ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2016 В суботу, 27 листопада поїхали в столицю на автобазар. Приїхали туди в 8 годин ранку, машин ще мало, вибору ніякого: або буси, або джипи. Згодом почали появлятися "наші" машини. Ну, як "наші", машини то наші, а ціни зовсім не для нас. Із всіх автівок, які ми обдивилися: 3 кенгу, 2 фіата добло і 1 сітроєн. То або ціна підходить, а машина так собі, або машина нормальна то двигун дизель (а ми хотіли бенз). Короче проходили ми так до обіду, нічого не знайшовши. А так як ми самі з Вінниччини, то почали в Інтернеті вже шукати щось ближче до свого регіону. Знайшли ось таке Продам Рено Кангу 1999 на AUTO.RIA: 4250$, Винница Зі слів продавця, авто красилося повністю 3 роки назад, в березні місяці замінені кольца, по ГБЦ замінені сальники і направляючі. Резина стоїть всесезонка на 50% зношена вже. Бажано замінити задні амортизатори, а так все наче норм, але треба їхати дивитись по любому. Берем квитки на Іллінці (до мене до дому) на автобус і їдемо. В 17.00 ми на місці. З вечора настроєні їхати на Могилів, але родич (той що хоче купити) знайшов ще у самій Вінниці Сітроен Берлінго, пасажир, правда трансформер, і загорівся ним що капець. В 21.00 ми вже передумали їхати на той Могилів. Він каже я спочатку подивлюсь на місці, а потім поїду в Могилів. На цьому ми й розійшлись. Чекаю звінка, що він там видивився по тому Сітроену. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 28 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2016 Про Берлінго є в Топ-гірі передача,здоровань(завув як звати)його нахвалював. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2016 28 минут назад, Volf сказал: Про Берлінго є в Топ-гірі передача,здоровань(завув як звати)його нахвалював. Може й так, але той варіант, що він знайшов має кілька мінусів: пом'яте праве переднє крило, і кузов взагалі без бокових задніх пасажирських дверей, в народі кажуть "трансформер", тобто пасажирська сидушка складається вдвоє і через появившийся проход можна зайти і сісти на заднє сидіння. Як на мене то не дуже удобно. І це тільки по фото. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 28 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2016 Только что, ВОВ@Н сказал: Може й так, але той варіант, що він знайшов має кілька мінусів: пом'яте праве переднє крило, і кузов взагалі без бокових задніх пасажирських дверей, в народі кажуть "трансформер", тобто пасажирська сидушка складається вдвоє і через появившийся проход можна зайти і сісти на заднє сидіння. Як на мене то не дуже удобно. І це тільки по фото. Та ні,тоді це вже важко назвати пассажиром.Тоді можливо краще придбати грузового і переробить в пассажира. В мене буває мучить таке питання,якщо в мене є категорія С-по цій категорії я маю право перевозити людей в кузові,не памятаю,наче 8 осіб.Кузов пойнятно повинен бути облаштований лавочками або сидіннями. Чи можливо перевезення людей по цій категорії в каблуках чи пирожках і тому подібних виробах Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 28 ноября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2016 6 часов назад, Volf сказал: Та ні,тоді це вже важко назвати пассажиром. Я йому таке саме казав. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти