Dim.on-zt 343 Опубликовано 5 сентября, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2019 11 часов назад, Emissions сказал: какой генератор стоит? какой РН? лампа аккума в пол накала горит? советую в первую очередь поменять РН, но не на абы какое, а на ВТН с дополнительным проводом! есть так же сомнения что диод пробило, у меня была похожая штука, но без замены рн пока что не разобраться "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emissions 127 Опубликовано 5 сентября, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 сентября, 2019 ага, с приоры, уже по схеме самовозбуждения, и МФРН. Уже по последней фотке могу сказать что токосъемные кольца либо шлифани, либо менять, по поводу МФРН, вроде этот: https://www.vtnauto.com/ru/9454.html мог бы еще посоветовать снять подкову и прозвонить ее, смогешь? 1 In Bass We Trust Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 сентября, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 сентября, 2019 Які альтернативи ще є ресиверу ТМ-рейс с подібними характеристиками? Запитав у Жені СТІ - півтора місяці зараз чекати замовлення. Тобто до етапу в Черкассах не буде його. Хоча ще треба там спитати чи мене знову нолями пустять Поки з альтернатив, що не дорожче тм-рейс серед того що я нагуглив - це копія "НФР-стайл" з дудками. І друга проблемка. Ось тулю трикутні важелі. Вже і так, і сяк. Спершу був прикрутив де с\б, потім шарову і тоді краб намагався притулити. Нічого не вийшло в мене. Зайшов з іншого боку. В результаті з краба різьба не вилазить зовсім, щоб гайку нактутити. Вже поміряв довжину. Сходиться зі стоком. Виходить це в крабах засада? Краби Техномастер. Зі зміщенням вперед для збільшення кастору. Тож, чи правильно я розумію, що треба краби якісь без зміщення? Ось фото: "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
PARNIША 52 Опубликовано 16 сентября, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 сентября, 2019 Дима, Я ж тебе уже говорил, или крабы шляпа или с площадкой про... Длина у тебя таже, как и у меня. Конструктор LEGO на Драйв2 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 16 сентября, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 сентября, 2019 31 минуту назад, PARNIША сказал: Дима, Я ж тебе уже говорил, или крабы шляпа или с площадкой про... Длина у тебя таже, как и у меня. Ну я різні думки хочу дізнатись же Плащадка в мене приварена Юнгою. Думаю, криво навряд приварив він. Вся нижня частина панелі мінялась на ту, що посилена з товстого металу. Ще в 2011 році це робилось. Ось фото знайшов ще. Бачу в тебе між крабом і важелем теж шайб напхано. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
pet 20 Опубликовано 17 сентября, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 сентября, 2019 Тану криво приварить площадку на 3см и что бы это не бросалось в глаза, нереально. 3см это балка уже до мотора достать должна. тюнинг навсегдапродажа аксессуаров ОМР Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
hahashka 41 Опубликовано 17 сентября, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 сентября, 2019 У меня помню был от 128 ресивер алюминиевый без дудок. Ехало -меня устраивало), и не дорого. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
PARNIША 52 Опубликовано 17 сентября, 2019 Жалоба Поделиться Опубликовано 17 сентября, 2019 13 часов назад, Dim.on-zt сказал: Ну я різні думки хочу дізнатись же Плащадка в мене приварена Юнгою. Думаю, криво навряд приварив він. Вся нижня частина панелі мінялась на ту, що посилена з товстого металу. Ще в 2011 році це робилось. Ось фото знайшов ще. Бачу в тебе між крабом і важелем теж шайб напхано. Значит крабы. Согласен проеб в3см круто, Но фото ему ге хватает 1см. Конструктор LEGO на Драйв2 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 17 сентября, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 сентября, 2019 1 час назад, PARNIША сказал: Значит крабы. Согласен проеб в3см круто, Но фото ему ге хватает 1см. От сходив на базар, передивився краби - то там такої різниці немає. Треба кузов міряти між кронштейном на лонжероні і болтами краба. Короче, підуть в діло дочка болгарина і електроди...Думаю на переварю вперед цей палець, що в краб входить. 4 часа назад, hahashka сказал: У меня помню был от 128 ресивер алюминиевый без дудок. Ехало -меня устраивало), и не дорого. Оскільки в Черкасах етапу не буде, то буду чекати ТМ рейс тоді. Спішити нема куди. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 343 Опубликовано 26 октября, 2019 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 октября, 2019 (изменено) Встановив нарешті важелі. Переварював пальці, що в краб входять. Сподіваюсь, достатньо насрав зваркою, щоб не відвалилось Стокові болти для яєць стабілізатору виявились короткі. Треба на базар йти за довшими сантиметри на 2. Потім на розвал-сходження їхати. Цікаво як зміниться поведінка авто. Чекаю далі ресивера. Якщо відбудеться все ж ралі "Чайка" і буду встигати з мотором, то спробую знову напроситись як і минулого року поїхати. П.с.: блін, забув подивитись що з напругою після заміни регулятора, чи допомогло чи ні... Изменено 26 октября, 2019 пользователем Dim.on-zt 1 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти