sennbo Опубликовано 29 апреля, 2015 Жалоба Опубликовано 29 апреля, 2015 Всем добрый вечер вообщем такая фигня , если ехать и как бы набирать скорость то все хорошо но если выжимать сцепление и тормозить начинает где то стучать с переде (как от колес ) или когда ехать накатом тоже стучит . звук как будто что то глухое стучит а если на разгоне на накате то звук как будто что то прокручивается . Думаю что гранаты но за зря лесть не охота . так что то может быть там ? И если гранаты то какие внешние или внутренние ?
Shopych Опубликовано 29 апреля, 2015 Жалоба Опубликовано 29 апреля, 2015 Если при вывороте то внешняя, я по прямой внутренняя
vovaha Опубликовано 29 апреля, 2015 Жалоба Опубликовано 29 апреля, 2015 Если при вывороте то внешняя, я по прямой внутренняяТак он же вроде сцепу выжал, и накатом тож стучит граната разве тогда будет стучать? когда на передаче то граната стучит, могу обшибатси пусть знатоки подправят
ВОВ@Н Опубликовано 29 апреля, 2015 Жалоба Опубликовано 29 апреля, 2015 З дозволу автора теми, хочу спитати і про свій стукіт. Інколи добре чути коли їхати по брусчатці, або по поганій дорозі по прямій, частіше прослуховується при вході у лівий поворот, коли входити в правий стуку немає. Стук відчутно у такт з колесом. Думав може колодки тарабанять - не вони, поміняв шарову і рульовий накінечник, теж не вони. Стойки наче робочі, опори теж. Чекаю теплої погоди щоб поміняти місцями патрони у стойках, щоб переконатися чи це стойка чи опора. Але не хочеться лишній раз розбирати. А тут прочитав, що може граната стукати, але в мене стук чути майже завжди, не залежно чи тиснути на газ чи ні. Здається стук трохи пропадає коли натискати на педаль тормоза. Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
ВОВ@Н Опубликовано 12 мая, 2015 Жалоба Опубликовано 12 мая, 2015 Хочу запитиати з приводу стуку. Довго не міг зрозуміти, що тарабане, десь спереду в такт дороги, а якось посмикав за рульові "вуса" і побачив, що є добрий люфт у рульовій. Поїхав до знайомого майстра щоб підтягнув, стук пропав, але мені здається трохи сильно підтягнув. В положені "коллеса рівно", руль на ходу повертається свободно і навіть трішки вертається назад, якщо повернути в обидві сторони по 1 оберту. А з "крайніх точок" вивороту, руль крутиться важче і сам вирівнюється не дуже охоче.Що робити, відпустити трішки, чи нехай так буде? Майстер каже що нехай так буде - не будуть розбиватись втулки. Чим загрожує тугість повертання руля? Бортовий журнал Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця
Volf Опубликовано 12 мая, 2015 Жалоба Опубликовано 12 мая, 2015 Хочу запитиати з приводу стуку. Довго не міг зрозуміти, що тарабане, десь спереду в такт дороги, а якось посмикав за рульові "вуса" і побачив, що є добрий люфт у рульовій. Поїхав до знайомого майстра щоб підтягнув, стук пропав, але мені здається трохи сильно підтягнув. В положені "коллеса рівно", руль на ходу повертається свободно і навіть трішки вертається назад, якщо повернути в обидві сторони по 1 оберту. А з "крайніх точок" вивороту, руль крутиться важче і сам вирівнюється не дуже охоче.Що робити, відпустити трішки, чи нехай так буде? Майстер каже що нехай так буде - не будуть розбиватись втулки. Чим загрожує тугість повертання руля?З крайнього вивороту вертатись йому важче-угол якби заламує.У мене тож вроді так само.По поводу стуков-у меня полуось торкает крепление рычага подвески.
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти