь 90 км/год. На такій швидкості на вказаній трасі відчуваєш себе равликом... Можливо я не вірно запримітив, але вродь на іно при тих же обертах двигуна авто має більшу швидкість, а значить менше зношуються вузли двигуна... Після ремонту ГБЦ, чомусь мені здаєтсья що все одно на газу швидкість 120 км/год буде не сильно корисною двигуну... І тут постає питання, а чи є резон вкладати гроші в 99, яку все одно не доведеш до такого рівня, чи вкладати гроші в експлуатацію іно, нехай і трохи старшої... Ну реально, що мені лишилось? трикутні ричаги, іноторпеда з пічкою, іносидіння, двигун з іно? мало того що це має достатньо високу вартість, так ще й без гемору не стане... якщо навіть ЕСП та євроручки без проблем не стали (а кузов 99 скільки років вже випускається? видно досі не можна зробити які стають без доробок), то з такими переробками роботи мама не горюй... Лишати таке авто як є і їздити - хз, аналізуючи і порівнюючи починаю розуміти що пересуваюсь а не їзджу... Я напевне виглядаю банальним та наівним, але мене щиро вразило те, що віносно нове відчизняне авто настільки гірше в порівнні з в два рази старшим і в 6 раз з більшим пробігом іно авто... Так, відчизняний автопром потрібний - це і робочі місця, і податки, і хтось таки заро***є. Ну але це не автопром, це якийсь кусок заліза на колесах. Чомусь мені здається, що і ці богдан 2110 і віди/форзи - це той же відсталий на 20 років автопром відностно іномарок тільки з новішого і біднішого куска пластику.Щодо вартості... та я б залюбки взяв би 2000-х... але все залежить від того, як вдасця мені продати моє. Докладати це одну суму ВАЗ не зможу... Авто не є головним пріоритетом, тому на даний час обмежений вартістю мого ВАЗ + 1 кіло... Подивився тільки що на РСТ авто від 2000 року і до 5 кіло... не беручи до уваги ВАЗ та славут з тавріями, є декілька лайносів, декілька деу нексія, якась одна КІА і один нісан і ті, по ходу продяютсья по ТП... Китайців не розглядаю так само як і відчизняні авто...Зі всіх авто, мені візуально найбільш сподобались мазда 626 GE та форд мондео мк1 або мк2 в корпусах хетчбеків... Мізки розуміють, що це рулетка, але "шило в жопі" так і крутить... А, і ще одне... не знаю як пояснити, але мені здається що чим далі, тим важче буде продати ВАЗ сімейства класик, самар... Изменено 15 января, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Palchik 40 Опубликовано 15 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2015 А, і ще одне... не знаю як пояснити, але мені здається що чим далі, тим важче буде продати ВАЗ сімейства класик, самар...Да сейчас воообще что- то продать проблематично... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 15 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2015 Да сейчас воообще что- то продать проблематично...Є таке... На днях мав розмову з одним перекупом... його мені рекомендували як толкову людину яка на 100% відпрацьовує свої гроші... так він казав що такими як в мене авто він вже давно не займався, але раз згодився, то значить і в перекупів не все так весело... По телефону, по опису моєї 99 він оцінив її в 3 кіло, це він її не бачив і не щупав... (інтересно, скільи зрізав?)Ну а далі пішли наводящі питання що я хочу і який бюджет... Так він мені дав декілька безкоштовних порад, першою з них була підняти планку до 5 тис якраз по причині, щоб не попасти на хлам... але 5 кусків мені забагато... знову таки це якраз той ньюанс, із-за якого вагаюсь... Атом, Zvir та Firebird5592, якщо все таки рішусь на іно років 95-их, я знаю хто перший мені скаже "а я ж попереджав" :lol: Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 15 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2015 Є таке... На днях мав розмову з одним перекупом... його мені рекомендували як толкову людину яка на 100% відпрацьовує свої гроші... так він казав що такими як в мене авто він вже давно не займався, але раз згодився, то значить і в перекупів не все так весело... По телефону, по опису моєї 99 він оцінив її в 3 кіло, це він її не бачив і не щупав... (інтересно, скільи зрізав?)Ну а далі пішли наводящі питання що я хочу і який бюджет... Так він мені дав декілька безкоштовних порад, першою з них була підняти планку до 5 тис якраз по причині, щоб не попасти на хлам... але 5 кусків мені забагато... знову таки це якраз той ньюанс, із-за якого вагаюсь... Атом, Zvir та Firebird5592, якщо все таки рішусь на іно років 95-их, я знаю хто перший мені скаже "а я ж попереджав" :lol:Оставь эту гиблую затею. 5уе..... ну это ж будет дремучее железное ведро. Это даже не лотерея, это - игра в карты с шулером.Да, ино комфортнее, да технологичнее. Но блин - 20лет машине есть 20 лет. И пробег считай 20*20=400тыс км, это минимум. Про сказки 200тыс пробега при 20ти годах - забудь(это одна машина из 1000 такойпробег может иметь)! ))))В выборе дремучей ино(извиняюсь за такую формулировку) ключевым будет близость и адекватность профильной разборки. Т.к. ремонт машины будет регулярен. Качественные запчасти недешевы. Китайские - гавно, и запаришся с ними. А помирающие узлы типо генератор\старте\насос\компресор и т.д. - вообще необрадуют. Вот и будеш очередным клиентом разборки надеющимся купить с такой же древней машины, но в лучшем состоянии.В общем все что хотел - сказал. Я так понял всеравно неостановить.Надеюсь выбраная машинка окажется вылизаной няшкой на которой ездил дядька-педант и машинко будет тока радовать и все чем мы стращали останется лиш страшилками. ))) Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 15 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2015 Друзі, не зрозумійте не вірно, я щиро вдячний за поради! :thank_you: На рахунок "неостановить" - тут ще бабка на двоє гадала... і хочеться і колиться... в мене досі не має повної впевненості в цьому питанні... на продаж ще не виставляв... можливо якось просто заїду на авторинок і подивлюсь на те, що там продають і тоді зрозумію хочу/не хочу... хз... а за добрі побажання окреме дякую!!!! Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 15 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2015 Друже, і я своїх 5 коп вставлю, якщо ти не проти. По перше: Дуже розумні речі тобі підказує Звір. Я його повністю підтримю. Не варто надіятись на вдачу. По друге: Добрих авто на базарі не буває. Адже коли авто в дійсно гарному стані, воно не свтигне дійти до базара чи перекупа, тому що його заберуть знайомі продавця. Перекуп, який би він не був хороший, зазвичай займається продажом того, що не можуть люди продати самостійно. Ще свіжі машини брать у перекупів можна, однак ніяк не 20-літні. Для прикладу наведу тобі такий приклад: Мій знайомий придбав собі Camry v30 3.0 АКПП 2003 року з реальним пробігом 80 тис к.м. Він брав її у знайомого і впевнений у її історії (хоча в процесі експлуатації у нього також виникли сумніви з цього питання). Останній час ми з ним бачились раз в один чи два місяці. І от при одній такій зустрічі мені стало відомо, що він продає це авто. Знаючи, що мій брат колись дуже облизувався на це авто я одразу ж задумав допомогти брату придбать це авто, так як воно було дійсно в гарному стані для такого року випуску. Однак на наступний день від інших людей мені стало відомо, що між моїми рідкими зустрічами з моїм другом він встиг потрапити на цьому авто в ДТП (догнав когось непогано), про що мені ніхто не сказав. На друга зла не тримаю, так як він прямо не пропонував саме мені продать це авто, однак я і не можу бути впевненим, що сказав би. Тому раз така ситуаці трапилась з авто, яке я добре знаю, то що можна сказати про вірогідність гарного стану автомобілів на базарі? Я тобі скажу, що твоє авто в гарному стані. Основну частину своєї вартості воно втратило і надалі буде втрачати зовсім по трішки. Я би на твоєму місці продовжив накопичувати кошти на дійсно гарний автомобіль (хоча би 6-7 тисяч). Вони час від часу і на нашому форумі трапляються і якісь знайомі зможуть щось запропонувати. ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 15 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2015 Друже, і я своїх 5 коп вставлю, якщо ти не проти.я тільки за! По перше: Дуже розумні речі тобі підказує Звір. Я його повністю підтримю. Не варто надіятись на вдачу. По друге: Добрих авто на базарі не буває. Адже коли авто в дійсно гарному стані, воно не свтигне дійти до базара чи перекупа, тому що його заберуть знайомі продавця. Перекуп, який би він не був хороший, зазвичай займається продажом того, що не можуть люди продати самостійно. Ще свіжі машини брать у перекупів можна, однак ніяк не 20-літні.Згідний по обох пунктах. На ринок їхати думаю лише з метою побачити/пощупати, а то в неті по фотографіях сильно не нащупаєш... Та і на вдачу надіятись не хочу, якщо вибирати то звісно перевіряти по ен-ній кількості параметрів на СТО... Для прикладу наведу тобі такий приклад: Мій знайомий придбав собі Camry v30 3.0 АКПП 2003 року з реальним пробігом 80 тис к.м. Він брав її у знайомого і впевнений у її історії (хоча в процесі експлуатації у нього також виникли сумніви з цього питання). Останній час ми з ним бачились раз в один чи два місяці. І от при одній такій зустрічі мені стало відомо, що він продає це авто. Знаючи, що мій брат колись дуже облизувався на це авто я одразу ж задумав допомогти брату придбать це авто, так як воно було дійсно в гарному стані для такого року випуску. Однак на наступний день від інших людей мені стало відомо, що між моїми рідкими зустрічами з моїм другом він встиг потрапити на цьому авто в ДТП (догнав когось непогано), про що мені ніхто не сказав. На друга зла не тримаю, так як він прямо не пропонував саме мені продать це авто, однак я і не можу бути впевненим, що сказав би. Тому раз така ситуаці трапилась з авто, яке я добре знаю, то що можна сказати про вірогідність гарного стану автомобілів на базарі?Неприємна історія... схожі історії чув... В нас на роботі чоловік взяв собі мітса аутлендер здається 2008 чи 09 року... авто брав в друзів, воно в них до 5 тис км в рік проїзжало... історія така, що за рахунок того, що авто більше стояло та подубіли резинки і після півроку активного використання почали вилазити "коники"... Передбачити неможливо, навіть коли знаєш історію того авто... Я тобі скажу, що твоє авто в гарному стані. Основну частину своєї вартості воно втратило і надалі буде втрачати зовсім по трішки. Я би на твоєму місці продовжив накопичувати кошти на дійсно гарний автомобіль (хоча би 6-7 тисяч). Вони час від часу і на нашому форумі трапляються і якісь знайомі зможуть щось запропонувати.Я це розумію, тому і мучать мене сумніви... Тут жеж справа така, що навіть якщо на форумі з'явиться толкове авто, то мені треба буде десь швидко продати своє, а звертатись до перекупів - втратити напевне біля 500 долл.. в загальному ситуація різнобічна і важка до прийняття кінцевого рішення... Також проскакують думки поїздити ще до весни-літа і тоді повернутись до цього питання... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Palchik 40 Опубликовано 15 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2015 Також проскакують думки поїздити ще до весни-літа і тоді повернутись до цього питання...Правильное решение. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Firebird5592 0 Опубликовано 15 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2015 Ну если очень хочешь сейчас поменять, то возьми тогда ланос, его потом и продать проще. Но все же подожди, доллар/евро немного стабилизируются, да и денег подкопишь, просто катайся на 99 и не траться сильно на тУнинги всякие, они потом все равно не окупятся при продаже. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти