Mikeng 27 Опубликовано 15 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2015 (изменено) Помойму ти зараз хочеш поміняти шило на мило я може не дуже в тому ринку шарю і дивлюсь зі своєї колокольні, але за 5тис нічого серйозного ти не купиш Але з іншого боку, нічого тобі не заважає катаючись на своїй 99, приглядувати моделі які тобі подобаються, при нагоді шаритись на базар "на подивитись/пощупати", і то саме ріа можеш поглядувати Часом бувають варіанти і обмінів зрештою. Та і за той час грошей ще підзаробиш трохи то планку піднімеш. Ну а як щось достойне підвернеться то або свою швидко скинеш (вона в тебе як я бачу доглянута, то при норм ціні скоро продаш), або в когось позичеш ті гроші а потім продаш свою і віддаш. До речі ти вроді не писав шо б хотів купити, щоб шось вийшло має бути якась ціль і бажано візуалізована))) (просто скинути 99 і купити відро за 5тис то якось не ціль вроді) Изменено 15 января, 2015 пользователем Mikeng Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 15 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 января, 2015 emigrant-l сказал: І тут постає питання, а чи є резон вкладати гроші в 99, яку все одно не доведеш до такого рівня, чи вкладати гроші в експлуатацію іно, нехай і трохи старшої... Ну реально, що мені лишилось? трикутні ричаги, іноторпеда з пічкою, іносидіння, двигун з іно? мало того що це має достатньо високу вартість, так ще й без гемору не стане... якщо навіть ЕСП та євроручки без проблем не стали (а кузов 99 скільки років вже випускається? видно досі не можна зробити які стають без доробок), то з такими переробками роботи мама не горюй...навішо вкладати ? відремонтуй ГБЦ і катайся ще рік спокійнозараз такі часи, шо про комфорт думати можно лише тим - хто мае на це необмеженний кошт emigrant-l сказал: Лишати таке авто як є і їздити - хз, аналізуючи і порівнюючи починаю розуміти що пересуваюсь а не їзджу...от не треба ))таз тим і славний, шо можно іздити як забажаешь! нічого не лякатись і не обмежувати себебо боятися особливо нічого, з\ч валом будь де і ціни в рази нижчі у порівнянні з іноп.с.кореш 2 роки тому пересів з 09 на пассата В3.от за 2 роки лягло в пассат ще два його еквівалента, і зараз стоіть без мотору чекае коли заборить коштів.сказав кореш: соберу і продам за шо небуть, краще Таврію куплю Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 16 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 января, 2015 Palchik сказал: Правильное решение. Починаю схилятись також до цієї думки... Firebird5592 сказал: Ну если очень хочешь сейчас поменять, то возьми тогда ланос, его потом и продать проще. Но все же подожди, доллар/евро немного стабилизируются, да и денег подкопишь, просто катайся на 99 и не траться сильно на тУнинги всякие, они потом все равно не окупятся при продаже.Ланос бачив, щупав, крутив баранку... Так він покраще 99 в плані комфорту... Але все той же наш автопром тільки з іно запчастин... В мого брата був ланос до лачетті... Служив йому вірою та правдою, тільки двигун чомусь постійно масло під'їдав... в ітозі так і не вирішивши проблеми з поїданням масла продав... Ні, лайнос не розглядаю... Mikeng сказал: Помойму ти зараз хочеш поміняти шило на милонавіть не знаю що відповісти... і так і ні... як і обговорювали все залежить від попереднього власника та стану авто... рулетка, лотерея і тд і тп. Mikeng сказал: Але з іншого боку, нічого тобі не заважає катаючись на своїй 99, приглядувати моделі які тобі подобаються, при нагоді шаритись на базар "на подивитись/пощупати", і то саме ріа можеш поглядуватиЧасом бувають варіанти і обмінів зрештою. Та і за той час грошей ще підзаробиш трохи то планку піднімеш.Ну а як щось достойне підвернеться то або свою швидко скинеш (вона в тебе як я бачу доглянута, то при норм ціні скоро продаш), або в когось позичеш ті гроші а потім продаш свою і віддаш.Так, починаю також так думати... поки буду їздити так, а вже на весну-літо виставлю на неспішний продаж... Mikeng сказал: До речі ти вроді не писав шо б хотів купити, щоб шось вийшло має бути якась ціль і бажано візуалізована))) (просто скинути 99 і купити відро за 5тис то якось не ціль вроді)Не правда писав... Поки мені найбільше подобаються два автоMazda 626 GE - 4-х дверний хетчFord Mondeo mk1 або mk2 - також 4-х дверний хетч Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 16 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 января, 2015 Atom.DP сказал: навішо вкладати ? відремонтуй ГБЦ і катайся ще рік спокійнозараз такі часи, шо про комфорт думати можно лише тим - хто мае на це необмеженний кошт ну я ж маю на увазі відносно... не мерседес жеж купую... лише думаю про щось відносно близьке в ціновому діапазоні... Atom.DP сказал: от не треба ))таз тим і славний, шо можно іздити як забажаешь! нічого не лякатись і не обмежувати себебо боятися особливо нічого, з\ч валом будь де і ціни в рази нижчі у порівнянні з іноТут трохи важко мені погодитись... щоб авто служило потрібно мати голову на плечах))) і обслуговувати вчасно і прислухатись до роботи авто, чи все ок і тд і тп... а надавлювати на тапок поки десь колись просто станеш при дорозі діло не хитре)) Atom.DP сказал: п.с.кореш 2 роки тому пересів з 09 на пассата В3.от за 2 роки лягло в пассат ще два його еквівалента, і зараз стоіть без мотору чекае коли заборить коштів.сказав кореш: соберу і продам за шо небуть, краще Таврію куплюСтрашні історії розповідаєш... я ж не засну теперНу а в загальному побороли мене до весни точно буду кататись на 99, а далі вичставлю на неспішну продажу, спочатку тут, а вже ближче літа на інших ресурсах... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 16 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 января, 2015 (изменено) Так, продовжимо історію авто... Сьогодні свершилось закінчив підключення попогрійок... Почалось все ще з нового року 2013-2014... Тоді я в Антона придбав комплект підігріву сидінь.... цей комплект удачно пролежав аж до наступної осені))) в листопаді 2014 до цього питання знову повернувся, а саме наклеїв обігрів на сидіння... пост від 4-го листопада... Три вечори підряд були присвячені питанню підключення... Позавчора - вдома пообжимав все що треба, колодки під кнопки, реле, конектори і тд і тп... Вчора - колупався з ліхтарем на лобі... монтував все під торпедою... Сьогодні - проклав проводи під підлогою до сідушок та підключив.... Як позавчора все попідключав, то тестером перевіряв, чи є напруга на клемі "+" підігріву по відношенню до мінуса прикурювача (тоі сидіння ще не знімав), все вродь ок.А от сьогодні, коли все змонтував то із-за погоди чи то із-за того що втомився і хотів вже додому (а була вже десь майже північ) але щось не зрозумів, працює чи ні... вже завтра, як буду на роботу їхати випробую...Сама схема підключення: плюс з'являється лише після повороту ключа... раніше задумувався над тип щоб з'являвся після того як заведеться авто, але не хотілось розбирати пів торпеди, щоб долізти до потрібного місця... Схему підключення зробив таку (там )Керуючий "+" взяв з кнопки підігріву заднього скла - і близько і зручно Постійний "+" з акумі в мене заведений вже давно... Паралельно вчора трохи змінив схему підключення обігріву дзеркал (раныше була на постійному "+" на обох клемках) Ну і фотки з процесу встановлення Изменено 16 января, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 16 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 января, 2015 Забув "проштампуватись", підігрів підключений на пробігу 48430. Проїався на роботу... Воно працює) Хто собі ставив, розкажіть як вони мають гріти? Справа в тому, що вийшов вранці - авто біле-біле, звісно в ньому не тепло) Сів, завів, ввімкнув підігрів заднього скла і одночасно підігрів сидіння... скло встигло розмерзнутись, авто встигло прогрітись десь до 70 градусів, а в *опу так нічого і не гріє... вже почав думати, що може десь обрив в проводі маси під сидінням (адже на "+" напруга туди доходить, перевірено)... однак варто мені було проїхати 200-300 метрів, як почали гріти... гріють добре... але мені не зрозуміло чому вони так працюють... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MrrDemaN 26 Опубликовано 16 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 января, 2015 emigrant-l сказал: Забув "проштампуватись", підігрів підключений на пробігу 48430.Проїався на роботу... Воно працює)Хто собі ставив, розкажіть як вони мають гріти? Справа в тому, що вийшов вранці - авто біле-біле, звісно в ньому не тепло) Сів, завів, ввімкнув підігрів заднього скла і одночасно підігрів сидіння... скло встигло розмерзнутись, авто встигло прогрітись десь до 70 градусів, а в *опу так нічого і не гріє... вже почав думати, що може десь обрив в проводі маси під сидінням (адже на "+" напруга туди доходить, перевірено)... однак варто мені було проїхати 200-300 метрів, як почали гріти... гріють добре... але мені не зрозуміло чому вони так працюють...чехлы есть на сидухах? посмотри ради интереса на напругу при подогревах включенных... больше 13.3 не увидишь... я не о том, что на АКБ приходит, а о том, что на самих контактах подогрева. Бортовичек О97 969 I7 36 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 16 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 января, 2015 (изменено) Чехлів на сидіннях немає. На клемах під сидінням було в холосттому ході (без підключення обігріву) 13,8 В. на включенному не заміряв, якщо получиться сьогодні ввечері заміряю... Просто в мене заведений постійний "+" з акума проводом 2,5 мм2... от і напруга на тому плюсі нормальна... Изменено 16 января, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MrrDemaN 26 Опубликовано 16 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 января, 2015 emigrant-l сказал: Чехлів на сидіннях немає. На клемах під сидінням було в холосттому ході (без підключення обігріву) 13,8 В. на включенному не заміряв, якщо получиться сьогодні ввечері заміряю...проверь напругу... подогрев у тебя типа заводского?У меня и отца стоит ЕМЕЛЯ, только у него кожаный салон, у меня тряпочный+чехлы еще, так у него через 3 мин уже теплые сиденья, у меня греть минут 15 надо... Бортовичек О97 969 I7 36 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 16 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 января, 2015 (изменено) ем... напевне типу заводських... я б кинув ссилку, але здається вже немає тої теми Антона де були ніштячки Матерія, в ній ніхромова проволока, проклелюється на поролон сидіння, закривається сток обшивкою.... пояснив як зміг Изменено 16 января, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти