rem8v Опубликовано 6 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 6 октября, 2014 Шарову міняв, вкладиш міняв на інший, зажимав гайку добре, опору до кузова зажимав теж добре, бо вчора її знімав, Люфту в дверях немає 100%, остається накінечник рульовий.Мене збиває з пантелику те, що коли притормажую - звук наче пропадає. Колодки в супорті не тарабанять, сам супорт розбирав і чистив, направляючі змастив і пильнички на них поміняв.я ставлю на вкладыш в сапоге- гайку хотя бы на герметик резьбы?или сваркой прихватывал?,при торможении шток должен просесть и снять нагрузку вкладыша с гайки это мое мнение,но может и наконечник
ВОВ@Н Опубликовано 7 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 7 октября, 2014 (изменено) я ставлю на вкладыш в сапоге- гайку хотя бы на герметик резьбы?или сваркой прихватывал?,при торможении шток должен просесть и снять нагрузку вкладыша с гайки это мое мнение,но может и наконечникВ мене в сапогу на початку різьба трохти пошкоджена, тому доводиться закручувати гайку від початку і докінця розводним ключем з невеличким зусиллям, так що відкрутитись вона не могла. Тим паче міняв вкладиш на інший, то я не думаю що в усіх випадках я не докрутив гайку, і стук почасвся недавно, раніше його не було.Бачу треба поміняти рульовий накінечник, а потім можливо й підшипник ступиці, бо коли ступінчата гайка відкручена то в підшипнику є невеличкий люфт, а з іншої сторони нема.І ще одне: якщо я буду міняти накінечник рульовий, і викручу відповідну кількість витків, а потім поставлю інший - вкрутивши ту ж кількість витків, на розвал треба їхати чи ні? Изменено 7 октября, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
toxa777 Опубликовано 7 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 7 октября, 2014 І ще одне: якщо я буду міняти накінечник рульовий, і викручу відповідну кількість витків, а потім поставлю інший - вкрутивши ту ж кількість витків, на розвал треба їхати чи ні?Развал желательно проверить. И лучше не по виткам считать, а померять рулеткой.
ВОВ@Н Опубликовано 7 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 7 октября, 2014 Развал желательно проверить. И лучше не по виткам считать, а померять рулеткой.Міряти тут Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
toxa777 Опубликовано 7 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 7 октября, 2014 (изменено) Міряти тутТам много вариантов. Я мерял от болта, что ус держит, до пальца наконечника. Самое главное, при установке нового наконечника получить ту же цифру. Изменено 7 октября, 2014 пользователем toxa777
ВОВ@Н Опубликовано 12 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 12 октября, 2014 Замінив рульовий накінечник - стук не пропав. Остається або підшипник ступиці або опора. Доречі може хто зможе подарувати б/у опору, щоб попробувати поставити і побачити різницю, бо нову купувати заради експеременту дорого. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Mashinist Опубликовано 12 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 12 октября, 2014 Может рейку подтянуть? Попробуй пошатать за усы, в месте их крепления к рейке.
ВОВ@Н Опубликовано 13 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 13 октября, 2014 Может рейку подтянуть? Попробуй пошатать за усы, в месте их крепления к рейке.Ну, попробую, але коли в мене рейка була ослаблена, то по поганій дорозі било рульом в руки, а це все нормально, тільки глухий стукіт в такт з дорогою з правої сторони.Якщо десь знайду б\у опору (люстру) то спробую поставити, щоб почути різницю, якщо буде гірше або краще, то 100% опора. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Mashinist Опубликовано 13 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 13 октября, 2014 Ну, попробую, але коли в мене рейка була ослаблена, то по поганій дорозі било рульом в руки, а це все нормально, тільки глухий стукіт в такт з дорогою з правої сторони.Якщо десь знайду б\у опору (люстру) то спробую поставити, щоб почути різницю, якщо буде гірше або краще, то 100% опора. В мене, коли були убиті опори, то вони люфтили. Коли знімаєш стійку в зборі, якщо опора хитається, хоча й затягнута, то значить Їй прийшов час, а коли сидить мертво, або ж люфт зовсім не великий, то можна їздити.
ВОВ@Н Опубликовано 13 октября, 2014 Жалоба Опубликовано 13 октября, 2014 (изменено) В мене, коли були убиті опори, то вони люфтили. Коли знімаєш стійку в зборі, якщо опора хитається, хоча й затягнута, то значить Їй прийшов час, а коли сидить мертво, або ж люфт зовсім не великий, то можна їздити.Піддомкратив праву сторону авто, відкрутив 3 гайки на шпильках опори, нажав трохи на колесо щоб воно потянуло стойку з опорою трішки вниз. Получилось так, що хоч і шпильки були в дирках стакану але між ними був зазор, тобто пошатавши опорою, я люфту в підшипнику опори не відчув. То чи може це означати про нормальність опори? Изменено 15 октября, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти