Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Шарову міняв, вкладиш міняв на інший, зажимав гайку добре, опору до кузова зажимав теж добре, бо вчора її знімав, Люфту в дверях немає 100%, остається накінечник рульовий.

Мене збиває з пантелику те, що коли притормажую - звук наче пропадає. Колодки в супорті не тарабанять, сам супорт розбирав і чистив, направляючі змастив і пильнички на них поміняв.

я ставлю на вкладыш в сапоге- гайку хотя бы на герметик резьбы?или сваркой прихватывал?,при торможении шток должен просесть и снять нагрузку вкладыша с гайки это мое мнение,но может и наконечник
  • Ответов 46
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)

я ставлю на вкладыш в сапоге- гайку хотя бы на герметик резьбы?или сваркой прихватывал?,при торможении шток должен просесть и снять нагрузку вкладыша с гайки это мое мнение,но может и наконечник

В мене в сапогу на початку різьба трохти пошкоджена, тому доводиться закручувати гайку від початку і докінця розводним ключем з невеличким зусиллям, так що відкрутитись вона не могла. Тим паче міняв вкладиш на інший, то я не думаю що в усіх випадках я не докрутив гайку, і стук почасвся недавно, раніше його не було.

Бачу треба поміняти рульовий накінечник, а потім можливо й підшипник ступиці, бо коли ступінчата гайка відкручена то в підшипнику є невеличкий люфт, а з іншої сторони нема.

І ще одне: якщо я буду міняти накінечник рульовий, і викручу відповідну кількість витків, а потім поставлю інший - вкрутивши ту ж кількість витків, на розвал треба їхати чи ні?

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

Опубликовано

І ще одне: якщо я буду міняти накінечник рульовий, і викручу відповідну кількість витків, а потім поставлю інший - вкрутивши ту ж кількість витків, на розвал треба їхати чи ні?

Развал желательно проверить. И лучше не по виткам считать, а померять рулеткой.
Опубликовано

Развал желательно проверить. И лучше не по виткам считать, а померять рулеткой.

Міряти тут

ИзображениеИзображение

r119p.gif

Бортовий журнал

Опубликовано (изменено)

Міряти тут

ИзображениеИзображение

Там много вариантов. Я мерял от болта, что ус держит, до пальца наконечника. Самое главное, при установке нового наконечника получить ту же цифру. Изменено пользователем toxa777
Опубликовано

Замінив рульовий накінечник - стук не пропав. Остається або підшипник ступиці або опора. Доречі може хто зможе подарувати б/у опору, щоб попробувати поставити і побачити різницю, бо нову купувати заради експеременту дорого.

r119p.gif

Бортовий журнал

Опубликовано

Может рейку подтянуть?

Попробуй пошатать за усы, в месте их крепления к рейке.

Ну, попробую, але коли в мене рейка була ослаблена, то по поганій дорозі било рульом в руки, а це все нормально, тільки глухий стукіт в такт з дорогою з правої сторони.

Якщо десь знайду б\у опору (люстру) то спробую поставити, щоб почути різницю, якщо буде гірше або краще, то 100% опора.

r119p.gif

Бортовий журнал

Опубликовано

Ну, попробую, але коли в мене рейка була ослаблена, то по поганій дорозі било рульом в руки, а це все нормально, тільки глухий стукіт в такт з дорогою з правої сторони.

Якщо десь знайду б\у опору (люстру) то спробую поставити, щоб почути різницю, якщо буде гірше або краще, то 100% опора.

В мене, коли були убиті опори, то вони люфтили. Коли знімаєш стійку в зборі, якщо опора хитається, хоча й затягнута, то значить Їй прийшов час, а коли сидить мертво, або ж люфт зовсім не великий, то можна їздити.

Опубликовано (изменено)

В мене, коли були убиті опори, то вони люфтили. Коли знімаєш стійку в зборі, якщо опора хитається, хоча й затягнута, то значить Їй прийшов час, а коли сидить мертво, або ж люфт зовсім не великий, то можна їздити.

Піддомкратив праву сторону авто, відкрутив 3 гайки на шпильках опори, нажав трохи на колесо щоб воно потянуло стойку з опорою трішки вниз. Получилось так, що хоч і шпильки були в дирках стакану але між ними був зазор, тобто пошатавши опорою, я люфту в підшипнику опори не відчув. То чи може це означати про нормальність опори? Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти