Рекомендуемые сообщения

В суботу, 27 листопада поїхали в столицю на автобазар. Приїхали туди в 8 годин ранку, машин ще мало, вибору ніякого: або буси, або джипи. Згодом почали появлятися "наші" машини. Ну,  як "наші",  машини то наші, а ціни зовсім не для нас. Із всіх автівок, які ми обдивилися: 3 кенгу, 2 фіата добло і 1 сітроєн. То або ціна підходить, а машина так собі, або машина нормальна то двигун дизель (а ми хотіли бенз). Короче проходили ми так до обіду, нічого не знайшовши. А так як ми самі з Вінниччини, то почали в Інтернеті вже шукати щось ближче до свого регіону.

Знайшли ось таке Продам Рено Кангу 1999 на AUTO.RIA: 4250$, Винница

Зі слів продавця, авто красилося повністю 3 роки назад, в березні місяці замінені кольца, по ГБЦ замінені сальники і направляючі. Резина стоїть всесезонка на 50% зношена вже. Бажано замінити задні амортизатори, а так все наче норм, але треба їхати дивитись по любому.

Берем квитки на Іллінці (до мене до дому) на автобус і їдемо. В 17.00 ми на місці. З вечора настроєні їхати на Могилів, але родич (той що хоче купити) знайшов ще у самій Вінниці  Сітроен Берлінго, пасажир, правда трансформер, і загорівся ним що капець. В 21.00 ми вже передумали їхати на той Могилів. Він каже я спочатку подивлюсь на місці, а потім поїду в Могилів. На цьому ми й розійшлись.

Чекаю звінка, що він там видивився по тому Сітроену.

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

• Ответов 34
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

БМВ - говно и остальной автопром

Про Берлінго є в Топ-гірі передача,здоровань(завув як звати)його нахвалював.

28 минут назад, Volf сказал:

Про Берлінго є в Топ-гірі передача,здоровань(завув як звати)його нахвалював.

Може й так, але той варіант, що він знайшов має кілька мінусів:  пом'яте праве переднє крило, і кузов взагалі без бокових задніх пасажирських дверей, в народі кажуть "трансформер", тобто пасажирська сидушка складається вдвоє і через появившийся проход можна зайти і сісти на заднє сидіння. Як на мене то не дуже удобно. І це тільки по фото.

r119p.gif

Бортовий журнал

Только что, ВОВ@Н сказал:

Може й так, але той варіант, що він знайшов має кілька мінусів:  пом'яте праве переднє крило, і кузов взагалі без бокових задніх пасажирських дверей, в народі кажуть "трансформер", тобто пасажирська сидушка складається вдвоє і через появившийся проход можна зайти і сісти на заднє сидіння. Як на мене то не дуже удобно. І це тільки по фото.

Та ні,тоді це вже важко назвати пассажиром.Тоді можливо краще придбати грузового і переробить в пассажира.

В мене буває мучить таке питання,якщо в мене є категорія С-по цій категорії я маю право перевозити людей в кузові,не памятаю,наче 8 осіб.Кузов пойнятно повинен бути облаштований лавочками або сидіннями.

Чи можливо перевезення людей по цій категорії в каблуках чи пирожках і тому подібних виробах:D

6 часов назад, Volf сказал:

Та ні,тоді це вже важко назвати пассажиром.

Я йому таке саме казав.

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти