emigrant-l Опубликовано 10 мая, 2018 Жалоба Опубликовано 10 мая, 2018 (изменено) Після продажу 21099 продаю наступні запчастини: 16. Склопідйомник задній лівий, механічний. Новий. Куплений по моїй неопитності (злизались шліци на пластиковій ручці, а я подумав що триндець підйомнику) - 50 грн 21. Механізм переключення передач, стоковий. Замінений по моїй тупості на новий після поломки пружинки задньої передачі. пружинка замінена. Повністю робочий. На ньому задня легше включається як тому, що я купив і поставив - 200 грн. 22. комплект приводу спідометра 11 зубів (шестерня диференціала та ведучий штифт). шестерня нова, палець з моєї кпп. заводський, пробіг біля 120 т.км по стану як новий. міняв із-за пригаючої стрілки на 40 км/год, але дарма, бо діло було в тросику. - 50 грн. 23. Плафон освітлення салону, ОСВАР, старий (СССРовський). Брав для експериментів, хотів втулити туди платку ввічливої підсвітки. - 20 грн 24. Саморобні ВВ провода нульового опору для 8кл двигуна. Провід з силіконовою ізоляцією, всередині багатожильний металевий провідник. - 150 грн. Спойлер Ірпінь-Київ, Леонід О68-І4О-І7-7З Поїде куди захочете. Не знайомим мені людям тільки з передоплатою. Изменено 13 апреля, 2019 пользователем emigrant-l Мій бортовик
zxc123x Опубликовано 26 января, 2019 Жалоба Опубликовано 26 января, 2019 7. Прокладка на "рога" 8кл двига - 10 грн --- на пластиковые или алюминий? нужна алюминий. 18. Калино перемикач поворотів - 50 грн 3. Ремкомплект переднього супорта БРТ + поршеньок в хорошому стані - 50 грн еще в продаже?
emigrant-l Опубликовано 26 января, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 26 января, 2019 16 минут назад, zxc123x сказал: 7. Прокладка на "рога" 8кл двига - 10 грн --- на пластиковые или алюминий? нужна алюминий. 18. Калино перемикач поворотів - 50 грн 3. Ремкомплект переднього супорта БРТ + поршеньок в хорошому стані - 50 грн еще в продаже? Привіт! Форум довго не працював, я вже й забув про цю тему.... дещо продане, багато чого повіддавав. З твого списку нічого не лишилось. Зараз підправлю тему. Мій бортовик
emigrant-l Опубликовано 13 апреля, 2019 Автор Жалоба Опубликовано 13 апреля, 2019 Додав позиції 22-24 Мій бортовик
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти