Рекомендуемые сообщения

смотря с какой стороны её ставить. всё нормально становиться.

Вот и нашлась кривая зубилка с которой размеры брали :pod_stolom: :pod_stolom: :pod_stolom:

(Шутка) :rolleyes:

rwyh.gif
  • Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Популярные посты

Відкатав гонку. Глобального нічого не відригнуло, як не дивно. Лише перед виїздом реле стартера відмовилось працювати. Так і не перевірив чи саме реле здохло, чи управляючий + втік. Заводи просто зами

Неочікувано для самих себе заїхали на тумбочку. Штрафи суперників допомогли. Нічого не відригнуло - вже добре. 

За 3 місяці вперше сходив на стоянку провідати корча. Навіть завівся з пів оберта ?  Ніби нічого не згнило і не по текло. Принаймні зверху не видно.  Із останніх придбань, то це купив за зиму на

Изображения в теме

это автопродукт?

Брав у Andr_ras.

хм.. удивился как распорки могло не хватить)

А к чему защита крепится в передней части?

Спереду вварені 3 гайки в балку і на болтики м8, сзаду 2ма болтами м10

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 3 недели спустя...

Шось на бортовики часу невистачає, хоч у свій напишу...

Приїхало нове кермо Изображение Шкода, не з чорними чи сріблястими спицями - доведеться префарбовувати. Трохи незвично з таким вильотом їздити - близько якось виходить, тоньший перехідник точити дорогувато - спробую так звикнути.

По трохи починаю стягувати детальки для нового мотора: купив бензобак з насосом і обраткою. До того і пластикові крила - за таку ціну можна поексперементувати. Вага 2х пластикових як 1го залізного.

Тепер шукатиму моторчика 1.5 16В. І не пишіть мені нічого про 1.6! Я хочу в класс до 1.5!

Не спеши красить, я так тоже думал, покупая свой ОШОШ), по итогу и кулиса синяя и ковш, короче как то ракерский синий цвет сам по себе захватил салон :)

D83DDD30.png
  • 2 недели спустя...

Поламався спідометр :( на

1
68068км і походу в крорбці, бо трос цілий і пальцями крутнути, то стрілка ворушиться. Аби хоч не ведуча шестерня навернулась, бо лізти в коробку якось не хочеться :unsure:

Не спеши красить, я так тоже думал, покупая свой ОШОШ), по итогу и кулиса синяя и ковш, короче как то ракерский синий цвет сам по себе захватил салон :)

Синього в салоні в мене не буде. Мені більше зелений подобається. Спробую просто зняти синьку зі спиць - зробити просто люмінявий колір.

Чекаю, коли б потрапити до зварювальника, приварити СААБо глушак, куплений у Атома :rolleyes:

Погода просто розчаровує, так хочеться покататися в НС, а тут ллє без перестанку і вірогідність шо етап пройде як запланована все падає :(

:yahoo: приварили СААБо банку. За роботу, правда, здається, дорого :unsure: - 320грн (відрізати стару банку від гусака, кріплення від банки, приварити нову, на неї кріплення і вирівняти вихід - 6точок сказали).

Пару фоток тільки на телефоні, закину іншим разом - там нічого цікавого. Звук маёже такий як сток, трішки голосніше. Гейці наврят звернуть увагу на сам звук. Пізніше спробую записати. Як кажуть:" звук має йти від серця, а не від жопи"(с) Хоча в моєму випадку, воно якось недуже звучить - маленьке :)

Подивився на шестерні привода спідометра, ведома - ціла, ведуча - невидно дефектів. Спробую побачити чи крутиться трос, від"єднавши від приборки, а то шось нев"їду де нефуричить :unknw: .

Изменено пользователем Dim.on-zt

ценники у вас не хилые, у нас эта цена с головой перекрывает полностью погнуть и переварить весь выпуск

D83DDD30.png

ценники у вас не хилые, у нас эта цена с головой перекрывает полностью погнуть и переварить весь выпуск

+1

50-80грн у нас. А ваш сварщик походу любит на хлебушек черную икорочку намазывать.

Та походу так :unknw: . Хоч і добре робить, але треба когось іншого шукати, а то це не діло :wacko: Походу, то спеціальний цінник "для своїх" :nea:

Сьогодні пробував чи крутиться трос спідометра - некрутиться :(. При їзді назад шось ворушиться, коли від"єднаний від приборки, а приєднаний ні так, ні так. Якшо ведома шестерня ціла і зуби на ведучій, на скільки можна побачити, теж, то, схоже, прокручується на валу.

Шоб замінити привод, коробку можна незнімати? І чи можна незнімаючи поміняти якісь підшипники (на 5й виє) чи синхрони (2-3 передач цікавить), раз вже знов лізти туда?

Шось на бортовики часу невистачає, хоч у свій напишу...

Приїхало нове кермо Изображение Шкода, не з чорними чи сріблястими спицями - доведеться префарбовувати. Трохи незвично з таким вильотом їздити - близько якось виходить, тоньший перехідник точити дорогувато - спробую так звикнути.

По трохи починаю стягувати детальки для нового мотора: купив бензобак з насосом і обраткою. До того і пластикові крила - за таку ціну можна поексперементувати. Вага 2х пластикових як 1го залізного.

Тепер шукатиму моторчика 1.5 16В. І не пишіть мені нічого про 1.6! Я хочу в класс до 1.5!

Там в комплекте с рулем шли еще темные болтики под шистигранник у тя их не завалялось...откупил бы если есть...

Продаю корча своего....за подробностями в личку.....

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти