emigrant-l 165 Опубликовано 9 февраля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 февраля, 2015 (изменено) Всім привіт!Вчора в 20:00 забрав свою ластівку. Радості повні штани :yahoo: 50 км вже проїхав. Політ нормальний. Спочатку було достатньо незвично до нової педалі зчеплення та і мішалка КПП не така як раніше (калинокарданчик). Вже призвичаївся. Не очікував, що з калинокарданчиком настільки буде зручніше! Також трохи авто стало жвавішим, можливо із-за того, що їжджу на бензі а можливо із-за того, що з головою все гуд. Замічено, звук двигуна став тихшим. Вібрації на кермі і на ричагу КПП зменшились. Треба буде не забути залізти в мій Стаг та обнулити дані по кривій бензиновій… А то характеристики двигуна трохи змінились… Попередня розрахункова ступінь стиснення в районі 10,4. Десь найближчим часом треба буде заїхати і заміряти яка компресія.Тепер по самому ремонту. Авто заїхало в гараж до Жеки на 48901 км свого рідного пробігу. Роботи проведено багато. Приведу просто переліком запчастин і робіт по авто.Запчастини:Клапани азотировані AMP впускКлапани азотировані AMP випускВтулки направляючих клапанів AMP впускВтулки направляючих клапанів AMP випускПрокладка клапанної кришкиСальники розподільчого валуСальники клапанів Victor-ReinzПрокладка ГБЦПатрубок сапунаПатрубок до дроселяПрокладка колектораПрокладка між ресівером та рогамиФільтр маслянийАнтифриз G13 (фірмовий для VW чи AUDI, точно не пам'ятаю)Ролик натяжний Ремінь ГБЦБолти ГБЦМасло MOTUL 4100 Turbolight 10w-40Гайки ступиціПильники внутрішніх гранат (рем.комплект) 2 шт.Подушка двигуна задняПідшипник вижимний стокКарданчик куліси КалинаДиск зчепленняМаховик (заміна мого на новий)Роботи:Ультразвукова мийка ГБЦТест на герметичністьЗаміна направляючих та розворот по внутр. діам.сідла 8 шт.Шліфовка фаски сідел 8 шт.Торцовка клапана 8 шт.Шліфовка площини головки зі зняттям шару для збільшення компресіїПроварка під сідлом 1 шт.Виготовлення сідла 1 шт.Заміна сідла клапана №5 (випук)Зараз зазори виставлені - впуск 0,25, випуск - 0,4 (під газ). ЗІ: Велике дякую Віктору Сергійовичу, за рекомендацію толкового майстра, і просто здоровезне дякую Жеці за якісно, чітко та з дотриманням оговорених термінів виконану роботу!!! :good: Фото ГБЦ, які маю в наявності: Изменено 9 февраля, 2015 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fatalJkE 566 Опубликовано 9 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 февраля, 2015 ляпота)))) грац) 2108Club fatalJkE~ drive2.ru fatalJkE~ БЖшко Красная Turbo Бестия fatalJkE~ on VK <-- ~063 568 70 72 Виктор Сергеевич ~096 227 89 55 Да у меня зрачки порой шире вашего мировоззрения... © Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 9 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 февраля, 2015 Гарно! П.С. Тока названия деталей или порусски пиши, или латиницей, но правильно. ))))) Ладно АМР переименовал чутку, но ВитькуРейнза так давно никто не писал Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
feshuk_yuriy 209 Опубликовано 9 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 февраля, 2015 Також трохи авто стало жвавішим, можливо із-за того, що їжджу на бензі а можливо із-за того, що з головою все гуд. Замічено, звук двигуна став тихшим. Вібрації на кермі і на ричагу КПП зменшились. Треба буде не забути залізти в мій Стаг та обнулити дані по кривій бензиновій… А то характеристики двигуна трохи змінились… Попередня розрахункова ступінь стиснення в районі 10,4. Десь найближчим часом треба буде заїхати і заміряти реальну.Интересно как ты сможешь где-то замерять реальную степень сжатия? Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 9 февраля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 февраля, 2015 Гарно!П.С. Тока названия деталей или порусски пиши, или латиницей, но правильно. ))))) Ладно АМР переименовал чутку, но ВитькуРейнза так давно никто не писал сорі, зараз пошукаю вірні назви (записував на слух) Интересно как ты сможешь где-то замерять реальную степень сжатия? не вірно написав... мав на увазі заміряти компресію... Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 9 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 февраля, 2015 Попередня розрахункова ступінь стиснення в районі 10,4. під газ те що требаДесь найближчим часом треба буде заїхати і заміряти реальну.як саме ?Интересно как ты сможешь где-то замерять реальную степень сжатия? ой, не дочитал не вірно написав... мав на увазі заміряти компресію... ще зарано, дай приляпатись хоч 500 км Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 9 февраля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 февраля, 2015 Интересно как ты сможешь где-то замерять реальную степень сжатия? як саме ?ой, не дочитал от так от, вже і дурниць не можна понаписувати"я не волшебник, я только учусь" Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
21099SR 3 Опубликовано 9 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 февраля, 2015 (изменено) Леонид, благодарю за отзыв по моей работе. Приятно. При обработке ГБЦ немаловажным фактором является вылет штока клапана для последующей регулировки тепловых зазоров. И это касается не только ГБЦ ВАЗ но инотазиков тоже. В случае с твоей ГБЦ седла были прирезаны таким образом, что клапана со стороны КС находятся на одинаковой высоте. Со стороны толкателя, клапана были торцованы таким образом, что на данный момент все регулировочные шайбы находятся в диапазоне 3.87 - 3.95, а это, я считаю гуд. Через 500-1000 км регулировка клапанов и в путь. На газу главное следить за тепловыми зазорами и ничего прогорать не будет. ГБЦ шлифонули на 55 соток. Пролита КС - 20.5 куб.см. Расчетная СЖ- 10.34. Изменено 9 февраля, 2015 пользователем 21099SR 99SR 0935304243 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 9 февраля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 февраля, 2015 Леонид, благодарю за отзыв по моей работе. Приятно. При обработке ГБЦ немаловажным фактором является вылет штока клапана для последующей регулировки тепловых зазоров. И это касается не только ГБЦ ВАЗ но инотазиков тоже. В случае с твоей ГБЦ седла были прирезаны таким образом, что клапана со стороны КС находятся на одинаковой высоте. Со стороны толкателя, клапана были торцованы таким образом, что на данный момент все регулировочные шайбы находятся в диапазоне 3.87 - 3.95, а это, я считаю гуд. Через 500-1000 км регулировка клапанов и в путь. На газу главное следить за тепловыми зазорами и ничего прогорать не будет.Будь-ласка! Але дякувати то і немає за що, я ж все написав як і було. Все оговорювалось, за необхідності, мені (недалекому в питаннях ГБЦ та двигуна) показувалось/розказувалось, були підібрані якісні запчастини і все було зроблено на високому рівні та в оговорений строк. При чому, як на мене, строк суперський. Перед розмовою з тобою, уявляв що десь на пів місяця-місяць буду без колес... В загальному, я вже знаю кого буду набирати першим при необхідності якогось сервісу... Регулювальні шайби 3.87 - 3.95 - це, як я зрозумів, одні з найбільш "товстих"? Супер, значить на довго вистачить Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
21099SR 3 Опубликовано 9 февраля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 февраля, 2015 Регулювальні шайби 3.87 - 3.95 - це, як я зрозумів, одні з найбільш "товстих"? Супер, значить на довго вистачить Правильный ход мысли. По мере износа, как правило, клапана садятся и шайбы будут в пределах 3.55 - 3.75, а не как у тебя до ремонта было 3.00. 99SR 0935304243 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти