Zvir Опубликовано 4 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 4 ноября, 2014 Это универсальные или именно для твоих сидушек? И сколько отдал за них?Сами грелки - это от люксовых заводских комплектаций ВАЗ. Одни и теже для 2108,2110,2115 и приора.Плюс к ним если надо кнопки идут 9е, либо 15е, либо 10й блочек, либо ПриоровскийЯ себе такие даж на КИА ставил Тоді ж, як перепрошивали, виправили обігрів редуктора... Зробили на тому ж СТО. При встановленні ГБО підігрів реалізували послідовно з підігрівом дросельної заслонки... та ще й через з'єднувальний перехідничок, який ще меншим внутрішнім діаметром чим трубки на дросельну заслонку... в общому переробили підігрів на паралельний радіатору пічки - там патрубки того діаметру що треба... Після цього вродь як прогріватись та переключатись на газ стало швидше...Теперь ждем морозов....холодную печку....обратную переделку на обогрев с дросельной заслонки. Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15
emigrant-l Опубликовано 4 ноября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 4 ноября, 2014 красава!! надо и себе будет подумать о подогреве булок))))) головне вчасно вимикати Я себе такие даж на КИА ставил ВАЗоводизм не виліковний? Значить нормальний підігрів, радує.Теперь ждем морозов....холодную печку....обратную переделку на обогрев с дросельной заслонки. :blink: Не зрозумів... наразі пічка ковбасить нормас... чим буде гірше на холоді? Мій бортовик
Zvir Опубликовано 4 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 4 ноября, 2014 ВАЗоводизм не виліковний? Значить нормальний підігрів, радує.Цена решает.Ближайший конкурент Емеля - я не готов стока платить за то что будет лента а не нить(разницы не вижу особой исходя из практики пользования) и за то что будет пара ступене регулировки. :blink: Не зрозумів... наразі пічка ковбасить нормас... чим буде гірше на холоді?Сколько на форуме тем о том как сделать чтоб печка грела лучше?Правильно - много.Уже и от гранты ставим термосы чтоб грело Не от лени установщики на ВАЗах берут с дросельной, а в ино с печки. Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15
emigrant-l Опубликовано 4 ноября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 4 ноября, 2014 (изменено) Сколько на форуме тем о том как сделать чтоб печка грела лучше?Правильно - много.Уже и от гранты ставим термосы чтоб грело Не от лени установщики на ВАЗах берут с дросельной, а в ино с печки.Оттакої... хотів як краще а получилось... :sad: Що ж зачекаємо зими... Ще мені на пічку жалітись не доводилось... правда в мене раніше поїздки взимку були тільки на дальняк... ще + в мене повністю обезшумлена та проклеєна криша , частково двері, кришка багажника та арки - по ідеї нагріватись в середині має швидше... в общому хз... час покаже, але надіюсь на хороше... Изменено 4 ноября, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик
toxa777 Опубликовано 5 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 5 ноября, 2014 Сами грелки - это от люксовых заводских комплектаций ВАЗ. Одни и теже для 2108,2110,2115 и приора.Плюс к ним если надо кнопки идут 9е, либо 15е, либо 10й блочек, либо ПриоровскийЯ себе такие даж на КИА ставил А цена вопроса в данный момент?Теперь ждем морозов....холодную печку....обратную переделку на обогрев с дросельной заслонки. Обоснуй! А то сам подумал про переделку.
moss Опубликовано 5 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 5 ноября, 2014 А цена вопроса в данный момент?Обоснуй! А то сам подумал про переделку.Поставьте нормальный/рабочий радик печки, термостат и помпу. И все нормально греет, у меня в -20 можно без куртки ездить спокойно.... Пъем, танцуем и уходим. Запчасти для Клуба НОВЫЕ и б/уСвежий прайс) тема Масла для Клуба тема ______Прайс О93-58О-9989 О68-68О-9ОО6 О95-421-О2О1
emigrant-l Опубликовано 17 ноября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2014 15.11 з пробігом авто 43904 км була замінена помпа. Замінена по причині наявності потьоку (не то з під прокладки, не то сама помпа).... Поставили Дольц, посадили на герметик. По відмінностях - в сток помпі 6 крильчаток, а дольц - 7. Час прогріву двигуна трішки зменшився... Сьогодні вранці двигун прогрівся за час, поки я замінив лампи в габаритах, а це самі знаєте, часу багато не займає). Поставив собі в габарити світлодіодні лампи... Ось такі dx.com . Лежали в мене ще з минулого року, а все із-за ліні Щоб їх вставити в фари, треба було напильником пройтись по білій оконтовочній пласмасці, і зменшити її діаметер до максимально мінімального... Світло від ламп сподобалось. Реально в раза 2 краще світять стокових.Тепер питання стоїть щодо реле контролю справності ламп. Постійно горить чек, що перегоріла якась з ламп. В неті є статті щодо того, як модернізувати це реле під світлодіоди (наприклад, тиць ). Однак, пишуть що реле достатьно порядочно нагрівається... Хто як собі робив? Як правильніше поступити, щоб чек не горів і те реле норм працювало? Мій бортовик
MrrDemaN Опубликовано 17 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2014 15.11 з пробігом авто 43904 км була замінена помпа. Замінена по причині наявності потьоку (не то з під прокладки, не то сама помпа).... Поставили Дольц, посадили на герметик. По відмінностях - в сток помпі 6 крильчаток, а дольц - 7. Час прогріву двигуна трішки зменшився... Сьогодні вранці двигун прогрівся за час, поки я замінив лампи в габаритах, а це самі знаєте, часу багато не займає). Поставив собі в габарити світлодіодні лампи... Ось такі dx.com . Лежали в мене ще з минулого року, а все із-за ліні Щоб їх вставити в фари, треба було напильником пройтись по білій оконтовочній пласмасці, і зменшити її діаметер до максимально мінімального... Світло від ламп сподобалось. Реально в раза 2 краще світять стокових.Тепер питання стоїть щодо реле контролю справності ламп. Постійно горить чек, що перегоріла якась з ламп. В неті є статті щодо того, як модернізувати це реле під світлодіоди (наприклад, тиць ). Однак, пишуть що реле достатьно порядочно нагрівається... Хто як собі робив? Як правильніше поступити, щоб чек не горів і те реле норм працювало?греется не то слово, я себе так реле поплавил... потом раскошелился на диодные лампочки с обманкой и забыл Бортовичек О97 969 I7 36
emigrant-l Опубликовано 17 ноября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2014 (изменено) потом раскошелился на диодные лампочки с обманкой и забыл Не в курсі, самому реально "доробити" ті лампи, що я собі встановив?Світлодіодні лампи в нас не купую, дешевше замовити на єбей або дх з безкоштовною доставкою (єдиний "-" треба зачекати десь місяць). Як виглядають лампи з обманкою? як відрізнити просто світлодіодні від "правильних" ? Изменено 17 ноября, 2014 пользователем emigrant-l Мій бортовик
MrrDemaN Опубликовано 17 ноября, 2014 Жалоба Опубликовано 17 ноября, 2014 Не в курсі, самому реально "доробити" ті лампи, що я собі встановив?не знаю, покупал в инете. Бортовичек О97 969 I7 36
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти