ВОВ@Н 209 Опубликовано 15 октября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 октября, 2014 (изменено) Сьогодні втік з роботи і поїхав до знайомого майстра, щоб підтягнути рульову рейку. Рейку підтягнув - стук не пропав. Я його питаю що може стукати в такт з дорогою, він погойдав машиною і каже, що в правому амортизаторі чути "пшик-пшик-пшик" (аморт Хола-масло пробіг десь до 30 тис.км), і сказав, що не зовсім вже нормально працює амортизатор. Я вже раніше міняв вкладиш на інший (Більштейн газ-масоло) - звук не змінився. В лівому такого звуку немає. Також я пробував у родича на ВАЗ 2108, то в нього обоє пшикають, але стуку немає. Изменено 15 октября, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 15 октября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 15 октября, 2014 Сьогодні втік з роботи і поїхав до знайомого майстра, щоб підтягнути рульову рейку. Рейку підтягнув - стук не пропав. Я його питаю що може стукати в такт з дорогою, він погойдав машиною і каже, що в правому амортизаторі чути "пшик-пшик-пшик" (аморт Хола-масло пробіг десь до 30 тис.км), і сказав, що не зовсім вже нормально працює амортизатор. Я вже раніше міняв вкладиш на інший (Більштейн газ-масоло) - звук не змінився. В лівому такого звуку немає. Також я пробував у родича на ВАЗ 2108, то в нього обоє пшикають, але стуку немає.То, что они "пшикают" ничего криминального нет. Это масло через клапана проходит с таким звуком. У меня были когда-то новые Бильштайны, так задние довольно громко пшикали, аж в салоне было слышно. И в то же время, нормально работали. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 16 октября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2014 То, что они "пшикают" ничего криминального нет. Это масло через клапана проходит с таким звуком. У меня были когда-то новые Бильштайны, так задние довольно громко пшикали, аж в салоне было слышно. И в то же время, нормально работали.В мене ззаду стоять теж Хола-масло, то як розкладена задня сидушка то тоже добре чути що пшикають - але працюють - 100%.Якось на вихідних зберуся і попробую переставитти вкладиші місцями, лівий з правим, і побачу який буде результат.На носі зима, хотілося б трішки підняти морду. Що краще поставити: проставки на передні опори, чи майже нові СТОК пружини?Є і те і те. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rem8v 0 Опубликовано 16 октября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2014 В мене ззаду стоять теж Хола-масло, то як розкладена задня сидушка то тоже добре чути що пшикають - але працюють - 100%.Якось на вихідних зберуся і попробую переставитти вкладиші місцями, лівий з правим, і побачу який буде результат.На носі зима, хотілося б трішки підняти морду. Що краще поставити: проставки на передні опори, чи майже нові СТОК пружини?Є і те і те.лучше хорошую резину Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 16 октября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2014 лучше хорошую резинуНу резина наче не дуже погана: ось така стоїть Але буває, коли зимою в село до батьків їду в гості, то бачу що буває мало кліренсу. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
rem8v 0 Опубликовано 16 октября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2014 Ну резина наче не дуже погана: ось така стоїть Але буває, коли зимою в село до батьків їду в гості, то бачу що буває мало кліренсу.я не думаю что проставки зимой тебя спасут,машина хуже будет в управлении и торможении,если ты конечно перед дорогой в село установил и потом снял то может быть,если пружины уставшие -меняй Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ВОВ@Н 209 Опубликовано 16 октября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 октября, 2014 (изменено) я не думаю что проставки зимой тебя спасут,машина хуже будет в управлении и торможении,если ты конечно перед дорогой в село установил и потом снял то может быть,если пружины уставшие -меняйТа чорт його знає чи вони уставші, я того року поміняв всю ходову, поставив передні нові СТОК пружини, і якось мені здалось жорстко і високо. Взяв свої рідні почистив від ржавчини, покрасив, поставив, стало нижче і наче м'якше, ось так вже й рік катаюсь. Изменено 16 октября, 2014 пользователем ВОВ@Н Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти