emigrant-l 165 Опубликовано 10 мая, 2018 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 мая, 2018 (изменено) Після продажу 21099 продаю наступні запчастини: 16. Склопідйомник задній лівий, механічний. Новий. Куплений по моїй неопитності (злизались шліци на пластиковій ручці, а я подумав що триндець підйомнику) - 50 грн 21. Механізм переключення передач, стоковий. Замінений по моїй тупості на новий після поломки пружинки задньої передачі. пружинка замінена. Повністю робочий. На ньому задня легше включається як тому, що я купив і поставив - 200 грн. 22. комплект приводу спідометра 11 зубів (шестерня диференціала та ведучий штифт). шестерня нова, палець з моєї кпп. заводський, пробіг біля 120 т.км по стану як новий. міняв із-за пригаючої стрілки на 40 км/год, але дарма, бо діло було в тросику. - 50 грн. 23. Плафон освітлення салону, ОСВАР, старий (СССРовський). Брав для експериментів, хотів втулити туди платку ввічливої підсвітки. - 20 грн 24. Саморобні ВВ провода нульового опору для 8кл двигуна. Провід з силіконовою ізоляцією, всередині багатожильний металевий провідник. - 150 грн. Спойлер Ірпінь-Київ, Леонід О68-І4О-І7-7З Поїде куди захочете. Не знайомим мені людям тільки з передоплатою. Изменено 13 апреля, 2019 пользователем emigrant-l Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
zxc123x 12 Опубликовано 26 января, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2019 7. Прокладка на "рога" 8кл двига - 10 грн --- на пластиковые или алюминий? нужна алюминий. 18. Калино перемикач поворотів - 50 грн 3. Ремкомплект переднього супорта БРТ + поршеньок в хорошому стані - 50 грн еще в продаже? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 26 января, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 января, 2019 16 минут назад, zxc123x сказал: 7. Прокладка на "рога" 8кл двига - 10 грн --- на пластиковые или алюминий? нужна алюминий. 18. Калино перемикач поворотів - 50 грн 3. Ремкомплект переднього супорта БРТ + поршеньок в хорошому стані - 50 грн еще в продаже? Привіт! Форум довго не працював, я вже й забув про цю тему.... дещо продане, багато чого повіддавав. З твого списку нічого не лишилось. Зараз підправлю тему. Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
emigrant-l 165 Опубликовано 13 апреля, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 апреля, 2019 Додав позиції 22-24 Мій бортовик Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти