21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Рекомендуемые сообщения

Ну що ж! Вітаю зі встановленням. А хлопцям за їх мілкі огріхи трішко по ушам дать і все буде ок. Ну і як я тобі сьогодні по телефону казав - альтернатива заміні Боша на Январь - встановлення варіатора випередження запалювання.

Ну а так, то думаю, що все по телефону з тобою обговорили (десь пів години базікали)

Нехай служить!

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

• Ответов 594
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Заглянув на форум, а тут життя! ? Радує що запрацював, хто читає - привіт! Не пам'ятаю що я там з фордом ще робив... В кінці березня 2020 року купив нове бу авто - Honda CR-V, 2008р, 2,4

старий мафон новий мафон знята клапанна кришка для регулювання клапанів     Пара фоток з поїздки в Болгарію:  

І знову я давно нічого не писав... лінивий став. та і писати особо немає чого... десь весною поміняв сток мафон на сток мафон від рестайла. вони стають "болт-он" без проблем. + доставив сток блок ЮСБ

Изображения в теме

toxa777, вдячний за поради та інфу! Кнопка дійсно така, як по ссилці. В балоні стрілочний датчик і ніякого проводка немає... отже установщики трохи схалявили...

На рахунок "Там, где бенз нормально работает, газ может работать некорректно." я це розумію... однак в мене сьогодні була ситуація наоборот... на газу все працювало добре, а як газ закінчився і переключився на бенз так і на першому світлофорі заглох... ну в загальному я описував, що стрілка тахометра різко падає вниз...

Фільтр повітря в мене чистенький (та і взагалі я ТО робив десь тисячу км назад), бенз 95 Puls... Думаю ще свічки замінити, так як іридієві бош викинув (на стенді тріщали), а зараз їзджу на дешевих трьохелектродних...

Свечи выбрасывать не надо, потому что лучший стенд - это автомобиль. Поставил бы их, покатался и понял, нормально работают или в мусор.

А насчёт того, что глохнет, то может время перехода на другой вид топлива надо подкорректировать.

Ну що ж! Вітаю зі встановленням. А хлопцям за їх мілкі огріхи трішко по ушам дать і все буде ок. Ну і як я тобі сьогодні по телефону казав - альтернатива заміні Боша на Январь - встановлення варіатора випередження запалювання.

Ну а так, то думаю, що все по телефону з тобою обговорили (десь пів години базікали)

Нехай служить!

Вельми дякую! :thank_you:

Сьогодні розмовляв з установщиками та мозгоправом :).

На рахунок прокладки газової магістралі установщики сказали що по іншому класти не можна було, бо там поблизу вихлоп, а він гріється не на жарт. На рахунок шкали і її хоч якоїсь роботи після 10 хв розмови погодились доробити. от тільки не домовились коли) в них дні вже розписані, та і я зараз вільний тільки по вечорах... ну то таке, буду щоранку надзвонювати, рано чи пізно здадуться)))

Тепер по мозгоправу. Звонив, розповів про надто низькі оберти хх. Він спочатку рекомендував мені почистити дросельну заслонку та датчик хх, однак після нагадування що пробіг авто мінімальний, дросельна заслонка чистенька (оглядав як знімали ресівер) та і до перепрошивки все було ок, він погодився, що нам варто ще раз зустрітись і протестити систему... так що буду мати ще одну нагоду їхати на лівий берег після роботи...

Свечи выбрасывать не надо, потому что лучший стенд - это автомобиль. Поставил бы их, покатался и понял, нормально работают или в мусор.

А насчёт того, что глохнет, то может время перехода на другой вид топлива надо подкорректировать.

старих свічок не викидав, це я образно так сказав. Однак їх ще не ставив. Так як люблю своє авто, придбав сьогодні в обід новий комплект Денсо ТТ. Перед поїздкою додому трьохелектродні LSA викрутив, нові Денсо вкрутив. Що сказати... я ХЗ)) напевне просто придираюсь...) хоча як двигун прогріється то холості оберти явно нижчі як були раніше, це відчувається і по вібрації і по звуку і видно по стрілці.

На рахунок моменту переходу з одного пального на інший - то тут все ок. проходить без сучка і задоринки. Заглохнув вчора як був на бензі і в момент, коли зкинув передачу на нейтралку. Поки більш не глох.

Дружина мені каже, що я сильно прискіпливий, можливо дійсно воно так і є, і авто просто "притирається" до нової системи живлення... ну ще поїзджу поспостерігаю...

Тепер в мене постала інша проблема)))) Яким АЗС по пропан/бутану можна довіряти? :D По бензові завжди заправляюсь на ОККО, а газ для мене річ нова, не вивчена:) А от заправок ОККО з газом не так то й багато, і пиляти до найближчої мені через пів міста (знаходжусь поблизу Виноградаря)... Сьогодні спробував заправитись на КЛО неподалік роботи, поки їду))

Порадьте на яких АЗС нормально буде заправлятись газом :rolleyes:

Изменено пользователем emigrant-l

Вельми дякую! :thank_you:

Сьогодні розмовляв з установщиками та мозгоправом :).

На рахунок прокладки газової магістралі установщики сказали що по іншому класти не можна було, бо там поблизу вихлоп, а він гріється не на жарт. На рахунок шкали і її хоч якоїсь роботи після 10 хв розмови погодились доробити. от тільки не домовились коли) в них дні вже розписані, та і я зараз вільний тільки по вечорах... ну то таке, буду щоранку надзвонювати, рано чи пізно здадуться)))

Тепер по мозгоправу. Звонив, розповів про надто низькі оберти хх. Він спочатку рекомендував мені почистити дросельну заслонку та датчик хх, однак після нагадування що пробіг авто мінімальний, дросельна заслонка чистенька (оглядав як знімали ресівер) та і до перепрошивки все було ок, він погодився, що нам варто ще раз зустрітись і протестити систему... так що буду мати ще одну нагоду їхати на лівий берег після роботи...

Ну всё примерно так, как я расписал.

Так як люблю своє авто, придбав сьогодні в обід новий комплект Денсо ТТ. Перед поїздкою додому трьохелектродні LSA викрутив, нові Денсо вкрутив. Що сказати... я ХЗ)) напевне просто придираюсь...) хоча як двигун прогріється то холості оберти явно нижчі як були раніше, це відчувається і по вібрації і по звуку і видно по стрілці.

Я писал, что газ выжигает весь нагар в камерах сгорания. Возможно, ещё идёт этот процесс. Не спеши, проедешь на газу с полтыщи км, потом будешь делать выводы. Как вариант, попробуй снять РХХ и почистить его. Там довольно быстро собирается нагар и всякая гадость.

Дружина мені каже, що я сильно прискіпливий, можливо дійсно воно так і є, і авто просто "притирається" до нової системи живлення... ну ще поїзджу поспостерігаю...

Ну, как вариант ;) Изменено пользователем toxa777

Я завжди заправляюсь на БРСМ, газ у них білоруський, ціна нормальна, а ще з накопичувальною карточкою маю максимальну знижку в 22 коп на літрі, оскільки на цій карточці моє авто і тойота 4х літрова.

Як запасні варіанти (ні в якому випадку не кажу, що вони гірші, просто не такі зручні ткриторіально) рекомендую окко i wog

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

Ну, как вариант ;)

всі ми грішні :rolleyes::D

Я завжди заправляюсь на БРСМ, газ у них білоруський, ціна нормальна, а ще з накопичувальною карточкою маю максимальну знижку в 22 коп на літрі, оскільки на цій карточці моє авто і тойота 4х літрова.

Як запасні варіанти (ні в якому випадку не кажу, що вони гірші, просто не такі зручні ткриторіально) рекомендую окко i wog

Наводку зрозумів, будем дєрзать)

всі ми грішні :rolleyes::D

Наводку зрозумів, будем дєрзать)

Подскажу ещё один момент. Газ бывает "лёгкий" и ""тяжёлый (вроде так), определить можно по давлению на манометре заправочного резервуара на газовой заправке. Только я точно не помню, вроде если больше давление, то это "лёгкий". Так вот, если заправишь "лёгкий", то машина летит как ракета, но расход газа больше, если "тяжёлый", то динамика не такая хорошая, но расход ниже. На днях буду у своего газовщика, уточню информацию по этому вопросу.

Газ бывает "лёгкий" и ""тяжёлый (вроде так), определить можно по давлению на манометре заправочного резервуара на газовой заправке. Только я точно не помню, вроде если больше давление, то это "лёгкий". Так вот, если заправишь "лёгкий", то машина летит как ракета, но расход газа больше, если "тяжёлый", то динамика не такая хорошая, но расход ниже.

:blink: ніколи про таке не чув.... це типу із-за різного співвідношення пропану та бутану?

Сьогодні зранку зателефонував до установщика, і мені сказали що можу під'їхати.... так і зробив.

Тепер в мене шкала працює (скоро дізнаюсь на скільки правильно :) ).

+ пожалівся на те що тепер на докаті другу втикати важко, так трохи підправили газову суміш, тепер на багато краще. :)

Ще трохи поспілкувався з ними по експлуатації авто на газу... уточнив вартість встановлення варіатору (якщо не буду мозги міняти), так в них по вартості виявилось, що що шитись на двухрежимку, що ставити варіатор - майже одна ціна. варіатор на 50 грн буде дорожчий... От задумався, що на перше газове ТО поїду до них і поставлю варіатор.

Ну і ще одне, протупив я... не закинув в багажник герметик, який залишився від останнього разу... щоб протягнути кабельок, прийшлось знімати ті вентиляційні трубки, а я ж їх Велкором поверх герметика помазав.... в общому назад їх вже не ставили... і як на зло дощ... в общому додому їхав з отвором в багажнику... він, звісно, набагато менший, чим якби там взагалі герметика не було, однак все ж.... не по феншую :D

Сьогодні відмию ті трубки і надіюсь завтра буде хороша ввечері погода щоб повалятись під авто... або в обідню перерву під нашою офісною будівлею... ))) буду в центрі уваги))) Вчора, як міняв свічки, то всі як дикі заглядали що ж я там роблю... :D

Изменено пользователем emigrant-l

:blink: ніколи про таке не чув.... це типу із-за різного співвідношення пропану та бутану?

Да, именно так.

+ пожалівся на те що тепер на докаті другу втикати важко, так трохи підправили газову суміш, тепер на багато краще. :)

Ще трохи поспілкувався з ними по експлуатації авто на газу...

Это далеко не последнее общение.

Поздравляю с освобождением из бензинового рабства!!!

Вентиляция из балона понравилась :) Оригинально.

(у нас правда вообще часть установщиков вентиляцию не делают, со словами - отсекатель работает, значит ниче скидывать не будет(запаса с головой), а больше оно нафиг ненадо)

То что установщики с датчиком уровня нестали заморачиваться - незачет им жирный. Но хоть исправили. Откалибруй его и все будет ок. (хотя реально всеравно все ездят по "пробегу" :) )

Имхо - жаль что трубки медь а не пластик. Всетаки нынишняя китайская медь нерадует.

П.С. езли ТП еще не сменил - не спеши. Там вот-вот должны начать делать новые ТП и как минимум на треть дешевле обещают :)

П.С.2. Вариатор на ВАЗы неставят. Их перепрошивают. Дешевле и проще. За прошивку просят 250-400грн, а вариатор я с работой меньше 650(украинский) не встречал.

Это далеко не последнее общение.

Ну ты оптимист )))) Изменено пользователем Zvir

Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба.

095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA

073-483-47-87.

Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба

ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка!

Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.)

СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15

• emigrant-l изменил название на 21099 ==> Ford Mondeo mk1 ==> Honda CR-V ІІІ by Emigrant-L

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти