Dim.on-zt 343 Опубликовано 26 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2015 (изменено) http://auto.ria.com/auto_opel_monterey_15948883.html По причині відсутності нормальної роботи змушений продавати "бобіка" і підшукувати шось інше. В моїй професії окрім того, шо майже не реально знайти роботу, так ше і грошей платять копійки за роботу з 9ранку до 7-8 вечора. А окрім як робити зубні протези і їздити на машині я не вмію робити нічого, аби за це нормально платили. Хоч і з руками трохи дружу, але без досвіду роботи в якихось інших сферах теж нахрін нікому не потрібно. Залишимо лірику.Перейдем до суті.Отже шо мені треба:-Ціна 7000 +-500 (дорожче 7 я навряд продам Монтерея, а докладати є лише 500у.й. Якшо віддадуть борги поки я продам свою, то бюджет до 8 можна буде підняти, але то не скоро буде.) - Вік: не старше 2007року (взагалі би то не старше 5 років, але то не реально за такі гроші)- Незадрочений салон і хороший зовнішній стан.- Шоб на задній диван нормально поміщались 3 чоловіка.- Багажник не менше 400л.- Адекватна ціна обслуговування.- Кондиціонер.- Мотор в принципі бажано бензинку з газом, але не принципово. До 2л можна і дизеля.- Хотілося би через 2-3 роки потім продати не сильно втративши в ціні. Тут напевне ВАГ найкращий варіант?Ось список претендентів, які я поки розглядаю.1. Сеат Альтеа\Толедо2. Шкода Октавія Комбі чи ліфтбек, тур чи А53. Шкода Румстер4. ФВ Кадді5. Рено Меган 2 грандтур (але "рено, пежо гівно і тд" трохи мене насторожує)6. Кіа Маджентіс7. Шевроле Епіка8. Міцик Лансер 99. Форд С-Макс\Фокус вагон.Китайців не пропонувати! Изменено 15 августа, 2015 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ship 211 Опубликовано 26 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2015 Октавия самый лучший вариант как по мне моб 068-056-20-49 Вадик. бортовик-99 Made in Hohland Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 26 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2015 Воно то так, але якшо брати наприклад Меган 2 і Октавію 2007 року за 7000, то стан в ренохи буде близький до ідеалу, а октавія погірше буде. Просто я чогось французів побоююсь. Хочу аби ше й тут мене відмовили її розглядати Але обгрунтовано. По дизайну і салону мені Меган універсал подобається. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ship 211 Опубликовано 26 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2015 Просто имел дело с октавией поэтому ее и посоветовал. Оченьпрактичная крепкая машина. И салон для моего роста моб 068-056-20-49 Вадик. бортовик-99 Made in Hohland Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
megeda 1 Опубликовано 26 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2015 стоматологам мало платять?) а якщо по темі, то я б ваги не дивився... якщо ти ну дуже везуча людина, то можно покататися по Україні пошукати, але в реалі живі машини ніхто зараз не продає за такі гроші... на твоєму місці я б дивився лансер 9 2.0, або ніссан ноут... ну або корейців (церато, епіка), реально за такі гроші можна взяти нормальний живий екземпляр Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ship 211 Опубликовано 26 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2015 У друга рено по комфорту не плохо. Про техн части ничего не могу сказать . Машина свежая пока никаких косяков не вылазило моб 068-056-20-49 Вадик. бортовик-99 Made in Hohland Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 26 июля, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2015 стоматологам мало платять?)Я зубний технік, а не стоматолого. Ти вважаєш 4-6 тисяч за 10 годин роботи то для Києва багато? Більше 6 тисяч зараз дуже мало де можна заробити. Для моєї спеціалізації то взагалі майже не реально. Зараз і об'ємів роботи майже не має. Я 4 місяці взагалі сидів без роботи, тепер шось знайшов. Але і тут за 2 тижні був на роботі 4 з половиною дні, та і то так багато, бо на новому місці поки роздуплявся шо де лежить, шо як працює.Зараз навіть 4 заробити, то вже добре. Причому ті, хто самі на себе працюють десь так же заро***ють в середньому. Не думайте, шо медом намазано. То власники кабінетів і лабораторії гребуть все собі, а нам в кращому випадку 15% перепадає. Церато не хочеться. Не лежить до нього душа. 9й лансер 2.0 але 2005го знайомий з качалки збирається продавати. Як варіант буду дивитись. Зараз головна проблема буде продати моє...а якщо по темі, то я б ваги не дивився... якщо ти ну дуже везуча людина, то можно покататися по Україні пошукати, але в реалі живі машини ніхто зараз не продає за такі гроші...От тому я і думаю на рахунок Реношки. Вони якось навіть по фоткам виглядають свіжіше. Але вони і в ціні втратять більше церез пару років.Хоча щодо них основне питання в ціні обслуги і надійності. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KILL@ 24 Опубликовано 26 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2015 Бери Лансера 2.0.. можешь даже универсал найти.. но смотри на состояние.. ибо за 7500 будет явно или с большим пробегом или после ДТП. ухоженная будет около 8500. И не бери с тюнингом. Сотруднику искали двушку. осенью, пересмотрели два десятка авто.. в итоге взяли двухлитровый универсал в стоке.. ну разве там музыка и тонировка+ диски ... пробегу под 90 тысяч.. Отдал он за машину 8700. Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
VegasJ 0 Опубликовано 26 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2015 Брать надо самое свежее из того что есть на рынке по твоему списку) и по году и по пробегу за 7 )))) . Октавии за 7 я мало видел в хорошем состояние и с не большим пробегом, но машина крепыш, мне очень понравилась. Вот эти ребята и меня настораживают, но я правда о них ничего и не знаю: 5. Рено Меган 2 грандтур (але "рено, пежо гівно і тд" трохи мене насторожує) 7. Шевроле Епіка - был у товарища, говорил что много проблем с ним было, что то все время с двс у него не алё было . Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
mario052 10 Опубликовано 26 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 июля, 2015 (изменено) актуальна тема и для меня, буду следить! я кстати посматриваю на церато и на ленсера Изменено 26 июля, 2015 пользователем mario052 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения