Zvir 27 Опубликовано 16 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июня, 2014 Хто підскаже, в чому прикол? що не так нажимаю?І ще, мене цікавить чи нормальниц час вприску з вимкненим газом і без? (чомусь час вприску бенза після включення ГБО збільшується...)Если при переходе на газ - время откр бензофорс увеличивается - значит смесь бедная. Т.е. перейдя на газ, мозг(бензиновый) машины смотрит состав смеси по лямде и пытается налить поболее бенза, т.е. увеличивает время откр бензофорс.А что ты в 3д реального увидеть хош?По 2д. - постарайся подтянуть поближу газовую линию.А мозг стаг стоит, без исы который чтоли?(просто я чет запямятовал) простой эко поставили чтоли? Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 16 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 июня, 2014 Если при переходе на газ - время откр бензофорс увеличивается - значит смесь бедная. Т.е. перейдя на газ, мозг(бензиновый) машины смотрит состав смеси по лямде и пытается налить поболее бенза, т.е. увеличивает время откр бензофорс.По 2д. - постарайся подтянуть поближу газовую линию.Так якраз і хочу щоб ці лінії накладались. А якщо лінії будуть накладатись однак бензо мозги будуть по лямбді всеодно бачити бідну суміш, то що, тоді газову криву робити вище бензової?А что ты в 3д реального увидеть хош?Цікаво на скільки відрізняється робота двигуна на бензі та газі при різній частоті обертів двигуна... І, можливо, там пыдправити коеф, щоб +/- накладались... чи не варто?А мозг стаг стоит, без исы который чтоли?(просто я чет запямятовал) простой эко поставили чтоли?Тут я навіть не знаю що відповісти, не шарю. Розшифруй плс, що таке Іса? Це якийсь додатковий девайс чи порт? На мізках написано Stag-400 eco. Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 17 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 июня, 2014 Цікаво на скільки відрізняється робота двигуна на бензі та газі при різній частоті обертів двигуна... І, можливо, там пыдправити коеф, щоб +/- накладались... чи не варто?Я так понял 3д особо так никто и не освоил и оно баловством осталось.Тут я навіть не знаю що відповісти, не шарю. Розшифруй плс, що таке Іса? Це якийсь додатковий девайс чи порт? На мізках написано Stag-400 eco.еко - самый прстойпотом были стаг 4-Плюс(почему "были" чуть ниже)Дальше стаг 300 иса2И потом стаг премиум.И недавно еще появилось стаг4 q-box - я его вообще непонимаю смысла.ИСА - интелектуальная система автоадаптации. Короче мозг газовый сам в онлайне всегда сам коректируют газовую карту.По сути правильные форсы и правильное давление - мозг сам выводит кривую в соответствие и плюс поддерживает их всегда такими(поменялся газ - подстроилось, поменялась температура - оно опять само подстроилось).стаг иса2 счас не возится по простой причине - стаг 4 плюс идет с новой прошивкой в которой есть технология ИСА(на блоках даж наклейку об этом делают).Разница меж электроникой эко и ста4 плюс(перешитый под ИСА) = 10евро+-. Потому и спрашивал что неужеле эко поставили.красивая табличка применения контролеров стагhttp://www.ac.com.pl/ru/doc/311/kakoj-kontroller-vybrat Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 17 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 июня, 2014 По поводу польского языка, на кархелпе ребята отвечали:......это "Стаг" для внутреннего рынка, завезен или куплен "не совсем" официально, в основном у нас появляется целым комплектом(эл-ка, редуктор, форсунки). один раз настрой нормально и нечего туда лазить - "ЭКО" оно и в Африке "....оно" Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 17 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 июня, 2014 Дякую за розгорнуту відповідь.Так, в мене получається простий Стаг еко. Але мені здається що на ВАЗ достатньо і такого. Це якби в мене була якась іно, то тоді, напевне, треба було б щось таки ліпше (типу і пластикові магістралі і мозги більш адаптивні і газова прошивка або варіатор), а так поти буде так, далі буде видно.Сьогодні після роботи заглянув до катушки запалення. Признаки корозії були і там. Правда набагато менші.Під рукою в мене були "Смивка для печатних плат" та ВД-шка... ними та за допомогою маленької викрутки як зміг, так там все позачищав, почекав поки все висохне і зібрав назад. Після такої процедури завівся, як і завжди, відразу, двигун працює норм.А, забув розповісти про нижній гвинт... Тосол мені міняли на СТО (я його сам ніколи не міняв і перший раз вирішив подивитись що та як). Так от, там також відкручували котушку запалення. Знизу вона кріпиться гвинтом з шляпкою на 17 до двигуна. Той же гвинт одночасно прижимає і кронштейн кріплення котушки і опору двигуна. Так от, той гвинт я відкрутив двома пальцями! На СТО його мені тупо не затягнули, гровер був абсолютно не зажатий, я ще здивований як я той гвинт не загубив... В общому все як завжди, "довіряй, але провіряй", після кожного треба все перепровіряти по 10 раз.... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 17 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 июня, 2014 В общому все як завжди, "довіряй, але провіряй", після кожного треба все перепровіряти по 10 раз....як завжди:хочеш зробити щось гарно - роби сам (або відай профессіоналам) Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 26 июня, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июня, 2014 (изменено) як завжди:хочеш зробити щось гарно - роби сам (або відай профессіоналам)Це точно! І ще одне підтвердження тому встановлена в мене сигналізація з центральним замком. Я раніше писав, що мені її встановили похабно проклавши проводку, зламали пластикове вушко кріплення торпеди, концевик кришки багажника був реалізований через Ж і т.д. Жалію що не стояв в них над душою, коли все це мені робили... Ну то таке... Але найбільший сєкс в мене з центральним замком. Штука в тому, що актуатори закріплені "як получилось" і тяжки актуаторів кріпляться до тяги салонної кнопки закриття замка. В ітозі актуатору закрити/відкрити дверку достатньо складно. Із-за цього був замінений лівий задній мезанізм замка (трохи запилився і актуатор його не тягнув) і передній механізм замка (те ж саме + проблеми з євроручкою були). А ще трабла в тому що точка кріплення тяжки актуатора до тяги двері (там така платформочка з гвинтиками) геть не надійна і час від часу "розсла***ється"! Чому ті майстри не встановили актуратори в передбачені для цього місця та тяжки в "вушка" механізму замка - велике ХЗ... Недавно я цю траблу устранив. Справа в тому, що почала жорстко глючити найбільш використовувана дверка, а саме замок з брелока закривається, але не відкривається, відкрити можна з ключа. Коли сядеш в авто, можна і не відкрити двері, бо солдатик при захлопуванні двері приопускався і типу закривав двері. Діло знову було в "точці" кріплення тяжок, вона розслабилась, і піджалась до максимально витягнутого стану актуатора, тобто закрити він закривав, але не давав повністю піднятись назад.Вирішив перенести актуатор в передбачене заводом місце. Щоб закріпити тягу в вушкові флажка замка придумав таку приспособу: береться гвинт М8, на необхідній відстані від головки в ньому сверлиться отвір діаметром 3 мм (діаметер тяжки). А далі я збирав в такій послідовності: сам гвинт, капролонова прокладка, вушка замка, капролонова прокладка, металева прокладка просовується тяжка і закручується гайка самоконтр з зажиманням тяжки. Кріплення получилось дуже надійне, а зусилля на підняття/опускання флажка мінімальні.Фото встановленої конструкції на авто не зробив, але маю фото та відео "настольні" А ще з новин в мене велика печаль. В будинку появилось якесь чмо, яке царапає авто. І це при тому що в дворі не так багато автомобілів і припаркуватись є де. Моє авто подерли першим (вечір минулої п'ятниці - ранок суботи). Другим через два дні подерли новесеньку шкоду (чоловік казав що ще два місяці не пройшло з моменту купівлі)... От хоть закатуйте, не розумію такого бидлоття, маєш питання, скажи в обличчя, ніхто ж не ховаєтсья, а не на ничку таку шкоду робити! В мене навіть час від часу моб тел на бумажці на торпеді лишається (забуваю забирати після паркування біля офісу)... уйо*ки!!!!! Емоцій не вистачає, зловив би, руки повідривав та в сраку засунув би бл*дям етаким! В меме одна "кривулька" від переднього до заднього крила по лівому борту. 60-70% до грунту. Іздив до клубних малярів, сказали що відновити до заводського стану буде 600 $, замалювати царапину та заполірувати - 60$. Так як з грошима як завжди, вибір очевидний А от в шкоди таких кривульок чи то три чи чотири також по лівому борту. Але йому (власнику) простіше, по-перше, до свого авто він ще не так прив'язався, по-друге в нього повне каско, визвав ДАІ, щоб все оформити і погнав в страхову. А мені прийдеться по ходу за свій рахунок, ніхто нікого не бачив, і з кого збивати за ремонт невідомо. Раніше після паркування відеореєстратор знімав і заносив додому (щоб наркомани не спокусились). Тепер візьму ще одну присоску і при приході додому буду закріплювати на балконі, щоб фіксував все і вся... от такі от "будні" Изменено 27 июня, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 27 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 июня, 2014 (изменено) З замком робота пророблена чудова. А з приводу тієї бидлоти, то потрібно їх знайти і зробить з ними все, що ти вище описав. Таке недопустимо. Скоріше чіпляй відеореєстратор на балконі. Изменено 27 июня, 2014 пользователем Mustang-1991 ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 1 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 июля, 2014 (изменено) Пройшли вихідні, пройшли не без пригод. Їздили на Шацькі озера, Правда потрібно було заїхати ще в Хмельницьку обл, тому їхав не тільки по Київ-Чоп та Київ - Варшава. При цьому їхали вночі і на дорозі Новоград-Волинський - Шепетівка вскочив на швидкості 90-100 км/год в глибоку яму. Отримав погнутий легкосплавний диск і гулю на резині. В остальному вродь все норм. Таким чином всю наступну дорогу їхав на запасці. На розвал, звісно, заїду, поки розбираюсь з диском. Внутрішній вгин вирівняли легко. А от зовнішній (лицевий)... місце вгину погане, якраз поблизу "спиці"... Танці з бубуном, тобто розігрів, поступове рівняння, знову розігрів, знову рівняння і хрясь! маємо тріщину... Шиномонтажник попався нормальний, за легкосплавний диск грошей не взяв... Треба буде їхати варити десь і "дорівнювати". Тепер про шину. За відсутністю можливості купівлі нової шини та за порадами клубнів, звернувся з проханням ремонту та накладки кордової латки. Зробили гуд, є тільки незначна виямка, тільки зблизька видно. Лежали в мене на балконі дві б/у штамповки Р14, куплені тут. Купував для зимової резі (так як планую тормоза замінити на 14). От вони і пригодились. Правда шиномонтажник сказав що один з них - металобрухт (отвори під гвинти овальні і є вірогідність самовідкручування гвинтів), а от другий був вісімкою, прийшлось викатувати. В ітозі ці диски обійшлись мені дорожче чим нові, а це вони ще не фарбовані)))) В загальному, відремонтована шина сіла на викатаний диск. Єдине що, із-за латки при балансуванні вцепили грузик 50 грам.... По фінансах получилось -190 грн з сімейного бюджету, і це ще диск не варений.... ех.... Изменено 2 июля, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 7 июля, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 июля, 2014 В продовження теми колес... Легкосплавний диск був вирівняний з внутрішньої сторони і майже повністю вирівняний з лицевої, однак місце вгину погане і появилась тріщина. Заїхав я на один шиномонтаж з аргонною зваркою, сказали мені що за 300 грн зро***ть... Подзвонив я до Руслана (Рулікс) і оказалось, що він може мені продати один такий диск. Вирішив купити новий (сьогодні якраз їду забирати з Інтайма). От думаю, чи спробувати тріснутого продати кому за грвень 100, чи лишити до гірших часів... ХЗ... По резині сумніви мене досі не покидають... На вихідних їздили в невелику подорож повністю завантаженим авто, сумарно десь 400-500 км, вродь все норм, гуля не збільшилась. Але чисто психологічно якось неспокійно. Поки їзджу так і прицінююсь на майбутнє. Придивився пару самих нових дешевих шин 175/65 Р14 по 380 грн/шт. Тепер питання, наскільки критично, якщо в мене буде спереду пара 185/60 а ззаду 175/65 ? Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти