Dim.on-zt 343 Опубликовано 18 апреля, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 апреля, 2017 (изменено) 1 час назад, ND4SPD13 сказал: Если верить каталогу, и если я не ошибаюсь, то: http://www.avtoall.ru/catalog/vaz-3/legkovye_avtomobili-18/vaz_2109-9/korobka_peredach-126/#part32968 М12х1,25х60 М12х1,25х75 М12х1,25х80 А из чего карты дверей сделаны? Дякую. Карти з пластику 2мм, знайшов у епіцентрі. Назву точно не пам'ятаю. Але не ламається при згинанні. 31 минуту назад, Atom.DP сказал: ТМ подушка на боковом сайленте 08 проворачивается (со смещением отверстие под болт) так что на старый телек она станет норм, просто проверни элипсом к мотору Зараз стоїть втулка зміщена вгору. Якшо її вбік (вперед чи назад відносно авто) поставити, то тоді сайлентблок не правильно працюватиме ж. Прорізи мають бути зверху і знизу. Може втулку вниз провернути треба? То вже наступного разу буду гратися. В крайньому випадку буде радикальний метод - болгарка і зварка самої залізяки кронштейну. Раніше в мене під верхніми болтами кріплення опори до блока стояли шайби десь 4-5мм товщиною, щоб мотор стояв як треба. Пам'ятаю той момент, як Магеллан вперше ставив цей мотор в машину. Без них він теж був завалений. Изменено 18 апреля, 2017 пользователем Dim.on-zt 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 3 мая, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 3 мая, 2017 (изменено) За минулий час виставив мотор, поставив армовані передні гальмівні шланги AST і нові трубки, бо старі при відкручуванні поламались, вставив привода, Під крилами повідковирював частково антикор, якому вже років 30, під ним купа рижиків, повністю атикор зняти, мабуть треба буде на піскоструй їхати, бо болгаркою нуйогонах... зібрав систему охолодження, зібрав паливопровід, попід'єднував провода, але на деяких защолки зламані. Міняти фішки, чи якось стяжками фіксувати, аби при вібраціях не випадали? І ще питання: кудою має прокладатися провід на ДПКВ і рівень масла? Шось я не второпаю як його протягнути краще, аби від павука подалі. Ще виявилась відірвана фішка від лямбди, треба припаяти. Залив мастило в КПП, яке там і було раніше, на ньому тисяч 10-15 проїхав колись, але коли наливав, помітив муть явно латунну. Я так розумію продукти зносу синхронів. То нормальне явище? Чи краще якесь інше масло заливати? Там 75-140 здається куттенкуллер для кпп з блокою Також неможу десь знайти натяжну планку генератора Плани на найближче майбутнє: залити гальмівну рідину, залити воду в систему охолодження, приварити короб кріплення АКБ, зварити вихлопну систему, доробити залишки проводки, спробувати завести... Готовність підкапотки 98% П.с.: ще забув: сапуни мотора обидва виводити в бачок, чи тільки товстий шланг? З КПП не можна в ту ж саму ємність вивести? Чи з КПП треба щоб масло могло при охолодженні назад в КПП стікати? Изменено 3 мая, 2017 пользователем Dim.on-zt 2 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 3 мая, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 мая, 2017 на кпп ставь отдельный , тобы дышал и могло обратно стечь на мотор только на малый шланг из гбц, или вари раздельную маслопомойку в разрыв патрубка сапуна Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mustang-1991 636 Опубликовано 4 мая, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 мая, 2017 Когда покатаешь? ВАЗ 21099 Chevrolet Volt Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 4 мая, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 мая, 2017 11 час назад, Atom.DP сказал: на мотор только на малый шланг из гбц, или вари раздельную маслопомойку в разрыв патрубка сапуна Не зрозумів: в бачок виводиться тонкий шланг чи все ж товстий? В мене під це діло бачок омивача прикріплений на місті, де був АКБ. 1 час назад, Mustang-1991 сказал: Когда покатаешь? Як тільки, так і зразу "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 5 июня, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 июня, 2017 Одного разу заїхав до знайомих на розборку нарізати труби на вихлоп для бобика, побачив термоекрани. Вирішив що не зайвим буде і собі їх наколхозити, що сьогодні і зробив. Чекаю зварщика (знову, блін, через цю довбану зварку стопориться все), щоб зварити вихлоп і приварити короб акумулятора. Може до того часу з'ясую як правильно припаяти фішку лямбда-зонда, щоб можна було нарешті пробувати запустити мотор. До речі ще: натяжна планка генератора десь в країні втрачених речей опинилась. Якшо блок 83, а гена 10й то це туди планка 082 треба? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 11 июня, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2017 Зварили вихлоп. Приварили кріплення АКБ. Ще треба кожух для нього зробити. Знайшов 2 косяка в електриці: при встановленому кермі спрацьовував сигнал - зовнішнє контактне кільце торкалось корпусу ступиці керма, Підігнув вусики кріплення і підклав ізолєнту. Хотів спробувати чи стартер робить, тумблер виявися дохлий, навіть реле не клацало. Замінив. Акум розряджений сильно, тому не знаю чи крутитиме стартер, але реле клацало. Мозок ще не підключений. Хоча, все одно, без лямбди навряд заведеться. Виявляється ніхто не знає на цьому форумі як з'єднати 2 білих, сірий і чорний провода на самому датчику і червоний, білий, сірий і жовтий в моторній проводці. В гуглі купа інфи як підключити вазовську лямбду на іномарки і навпаки, а по моїй ситуації щось не знайду. Також виявили чому не стає лобове скло. У верхніх кутах якогось біса карнизи з металу по 5мм (нагадаю, що кришу купляв б\в), з одного боку сьогодні встиг зрізати, лишилось ще з лівого. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Кузьма 121 Опубликовано 11 июня, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2017 Заведется без лямбды. Тебе лямбда на спортивке для чего??? Ты действительно хочешь ее использовать? Машина не будет отстраиваться на спорт ПО? На сток прошиве собираешься гонять? Если уж так сильно надо лямбду повесить, завтра напиши в лс, расскажу что куда подключать. 067-944-1840 Viber, 063-960-3274 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 11 июня, 2017 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2017 31 минуту назад, Кузьма сказал: Заведется без лямбды. Тебе лямбда на спортивке для чего??? Ты действительно хочешь ее использовать? Машина не будет отстраиваться на спорт ПО? На сток прошиве собираешься гонять? Если уж так сильно надо лямбду повесить, завтра напиши в лс, расскажу что куда подключать. Щодо цього поки не цікавився. І там январь Магеллан мені свого ставив - х.з. шо там залите, не питав, бо однак не тямлю в прошивках. А як воно буде їхати без лямбди? Бенз відрами жерти не буде? Треба буде поцікавитись цим питанням. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Palchik 40 Опубликовано 12 июня, 2017 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 июня, 2017 6 часов назад, Dim.on-zt сказал: А як воно буде їхати без лямбди? Бенз відрами жерти не буде? Треба буде поцікавитись цим питанням. Не будет. После откатки датчик кислорода отключают программно в прошивке. А если уйдет смесь, то ты это сразу почувствуешь. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти