Dim.on-zt 343 Опубликовано 6 ноября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2015 За такой крепеж, тех ком может доколебаться. Он должен доколебаться. Крепеж должен быть крестом. В центре должна быть еще шпилька с шайбой для крепежа колес.На Лиманах бачив таке. На 3х точках. Треба ще раз перечитати додаток J "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 6 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 ноября, 2015 За такой крепеж, тех ком может доколебаться. Он должен доколебаться. Крепеж должен быть крестом. В центре должна быть еще шпилька с шайбой для крепежа колес.не выдумывайдолжны быть или шпилька , или так как у него сейчас Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
АвтоМАЗаВаЗоХисТ 274 Опубликовано 7 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 ноября, 2015 не выдумывайдолжны быть или шпилька , или так как у него сейчасДопускается шпилька без доп крепежа? Only Dropped Must DIE! по всем вопросам: ICQ 331-137-342 C МЕЧТОЮ о годовом абонементе на Nurburgring)) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 8 ноября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 ноября, 2015 Короче, псіханув я. І ось як будеНакладку перероблю скловолокном і щиток приладів винесу ближче до водія. Середня частина повітроводів стала. Бокові дефлектори треба буде кроїти...Треба ще кріплення каркасу панелі поробити... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BRYTVA™ 48 Опубликовано 8 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 ноября, 2015 Мафон не забуть поставити )))))) Коли вже "на старт"? BRYTVA™ print Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 8 ноября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 ноября, 2015 Мафон не забуть поставити ))))))Коли вже "на старт"?Буде і мафон, і саб і всі діла На "старт", коли моя особиста фінансова криза закінчиться Окрім того, шо зібрати, то мені ше гуму треба буде купувати, бо в мене лише комплект літнього піреллі з 3мм протектору і пара зимового потрісканого від старості контіка. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
bega 149 Опубликовано 9 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 ноября, 2015 Буде і мафон, і саб і всі діла бо в мене лише комплект літнього піреллі з 3мм протектору і пара зимового потрісканого від старості контіка.Нормально,только лысак,только хардкор ))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 9 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 ноября, 2015 Короче, псіханув я. І ось як буде красавчик! Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 29 ноября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 зі шматка листового алюмінію зробив таку конструкцію для БК і для тумблерів. Далі буду доліплювати склотканиною.Пробував самотужки поставити бензобак - це нереально. Теба шоб хтось допомагав - притримував сам бак, поки інший натягуватиме кріплення. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
feshuk_yuriy 209 Опубликовано 29 ноября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2015 Пробував самотужки поставити бензобак - це нереально. Теба шоб хтось допомагав - притримував сам бак, поки інший натягуватиме кріплення.Реально (я себе сам ставил, довольно таки быстро вышло)!P.S. КПП - я тоже сам снимаю и назад ставлю! Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти