Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 сентября, 2015 Можно подождать немного, может ВР приймет закон и под атошника пригнать свежую машинку, без пошлин, как вариант.Аби ж так сталось. Хоча то вільного бабла всеодно мало. Ще пропонував один обмін на Т4. 97 року. Але мені така машина ні до чого...А клієнт вже пише, шо я починаю маневри (коли відмовився по його сценарію діяти), то значить з машиною не все так чудово. Ну то звісно. Була б в ідеалі, так шо нічого не треба взагалі робити, то і цінник був би не такий... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 20 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 20 сентября, 2015 зря не хочешь Тешку. Расход не большой, удобная в эксплуатации. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 20 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 сентября, 2015 зря не хочешь Тешку. Расход не большой, удобная в эксплуатации.Ну вона мені просто ні до чого. Цей чувак пише типу може скани документів прислати і хоче доказів, шо мотор живий. І я к я маю то зробити? Навіть на діагностику ше спробуй дизеліста знайти нормального... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
lightstar1411 6 Опубликовано 21 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 сентября, 2015 Цей чувак хоче доказів, шо мотор живий. І я к я маю то зробити? Навіть на діагностику ше спробуй дизеліста знайти нормального...Зніми відео про те як двигун працює на холостих, як заводиться і як він їде по трассі. чи взагалі коротке відео про машину зроби... залий на ютуб і нехай дивиться. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 21 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 сентября, 2015 Зніми відео про те як двигун працює на холостих, як заводиться і як він їде по трассі. чи взагалі коротке відео про машину зроби... залий на ютуб і нехай дивиться. Та то голову морочить. Хай шукає собі шось інше. Хоче за 6000 і без їржі, і мотор шоб масла не їв і взагалі був станом як 5річний з пробігом до 100 А відео таки треба буде зняти. Не тільки про мотор, а і типу як за кордоном на продаж відео ро***ть. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
bega 149 Опубликовано 21 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 сентября, 2015 Та то голову морочить. Хай шукає собі шось інше. Хоче за 6000 і без їржі, і мотор шоб масла не їв і взагалі був станом як 5річний з пробігом до 100 А відео таки треба буде зняти. Не тільки про мотор, а і типу як за кордоном на продаж відео ро***ть.Ну Дима,а что ты хотел,сейчас время такое. Что бы мне пару лет назад сказали что кубарь 04года можно будет за 16000$ взять, так я бы наверное подумал,что бездок с трупом в багажнике. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 21 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 21 сентября, 2015 Ну Дима,а что ты хотел,сейчас время такое. Что бы мне пару лет назад сказали что кубарь 04года можно будет за 16000$ взять, так я бы наверное подумал,что бездок с трупом в багажнике.Я на авторіа подивився, шо продають за 6000-7000. З конкурентів по моделям там хіба ГрандЧерокі і кілька Паджеро 2. Навіть за Фронтеру просять десь так само. В ідеалі джипів 90х років можна перерахувати на пальцях і ціни на них в середньому вже біля 8к.у.о.Так шо за 6000 взяти подібний позашляховик в стані краще за мого, то це має пощастити натрапити, коли комусь треба дуже терміново продати. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
bega 149 Опубликовано 21 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 сентября, 2015 Я на авторіа подивився, шо продають за 6000-7000. З конкурентів по моделям там хіба ГрандЧерокі і кілька Паджеро 2. Навіть за Фронтеру просять десь так само. В ідеалі джипів 90х років можна перерахувати на пальцях і ціни на них в середньому вже біля 8к.у.о.Так шо за 6000 взяти подібний позашляховик в стані краще за мого, то це має пощастити натрапити, коли комусь треба дуже терміново продати.Дима забудь про цены на авториа,они не отвечают действительности,это обычные хотелки которые потом снижаются пропорционально сроку продажи,реальные цифры в большинстве на порядок ниже. За 7000 сейчас паджеро спорт купить на легке,за 8000 тот же санг енг кайрон 06года, Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Odessit_1 107 Опубликовано 21 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 сентября, 2015 Дима забудь про цены на авториа,они не отвечают действительности,это обычные хотелкиНапоминает киевский рынок недвижимости межкризисного периода: "да" продавца значит "нам просто интересно знать, сколько за нашу дадут реально - на черный день пригодится", "да" покупателя = "мы посмотрим еще вариантов 50, поприцениваемся, а потом, если продадим свою гостинку и найдем еще доплату до двушки, то, может быть, и возьмем". (Сорри за офф) ...лучше, чем супер! (С) Видеоотчет по ралли "Трембита" 2017 - на моем канале: Rally, Autocross, Motocross in Bukovyna - YouTube Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
bega 149 Опубликовано 21 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 сентября, 2015 Напоминает киевский рынок недвижимости межкризисного периода: "да" продавца значит "нам просто интересно знать, сколько за нашу дадут реально - на черный день пригодится", "да" покупателя = "мы посмотрим еще вариантов 50, поприцениваемся, а потом, если продадим свою гостинку и найдем еще доплату до двушки, то, может быть, и возьмем". (Сорри за офф)Это реальность...Вот кайрон:http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0...part=2&vc=1Ссылку на паджерика спорт с 3.0 на гбо чет найти не могу,тоже на автоюа была,может продали,в общем кто там висит видел точно.Вон был кубарь за 16000 с торгом,даже фотки есть,но мне он не интересен поэтому детали не под скажу,если кому нужно уточню что и как.В общем это только то что конкретно предлагали,без поисков,потому как такой клас авто не интересен. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения