Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Мій кум десь на початку грудня 2016 взяв собі Xiaomi Redmi Note 4 2/16GB. Після леново неможе нарадуватись досі. Казав що за весь час використання жодних лагів і глюків. Зараз він по ціні ближче до 5, але я чомусь пам'ятаю що він називав мені цифру щось в районі 4 тгрн...

Опубликовано
2 часа назад, emigrant-l сказал:

Мій кум десь на початку грудня 2016 взяв собі Xiaomi Redmi Note 4 2/16GB. Після леново неможе нарадуватись досі. Казав що за весь час використання жодних лагів і глюків. Зараз він по ціні ближче до 5, але я чомусь пам'ятаю що він називав мені цифру щось в районі 4 тгрн...

Только бренд, китай производитель  не бери, на сервисе задолбаешся торчать) а цитрус скоро будем спамить)))

Опубликовано (изменено)
17 минут назад, Tolyan сказал:

Только бренд, китай производитель  не бери, на сервисе задолбаешся торчать) а цитрус скоро будем спамить)))

І погоджусь і не погоджусь. В друга якийсь топовий самсунг. Да, не глючить, гарний по вигляду і потужний по характеристиках, але ціна там овер 15тгрн. Великий кусок тих грошей - ціна за бренд. Всі ці бренди такі ж самі мейд ін жапан. просто під брендом. В брата Хуавей, в його дружини ЗТЕ, юзають десь по 1,5-2 роки - нуль нарікань. В дружини нашого адміна сяомі редмі ноте 3, також в користуванні біля 1,5 років (а замовляв він його з Китаю). Аналогічно нуль нарікань.

В мене ХТЦ - гуано брендове, тупе і глючить. Зря я тоді не послухав порад і не купив китайця який на той час за ті ж гроші був реально кращий...

а цитрус таки треба банити! це ж один з тих магазів які виступають за зниження ліміту вартості посилок з-за кордону, вище якого прийдеться платити за розмитнення...

Изменено пользователем emigrant-l
Опубликовано
7 минут назад, emigrant-l сказал:

І погоджусь і не погоджусь. В друга якийсь топовий самсунг. Да, не глючить, гарний по вигляду і потужний по характеристиках, але ціна там овер 15тгрн. Великий кусок тих грошей - ціна за бренд. Всі ці бренди такі ж самі мейд ін жапан. просто під брендом. В брата Хуавей, в його джужини ЗТЕ. Юзають десь по 1,5-2 роки - нуль нарікань. В дружини нашого адміна той же ксяомі редмі ноте 3, також в користуванні біля 1,5 років (а замовляв він його з Китаю). Аналогічно нуль нарікань.

В мене ХТЦ - гуано брендове, тупе і глючить. Зря я тоді не послухав порад і не купив китайця який на той час за ті ж гроші був реально кращий...

Мейзу М2, Ксиоми С3, Млаис М9 все китай) у у всех проблемы с экраном. Телефон у меня не гаснит ни минуту все время в работе. Ксиоми утром в сервис завез, мейзу достал) 

Опубликовано
3 минуты назад, Tolyan сказал:

Мейзу М2, Ксиоми С3, Млаис М9 все китай) у у всех проблемы с экраном. Телефон у меня не гаснит ни минуту все время в работе. Ксиоми утром в сервис завез, мейзу достал) 

хз хз, ніхто з моїх знайомих/родичів на свої китайфони не жалілись...

Опубликовано
8 минут назад, emigrant-l сказал:

хз хз, ніхто з моїх знайомих/родичів на свої китайфони не жалілись...

ксиоми с 26 декабря проработал) вчера полосы пошли по экрану.

Опубликовано

У знакомого ксяоми редми 3 работает уже 4-й месяц, всё отлично. Человек не нарадуется. Брат в китае покупал, полторы недели назад пришёл телефон, ксяоми редми 3 про, экран 5.5 дюйма и немного мощнее обычного редми 3. Тоже пока всё ок.

Опубликовано
8 минут назад, toxa777 сказал:

У знакомого ксяоми редми 3 работает уже 4-й месяц, всё отлично. Человек не нарадуется. Брат в китае покупал, полторы недели назад пришёл телефон, ксяоми редми 3 про, экран 5.5 дюйма и немного мощнее обычного редми 3. Тоже пока всё ок.

Ну смотря как к то использует телефон) у меня тоже месяц все было гуд) вчера вечером на экране полоса появилась. Сегодня закинул в сервис, жду.

Опубликовано
37 минут назад, Tolyan сказал:

Ну смотря как к то использует телефон) у меня тоже месяц все было гуд) вчера вечером на экране полоса появилась. Сегодня закинул в сервис, жду.

Оба используют на всю катушку - звонки, интернет и прочее. Знакомый к тому же работает вместе со мной в такси, использует как мобильную рацию, навигатор и таксометр.

Отпишись по итогу сервиса.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти