Рекомендуемые сообщения

Веерные форсунки очень требовательны к производительности моторчика. Вон @ВОВ@Н  написал что у него с двухдырочными все ок. Если бы у тебя был седан, то можно было бы по моторчику кинуть на каждую форсунку, тогда бы валило как надо

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

• Ответов 28
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

В общем решил проблему, выкинул клапана , поставил бачок на 2 моторчика , докупил еще 1 мотор и 2 клапана на обратку карбюраторных . Теперь лупасит так что можно душ принимать ))  Форсунки оставил вее

Изображения в теме

А про яку  машину взагалі йде мова?

r119p.gif

Бортовий журнал

Ніколи не намагайтеся обігнати свого ангела-охоронця

1 минуту назад, ВОВ@Н сказал:

А про яку  машину взагалі йде мова?

Вроді як 21093, якощо в профілі автора вірно вказано

Изменено пользователем Mustang-1991

ВАЗ 21099                                                                                           Chevrolet Volt

То я в профілі теж бачив  що ВАЗ 21093. Якщо так то можна зробити такого

І можна зробити на кожну форсунку по моторчику.

1394544821_2-remont-vaz-2114.jpg

Изменено пользователем ВОВ@Н

r119p.gif

Бортовий журнал

Клапаны применяются в (старых)  смывателях где один мотор. Клапаны открывают поток на один из трёх потребителей: лобовое, заднее и фары.

Т.к. надёжность таких клапанов не высока, единственный мотор находится под самим насосом и потому всегда затапливается и ржавея заклинивает и цена моторов сильно уменьшилась, применяются новые бачки на два мотора (иногда с датчиком уровня),  полностью заменяемые с базовым вариантом конструктивно и по схеме.

Изменено пользователем MotorManiac
уточненеи

Значить я знаю про інші колапани на омиватіль.

r119p.gif

Бортовий журнал

27 минут назад, ВОВ@Н сказал:

То я в профілі теж бачив  що ВАЗ 21093. Якщо так то можна зробити такого

І можна зробити на кожну форсунку по моторчику.

1394544821_2-remont-vaz-2114.jpg

Ну так один з тих моторчиків іде ж на омивач заднього скла, який є в хетчі. 

А що заважає (окрім фінансів) поставити два одинкавох моторчики, підключити їх паралельно і вивести по кожній із шланг на кожну форсунку. Доречі, веєрні форсунки дуже вимогливі до тиску в системі омивача і до чистоти рідини. Бо якщо не буде нормального тиску, то воно не буде бризкати тим "веєром", а буде просто плюватися. Проста форсунка з 2 дирками якщо й заб'ється, то буде бризкати з іншої дирки, і прочитсити її легше ніж веєрну, проштурхавши якоюсь голкою чи проволкою тонкою.

r119p.gif

Бортовий журнал

5 минут назад, ВОВ@Н сказал:

А що заважає (окрім фінансів) поставити два одинкавох моторчики, підключити їх паралельно і вивести по кожній із шланг на кожну форсунку. 

Заважає те, що один моторчик використовується на задній омивач, на скільки я зрозумів.

6 минут назад, ВОВ@Н сказал:

Доречі, веєрні форсунки дуже вимогливі до тиску в системі омивача і до чистоти рідини. Бо якщо не буде нормального тиску, то воно не буде бризкати тим "веєром", а буде просто плюватися. Проста форсунка з 2 дирками якщо й заб'ється, то буде бризкати з іншої дирки, і прочитсити її легше ніж веєрну, проштурхавши якоюсь голкою чи проволкою тонкою.

Ну за це я написав уже 

1 час назад, Mustang-1991 сказал:

Веерные форсунки очень требовательны к производительности моторчика. 

То понятно, що один йде на задній омивач. Треба взнати чи автор теми користується тим заднім омивачем. Якщо ні, або 2-3 рази в рік, то можна зробити по моторчику на кожну форсунку, а зад взагалі відключити. Я наприклад після капремонту авто ту дирку взагалі заварив.

Про вимогливість веєрних форсунок зразу не помітив, що ти писав. Вибачайте.:rolleyes:

r119p.gif

Бортовий журнал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти