ВОВ@Н 209 Опубликовано 14 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июня, 2014 Возможен износ пальца и износ шестерен.Чув що можна виняти один ШРУС з КПП і перевірити пальцем руки люфт шестерень сателітів. Але чи це правда не знаю і як перевірити підкажіть. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
vrc 14 Опубликовано 15 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 июня, 2014 (изменено) Чув що можна виняти один ШРУС з КПП і перевірити пальцем руки люфт шестерень сателітів. Але чи це правда не знаю і як перевірити підкажіть.да, так можно проверить люфт шестерни, в идеале его быть не должно.Процесс проверки ты сам описал))) Изменено 15 июня, 2014 пользователем vrc Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 18 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июня, 2014 Ось записав відеоhttp://youtu.be/RdIswhKbwnE.Дзвінкий звук з КПП в районі головної шестерні. Що це може бути? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
lunaman 0 Опубликовано 21 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 июня, 2014 У меня такого плана вопрос,у меня в кпп стоит блокировка,и не всегда но порой бывает,та же история когда резко выжимаю сцепление глухой звук по ощущениям в правой стороны,что это может быть? есть ли смысл домкратить колеса и проверять тем же способом как было описано выше? Спасибо. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
210xx 5 Опубликовано 22 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 июня, 2014 Недавно почав помічати малесенький глухий удар в КПП при перемикані передач. КПП зібрана з донорської КПП десь рік назад, тобто мій корпус, моя головна шестерня (планетарка, блочок з підшипниками), а все остальне (хвостовик і всі шестерні з "донора"), палець сателітів мінявся чи може бути причина в головній парі, яка не є по суті "парою" тобто люфт у шестернях.Допоможіть будь-ласка у вирішенні проблеми, бо у ремонті КПП немає ні часу ні фінансів, а цей стукіт не дає нормально спати. Або підкажіть спосіб перевірки пальця сателітів не розираючи КППтут два отдельных вопроса- главная пара в переднем приводе косозубая, поэтому не подбирается. ведь все остальные шестерни в коробке точно так же сделаны- обычные косозубые и шестерни с вторичного вала меняются в разнобой. второй вопрос стуки люфт на колесе. по люфту, на мой взгляд, проблем нет. а мастер подбирал синхронизаторы? они подбираются по зазору с шестерней. там тоже модет быть стук... у меня тоже лопнула прошлой весной ось сателитов, тоже пол коробки с донора. сразу после сборки был какой-то звук с главной пары. ритмичный, совпадол со скоростью вращения колеса. поездил тысяч пять и все само собой прошло. хочешь много секса-купи машину... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 22 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 июня, 2014 (изменено) тут два отдельных вопроса- главная пара в переднем приводе косозубая, поэтому не подбирается. ведь все остальные шестерни в коробке точно так же сделаны- обычные косозубые и шестерни с вторичного вала меняются в разнобой. второй вопрос стуки люфт на колесе. по люфту, на мой взгляд, проблем нет. а мастер подбирал синхронизаторы? они подбираются по зазору с шестерней. там тоже модет быть стук... у меня тоже лопнула прошлой весной ось сателитов, тоже пол коробки с донора. сразу после сборки был какой-то звук с главной пары. ритмичный, совпадол со скоростью вращения колеса. поездил тысяч пять и все само собой прошло.З його слів, вся внутрянка з "донора" пішла в мій корпус і тільки головна шестерня залишилась моя, ну і також з його слів, що він поставиив новий палець сателітів. На рахунок синхронизаторів теж нічого не скажу, але ці удари буває чутно при переході з 1 на 2 передачу і з 2 на 3, але в момент коли перемикнув, пустив сцепу і нажав на газ, якщо на газ не нажимати а просто перемкнути і пустити сцепу, стуку наче не чути. Изменено 22 июня, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 27 июня, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 27 июня, 2014 (изменено) Вчора міняли в родича на ВАЗ 2108 гранати, то я скористався моментом і попробував пощупати через дирку в коробці куда граната вставляється чи є люфт в шестернях сателітів, так от в нього є маленький люфт вверх-вниз в шестерні під номером 3, що на малюнкуАле в нього сткуку ніякого немає.Треба буде з своєї КПП злити масло, висмикнути ШРУС і попробувати на скільки в мене більший люфт. Изменено 27 июня, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 10 июля, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 июля, 2014 На днях розбирав свою КПП, для перевірки стану пальця сателітів, бо теж були якість толчки при відпусканні щеплення, то палець цілий а виною толчків був диск щеплення, тобто серединка із шліцами ворушилаьт туди-сюди. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ORG 0 Опубликовано 14 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 марта, 2016 В 10.07.2014в01:26, ВОВ@Н сказал: На днях розбирав свою КПП, для перевірки стану пальця сателітів, бо теж були якість толчки при відпусканні щеплення, то палець цілий а виною толчків був диск щеплення, тобто серединка із шліцами ворушилаьт туди-сюди. Заміна диска вирішила проблему? В мене теж така біда, удари при старті, при переключенні з 1 на 2, при різкому відпущення щеплення( А щоб замінити ось сателітів треба повністю коробку розібрати? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 14 марта, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 марта, 2016 45 минуты назад, ORG сказал: Заміна диска вирішила проблему? В мене теж така біда, удари при старті, при переключенні з 1 на 2, при різкому відпущення щеплення( А щоб замінити ось сателітів треба повністю коробку розібрати? Удар/толчок з 1 на 2 повністю не пропав, але став майже не відчутний після заміни диска. Можливо дають ще про себе знати не зовсім свіжі гранати, хоча хрускоту немає, але вже я на них проїздив майже 9 років (7-8 тис.км в рік), а коли вони мінялися до мене, мені не відомо. Щоб замінити ось сателітів то треба полюбому знімати КПП і розбирати. Доречі при заміні пальця начебто треба міняти і сателіти (2 більші шестерні і 2 менші), тобто брати комплект. От у Ланосі придумали краще: відкрутив кілька болтів на картері КПП, злив масло, вийняв ШРУСи і диференціал в зборі випадає на землю, не треба ні знімати КПП, ні розбирати її. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти