emigrant-l 165 Опубликовано 12 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 сентября, 2016 Всім привіт! Шановні гуру ГБО, є запитання по СТАГ та його сприйнятті обертів двигуна. Наявний в мене Стаг 4 еко, для внутрішнього ринку Польщі. Позавчора робив собі "обширне ТО" з ремкомплектами та калібруванням форсунок. Після підключення ноуту, була можливість також обновити софт мізків. Цю процедуру вже робив, тому вирішив знову це зробити. Але з невеличкою корекцією. Перед обновою запитує, "зберігати поточні налаштування чи ні?". Цього разу вибрав "не зберігати". По результату воно обновило прошу і далі я запустив автокалібрування. після чого отримав повідомлення що авто має працювати на ХХ і я не маю трогати педаль акселератора. І все, більше нічого . і так два рази. Далі я подивився як же сприймає газомозг оберти двигуна. і яким же було моє здивування, коли стаг показував що двиг крутився при обертах щось біля 1600 об/хв (в реалі було 800, тобто рівно в два рази більше того, що по факту). Облазив всі налаштування, так і не знайшов нічого путнього, в тому числі змінював номінальну напругу датчика обертів колінвалу (за замовчуванням 2,5В). Все вирішилось тим, що я мав збережені налаштування з попереднього разу, завантажив їх, реально, ніякі параметри не змінились, АЛЕ оберти двигуна почали сприйматись нормально. Автокалібровка пройшла без проблем. Все зараз гаразд. Підскажіть, де сидить цей клятий параметр, який я так і не зміг знайти? Хочеться все таки розібратись зі всім цим.... ЗІ: 21099і, 8кл, БОШ, здається 7.9.7 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 12 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 сентября, 2016 17 минут назад, emigrant-l сказал: Всім привіт! Шановні гуру ГБО, є запитання по СТАГ та його сприйнятті обертів двигуна. Наявний в мене Стаг 4 еко, для внутрішнього ринку Польщі. Позавчора робив собі "обширне ТО" з ремкомплектами та калібруванням форсунок. Після підключення ноуту, була можливість також обновити софт мізків. Цю процедуру вже робив, тому вирішив знову це зробити. Але з невеличкою корекцією. Перед обновою запитує, "зберігати поточні налаштування чи ні?". Цього разу вибрав "не зберігати". По результату воно обновило прошу і далі я запустив автокалібрування. після чого отримав повідомлення що авто має працювати на ХХ і я не маю трогати педаль акселератора. І все, більше нічого . і так два рази. Далі я подивився як же сприймає газомозг оберти двигуна. і яким же було моє здивування, коли стаг показував що двиг крутився при обертах щось біля 1600 об/хв (в реалі було 800, тобто рівно в два рази більше того, що по факту). Облазив всі налаштування, так і не знайшов нічого путнього, в тому числі змінював номінальну напругу датчика обертів колінвалу (за замовчуванням 2,5В). Все вирішилось тим, що я мав збережені налаштування з попереднього разу, завантажив їх, реально, ніякі параметри не змінились, АЛЕ оберти двигуна почали сприйматись нормально. Автокалібровка пройшла без проблем. Все зараз гаразд. Підскажіть, де сидить цей клятий параметр, який я так і не зміг знайти? Хочеться все таки розібратись зі всім цим.... ЗІ: 21099і, 8кл, БОШ, здається 7.9.7 Настройки количество цилиндров на катушку. Стоит счас 1. А надо 2. 1 Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 12 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 сентября, 2016 Дяк! по мануалу знайшов де змінюється. потім ноут підключу, подивлюсь що та як в реалі. Ще питання. Давно не заходив на офф.сайт Стага. Вони кардинально змінили інтерфейс і вкладки. Киньте в мене плс ссилку на скачування самої останнюї проги АcGasSynchro (остання версія що в мене є 11.1.020, минулорічна вродь ще) Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 12 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 сентября, 2016 4 минуты назад, emigrant-l сказал: Дяк! по мануалу знайшов де змінюється. потім ноут підключу, подивлюсь що та як в реалі. Ще питання. Давно не заходив на офф.сайт Стага. Вони кардинально змінили інтерфейс і вкладки. Киньте в мене плс ссилку на скачування самої останнюї проги АcGasSynchro (остання версія що в мене є 11.1.020, минулорічна вродь ще) Будьласка. По сайту - непонял проблемы. Он же на русском...... Справа центр загрузки, там тех.материалы и качаеш что надо...http://www.ac.com.pl/ru-centrum-pobran-oprogramowanie Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 12 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 сентября, 2016 останнього разу (десь рік назад) лазив по сайту на польській мові, там якщо по їх мові то інфи було більше. Так само робив і зараз. З цим інтерфейсом не розібрався. Дяк за наводку! Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 12 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 сентября, 2016 (изменено) 5 минут назад, emigrant-l сказал: останнього разу (десь рік назад) лазив по сайту на польській мові, там якщо по їх мові то інфи було більше. Так само робив і зараз. З цим інтерфейсом не розібрався. Дяк за наводку! ну то є так і зараз. польскою більше інфи на польській "центрум побран" (CENTRUM POBRAŃ) жмеш, та й качаєш що треба, там й пояснень більше ніж на російській версії. Изменено 12 сентября, 2016 пользователем Zvir Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 18 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 сентября, 2016 Плиз,тыкните носом,куда и как лучше подключить подогрев редуктора или что может быть,2109,карб.,редуктор Лонгаз. В инете рою,все не нахожу подробного описания,так понял к печке.Но не могу понять как это паралельно,вернее на входе через тройник один шланг,а второй куда? Сейчас подключено через подошву карба,сегодня с утра не смог ни завести на газу,ни потом перейти с бензина на газ-редуктор покрылся инием.На бензине работает хорошо. Может редуктор стоит высоко,пробка какая или что еще может быть(вчера сливал\заливал жидкость).Обратка с радиатора какого-то не работает(из-за этого сливал жидкость),охлаждение вроде работает отлично,термостат тоже вроде работает,нижний патрубок начинает прогреватся при рабочей температуре. Мозгами можна тронутся.Уже не знаю куда рыть. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spike 217 Опубликовано 18 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 сентября, 2016 В 13.09.2016 в 00:18, emigrant-l сказал: Дяк! по мануалу знайшов де змінюється. потім ноут підключу, подивлюсь що та як в реалі. Ще питання. Давно не заходив на офф.сайт Стага. Вони кардинально змінили інтерфейс і вкладки. Киньте в мене плс ссилку на скачування самої останнюї проги АcGasSynchro (остання версія що в мене є 11.1.020, минулорічна вродь ще) А шо это за телега, у которой на в режиме ХХ время открытия форсунок 6.6 мс? У меня кстати недавно было авто, со стаговской системой 2008 года !!!!!!! и софтиной тоже 2008 ... ничего практически с 2008 не поменялось, цвета и картинки другие ... Бортовик: Alfa Romeo 2.0T ts Spike`s Edition Turbo Viber: +380 93 62-555-77, Владимир Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
toxa777 122 Опубликовано 19 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 сентября, 2016 5 часов назад, Volf сказал: Плиз,тыкните носом,куда и как лучше подключить подогрев редуктора или что может быть,2109,карб.,редуктор Лонгаз. В инете рою,все не нахожу подробного описания,так понял к печке.Но не могу понять как это паралельно,вернее на входе через тройник один шланг,а второй куда? Сейчас подключено через подошву карба,сегодня с утра не смог ни завести на газу,ни потом перейти с бензина на газ-редуктор покрылся инием.На бензине работает хорошо. Может редуктор стоит высоко,пробка какая или что еще может быть(вчера сливал\заливал жидкость).Обратка с радиатора какого-то не работает(из-за этого сливал жидкость),охлаждение вроде работает отлично,термостат тоже вроде работает,нижний патрубок начинает прогреватся при рабочей температуре. Мозгами можна тронутся.Уже не знаю куда рыть. А зачем параллельно? Если я не ошибаюсь, подключать нужно последовательно, в разрыв одного из патрубков печки. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zvir 27 Опубликовано 19 сентября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 сентября, 2016 6 часов назад, toxa777 сказал: А зачем параллельно? Если я не ошибаюсь, подключать нужно последовательно, в разрыв одного из патрубков печки. Ошибаешся. Правильное подключение - в параллель печке. 11 часов назад, Spike сказал: А шо это за телега, у которой на в режиме ХХ время открытия форсунок 6.6 мс? У меня кстати недавно было авто, со стаговской системой 2008 года !!!!!!! и софтиной тоже 2008 ... ничего практически с 2008 не поменялось, цвета и картинки другие ... Всего лиш ВАЗ холодный после запуска мотора ))))) Всего лиш картинки\цвета другие(чуть функций добавили), всего лиш внутренняя математика меняется, всего лиш аппаратная часть меняется......А так да, с 2008 все тоже )))))) Устройство для езды на газу. Любые автозапчасти ВАЗ, ШЕВРОЛЕ, Ланос, KIA, Хюндай, Черри по оптовым ценам для клуба. 095-495-01-23. Иван. (или в личку) Наш сайт с картинками и ценами: ZVIR-AVTO.COM.UA 073-483-47-87. Автозапчасти ВАЗ по оптовым ценам для клуба ГБО - Евро4. Продажа, консультация, установка. Для клуба льготная доставка! Адаптер салонного фильтра на 2108-99, 2115. (Адаптер + уг.фильтр = 225+115 = 340грн, Ставим фильтр салона от 2110 на Самару. Всегда в наличии.) СВЕТОДИОДНЫЙ модуль в ПЛАФОН салонного освещения 2108-99,15 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти