21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Рекомендуемые сообщения

Хто підскаже, в чому прикол? що не так нажимаю?

І ще, мене цікавить чи нормальниц час вприску з вимкненим газом і без? (чомусь час вприску бенза після включення ГБО збільшується...)

Если при переходе на газ - время откр бензофорс увеличивается - значит смесь бедная. Т.е. перейдя на газ, мозг(бензиновый) машины смотрит состав смеси по лямде и пытается налить поболее бенза, т.е. увеличивает время откр бензофорс.

А что ты в 3д реального увидеть хош?

По 2д. - постарайся подтянуть поближу газовую линию.

А мозг стаг стоит, без исы который чтоли?(просто я чет запямятовал) простой эко поставили чтоли?

Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба.

095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA

073-483-47-87.

Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба

ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка!

Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.)

СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15

• Ответов 594
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Заглянув на форум, а тут життя! ? Радує що запрацював, хто читає - привіт! Не пам'ятаю що я там з фордом ще робив... В кінці березня 2020 року купив нове бу авто - Honda CR-V, 2008р, 2,4

старий мафон новий мафон знята клапанна кришка для регулювання клапанів     Пара фоток з поїздки в Болгарію:  

І знову я давно нічого не писав... лінивий став. та і писати особо немає чого... десь весною поміняв сток мафон на сток мафон від рестайла. вони стають "болт-он" без проблем. + доставив сток блок ЮСБ

Изображения в теме

Если при переходе на газ - время откр бензофорс увеличивается - значит смесь бедная. Т.е. перейдя на газ, мозг(бензиновый) машины смотрит состав смеси по лямде и пытается налить поболее бенза, т.е. увеличивает время откр бензофорс.

По 2д. - постарайся подтянуть поближу газовую линию.

Так якраз і хочу щоб ці лінії накладались. А якщо лінії будуть накладатись однак бензо мозги будуть по лямбді всеодно бачити бідну суміш, то що, тоді газову криву робити вище бензової?

А что ты в 3д реального увидеть хош?

Цікаво на скільки відрізняється робота двигуна на бензі та газі при різній частоті обертів двигуна... І, можливо, там пыдправити коеф, щоб +/- накладались... чи не варто?

А мозг стаг стоит, без исы который чтоли?(просто я чет запямятовал) простой эко поставили чтоли?

Тут я навіть не знаю що відповісти, не шарю. Розшифруй плс, що таке Іса? Це якийсь додатковий девайс чи порт? На мізках написано Stag-400 eco.

Цікаво на скільки відрізняється робота двигуна на бензі та газі при різній частоті обертів двигуна... І, можливо, там пыдправити коеф, щоб +/- накладались... чи не варто?

Я так понял 3д особо так никто и не освоил и оно баловством осталось.

Тут я навіть не знаю що відповісти, не шарю. Розшифруй плс, що таке Іса? Це якийсь додатковий девайс чи порт? На мізках написано Stag-400 eco.

еко - самый прстой

потом были стаг 4-Плюс(почему "были" чуть ниже)

Дальше стаг 300 иса2

И потом стаг премиум.

И недавно еще появилось стаг4 q-box - я его вообще непонимаю смысла.

ИСА - интелектуальная система автоадаптации. Короче мозг газовый сам в онлайне всегда сам коректируют газовую карту.

По сути правильные форсы и правильное давление - мозг сам выводит кривую в соответствие и плюс поддерживает их всегда такими(поменялся газ - подстроилось, поменялась температура - оно опять само подстроилось).

стаг иса2 счас не возится по простой причине - стаг 4 плюс идет с новой прошивкой в которой есть технология ИСА(на блоках даж наклейку об этом делают).

Разница меж электроникой эко и ста4 плюс(перешитый под ИСА) = 10евро+-. Потому и спрашивал что неужеле эко поставили.

красивая табличка применения контролеров стаг

http://www.ac.com.pl/ru/doc/311/kakoj-kontroller-vybrat

Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба.

095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA

073-483-47-87.

Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.)

По поводу польского языка, на кархелпе ребята отвечали:

......

это "Стаг" для внутреннего рынка, завезен или куплен "не совсем" официально, в основном у нас появляется целым комплектом(эл-ка, редуктор, форсунки). один раз настрой нормально и нечего туда лазить - "ЭКО" оно и в Африке "....оно"

073-483-47-87.

Дякую за розгорнуту відповідь.

Так, в мене получається простий Стаг еко. Але мені здається що на ВАЗ достатньо і такого. Це якби в мене була якась іно, то тоді, напевне, треба було б щось таки ліпше (типу і пластикові магістралі і мозги більш адаптивні і газова прошивка або варіатор), а так поти буде так, далі буде видно.

Сьогодні після роботи заглянув до катушки запалення. Признаки корозії були і там. Правда набагато менші.

Изображение

Під рукою в мене були "Смивка для печатних плат" та ВД-шка... ними та за допомогою маленької викрутки як зміг, так там все позачищав, почекав поки все висохне і зібрав назад. Після такої процедури завівся, як і завжди, відразу, двигун працює норм.

А, забув розповісти про нижній гвинт... Тосол мені міняли на СТО (я його сам ніколи не міняв і перший раз вирішив подивитись що та як). Так от, там також відкручували котушку запалення. Знизу вона кріпиться гвинтом з шляпкою на 17 до двигуна. Той же гвинт одночасно прижимає і кронштейн кріплення котушки і опору двигуна. Так от, той гвинт я відкрутив двома пальцями! :angry: На СТО його мені тупо не затягнули, гровер був абсолютно не зажатий, я ще здивований як я той гвинт не загубив... В общому все як завжди, "довіряй, але провіряй", після кожного треба все перепровіряти по 10 раз....

В общому все як завжди, "довіряй, але провіряй", після кожного треба все перепровіряти по 10 раз....

як завжди:

хочеш зробити щось гарно - роби сам (або відай профессіоналам)

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

• 2 недели спустя...

як завжди:

хочеш зробити щось гарно - роби сам (або відай профессіоналам)

Це точно! :good:

І ще одне підтвердження тому встановлена в мене сигналізація з центральним замком. Я раніше писав, що мені її встановили похабно проклавши проводку, зламали пластикове вушко кріплення торпеди, концевик кришки багажника був реалізований через Ж і т.д. Жалію що не стояв в них над душою, коли все це мені робили... Ну то таке... Але найбільший сєкс в мене з центральним замком. Штука в тому, що актуатори закріплені "як получилось" і тяжки актуаторів кріпляться до тяги салонної кнопки закриття замка. В ітозі актуатору закрити/відкрити дверку достатньо складно. Із-за цього був замінений лівий задній мезанізм замка (трохи запилився і актуатор його не тягнув) і передній механізм замка (те ж саме + проблеми з євроручкою були). А ще трабла в тому що точка кріплення тяжки актуатора до тяги двері (там така платформочка з гвинтиками) геть не надійна і час від часу "розсла***ється"! Чому ті майстри не встановили актуратори в передбачені для цього місця та тяжки в "вушка" механізму замка - велике ХЗ...

Недавно я цю траблу устранив. Справа в тому, що почала жорстко глючити найбільш використовувана дверка, а саме замок з брелока закривається, але не відкривається, відкрити можна з ключа. Коли сядеш в авто, можна і не відкрити двері, бо солдатик при захлопуванні двері приопускався і типу закривав двері. Діло знову було в "точці" кріплення тяжок, вона розслабилась, і піджалась до максимально витягнутого стану актуатора, тобто закрити він закривав, але не давав повністю піднятись назад.

Вирішив перенести актуатор в передбачене заводом місце. Щоб закріпити тягу в вушкові флажка замка придумав таку приспособу: береться гвинт М8, на необхідній відстані від головки в ньому сверлиться отвір діаметром 3 мм (діаметер тяжки). А далі я збирав в такій послідовності: сам гвинт, капролонова прокладка, вушка замка, капролонова прокладка, металева прокладка просовується тяжка і закручується гайка самоконтр з зажиманням тяжки. Кріплення получилось дуже надійне, а зусилля на підняття/опускання флажка мінімальні.

Фото встановленої конструкції на авто не зробив, але маю фото та відео "настольні" :)

Изображение

Изображение

А ще з новин в мене велика печаль. В будинку появилось якесь чмо, яке царапає авто. І це при тому що в дворі не так багато автомобілів і припаркуватись є де. Моє авто подерли першим (вечір минулої п'ятниці - ранок суботи). Другим через два дні подерли новесеньку шкоду (чоловік казав що ще два місяці не пройшло з моменту купівлі)... От хоть закатуйте, не розумію такого бидлоття, маєш питання, скажи в обличчя, ніхто ж не ховаєтсья, а не на ничку таку шкоду робити! В мене навіть час від часу моб тел на бумажці на торпеді лишається (забуваю забирати після паркування біля офісу)... уйо*ки!!!!! :ranting2::ranting2: Емоцій не вистачає, зловив би, руки повідривав та в сраку засунув би бл*дям етаким! В меме одна "кривулька" від переднього до заднього крила по лівому борту. 60-70% до грунту. Іздив до клубних малярів, сказали що відновити до заводського стану буде 600 $, замалювати царапину та заполірувати - 60$. :( Так як з грошима як завжди, вибір очевидний :(

А от в шкоди таких кривульок чи то три чи чотири також по лівому борту. Але йому (власнику) простіше, по-перше, до свого авто він ще не так прив'язався, по-друге в нього повне каско, визвав ДАІ, щоб все оформити і погнав в страхову. А мені прийдеться по ходу за свій рахунок, ніхто нікого не бачив, і з кого збивати за ремонт невідомо. Раніше після паркування відеореєстратор знімав і заносив додому (щоб наркомани не спокусились). Тепер візьму ще одну присоску і при приході додому буду закріплювати на балконі, щоб фіксував все і вся...

от такі от "будні" :(

Изменено пользователем emigrant-l

З замком робота пророблена чудова.

А з приводу тієї бидлоти, то потрібно їх знайти і зробить з ними все, що ти вище описав. Таке недопустимо. Скоріше чіпляй відеореєстратор на балконі.

Изменено пользователем Mustang-1991

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

Пройшли вихідні, пройшли не без пригод. Їздили на Шацькі озера, Правда потрібно було заїхати ще в Хмельницьку обл, тому їхав не тільки по Київ-Чоп та Київ - Варшава. При цьому їхали вночі і на дорозі Новоград-Волинський - Шепетівка вскочив на швидкості 90-100 км/год в глибоку яму. Отримав погнутий легкосплавний диск і гулю на резині. В остальному вродь все норм. Таким чином всю наступну дорогу їхав на запасці. На розвал, звісно, заїду, поки розбираюсь з диском.

Изображение

Изображение

Внутрішній вгин вирівняли легко. А от зовнішній (лицевий)... місце вгину погане, якраз поблизу "спиці"... Танці з бубуном, тобто розігрів, поступове рівняння, знову розігрів, знову рівняння і хрясь! маємо тріщину... Шиномонтажник попався нормальний, за легкосплавний диск грошей не взяв... Треба буде їхати варити десь і "дорівнювати".

Изображение

Тепер про шину. За відсутністю можливості купівлі нової шини та за порадами клубнів, звернувся з проханням ремонту та накладки кордової латки. Зробили гуд, є тільки незначна виямка, тільки зблизька видно.

Лежали в мене на балконі дві б/у штамповки Р14, куплені тут. Купував для зимової резі (так як планую тормоза замінити на 14). От вони і пригодились. Правда шиномонтажник сказав що один з них - металобрухт (отвори під гвинти овальні і є вірогідність самовідкручування гвинтів), а от другий був вісімкою, прийшлось викатувати. В ітозі ці диски обійшлись мені дорожче чим нові, а це вони ще не фарбовані))))

В загальному, відремонтована шина сіла на викатаний диск. Єдине що, із-за латки при балансуванні вцепили грузик 50 грам....

По фінансах получилось -190 грн з сімейного бюджету, і це ще диск не варений....

ех....

Изменено пользователем emigrant-l

В продовження теми колес...

Легкосплавний диск був вирівняний з внутрішньої сторони і майже повністю вирівняний з лицевої, однак місце вгину погане і появилась тріщина. Заїхав я на один шиномонтаж з аргонною зваркою, сказали мені що за 300 грн зро***ть... Подзвонив я до Руслана (Рулікс) і оказалось, що він може мені продати один такий диск. Вирішив купити новий (сьогодні якраз їду забирати з Інтайма). От думаю, чи спробувати тріснутого продати кому за грвень 100, чи лишити до гірших часів... ХЗ...

По резині сумніви мене досі не покидають... На вихідних їздили в невелику подорож повністю завантаженим авто, сумарно десь 400-500 км, вродь все норм, гуля не збільшилась. Але чисто психологічно якось неспокійно. Поки їзджу так і прицінююсь на майбутнє. Придивився пару самих нових дешевих шин 175/65 Р14 по 380 грн/шт. Тепер питання, наскільки критично, якщо в мене буде спереду пара 185/60 а ззаду 175/65 ?

• emigrant-l изменил название на 21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти