Dim.on-zt Опубликовано 17 июля, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 17 июля, 2011 Схоже, відпустка буде напряжна 1 Поміняти і оформити мотор 2 КПП виє шо піпец на 5й будуть мінятися підшипники і, думаю, синхрони на 2-3-4 передачі поміняти, +всі сальники, бо вся коробка в маслі. 3 Розібратисалон, поміняти проводку в салоні, бо вже гнила дуже через те, що повно води Перемазати антикором. І зібрати все назад до купи. На все це 2 тиждні. Якшо лишится час і гроші, то ше би підварити, підрихтувати і пофарбувати. Зараз буду починати складати список Атому приблизно таким буде: 1 синхрони нового зразка х3 шт 2 підшипники валів кпп 3 вижимний підшипник 4 ремінь генератора інж. 5 сальники КПП к-т 6 паук 4-2-1 7 решта випуску 8 грунт антикорозійний (може цинковий ше взяти?) 9 "велкор" бронзовий 10 2 літра фарби (колір509)+розчинник+затверджувач І це ше не весь список. Ше треба генератор, блок запобіжників, стартер під питанням Ось фотки з телефона як банку варили. І димчасті задні фари. Хрестиків не вистачає - оракал закінчився "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
fireman Опубликовано 17 июля, 2011 Жалоба Опубликовано 17 июля, 2011 У меня в 8-ке в бамперах ( между верхней плоскостью и швейлером ) был пенопласт чтобы его не коробило как у тебя. Может стоит с феном поиграццо и пенопласт вставить.
Atom.DP Опубликовано 17 июля, 2011 Жалоба Опубликовано 17 июля, 2011 Зараз буду починати складати список Атому приблизно таким буде:Не переживай, все сделаем! Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
Dim.on-zt Опубликовано 17 июля, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 17 июля, 2011 У меня в 8-ке в бамперах ( между верхней плоскостью и швейлером ) был пенопласт чтобы его не коробило как у тебя. Может стоит с феном поиграццо и пенопласт вставить.Пінопласт в мене теж ше лишився місцями. Я, взагалі-то, планую обвіс: перед "Космос" чи "Рузанов"(якшо космос не знайдеться в нас, бо шось не зустрічав) шоб можна було 2 фари додатково втулити (від Е34 лежать + ксенон туди), зад "Лукойл", пороги теж лукойловські, куплені в Mad Max'a вже лежать (треба підганяти багатенько по верхный кромці).Сток шкралупки буду хіба на якісь грунтові покатушки назад чіпляти (принаймні перед).Не переживай, все сделаем! Та питання не в тому Тут чи вистачить бабла стільки всього зразу робити?Хочеться ж зразу до путя зробити, шоб потім вже не вертатись, а це вийде трохи дорожче по роботі зразу (хоч і загалом дешевше ніж 2 рази лазити) В мене ж ще "висить" 2101 родичів, яку треба поставити на хід, добре, шо туди лише кілька дрібниць і робота лишилась Поваркою вже хай самі займаються. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 23 июля, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 23 июля, 2011 (изменено) Накупив купу дрібниць таких як ролики ГРМ, прокладки, ремені, кільця, ВВ-провода, в коробку синхрони, підшипники і сальники. До того всього ше павука СТТ 4-2-1 З понеділка треба подзвонити в АвтоТрансНДІ попитати з приводу переобладнання.... Помив хімією поршні і камеру згорання від нагару, треба буде ше полірнути потім трохи і позглажувати дещо всі вугли на поршнях і камері згорання. Покажу кілька фоток 2101 тільки не лякайтеся Фотки старі - під капотом вже куди краще. Бюджет на те шоб воно їздило хоч якось мінімальний, відповідно і на зовнішній вигляд ніхто не дивиться - головне аби по тех. частині все більш-менш функціонувало... То по селі їздити буряки на полі пиз**ти Головна проблема - зігнутий лонжерон (балка і важелі то поміняються). Переварювати - в бюджет не вписується. Витягувати - страшно аби не відірвати пів морди Інше ніби працює. І цей кошмар ше нічого в порівнянні з тим, на чому вони їздили того року Изменено 23 июля, 2011 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 3 августа, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 3 августа, 2011 Получив в МРЕВ папірці на переоладнання: Акт тех. огляду ТЗ, Дозвіл, Висновок спеціаліста з КДТЗ. З Бюджету -570.72 грн (123.98 обмін свідотства про реєстрацію з видачею персоніфікованого свідотства про реєстрацію (пластик) без заміни номерного знака на автомобіль... ;207.90 - обмін свідотства про реєстрацію з видачею персоніфікованого свідотства про реєстрацію (пластик) без заміни номерного знака на автомобіль, автобус (спецпродукція); 58 з копійками за комп. послуги+ послуги банку...) Сьогодні маю завезти блок циліндрів до Магелана... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Atom.DP Опубликовано 3 августа, 2011 Жалоба Опубликовано 3 августа, 2011 Получив в МРЕВ папірці на переоладнання: Акт тех. огляду ТЗ, Дозвіл, Висновок спеціаліста з КДТЗ. З Бюджету -570.72 грн (123.98 обмін свідотства про реєстрацію з видачею персоніфікованого свідотства про реєстрацію (пластик) без заміни номерного знака на автомобіль... ;207.90 - обмін свідотства про реєстрацію з видачею персоніфікованого свідотства про реєстрацію (пластик) без заміни номерного знака на автомобіль, автобус (спецпродукція); 58 з копійками за комп. послуги+ послуги банку...)Сьогодні маю завезти блок циліндрів до Магелана...молодца! много времени потратил ??твои запчасти собираются... Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155
Dim.on-zt Опубликовано 3 августа, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 3 августа, 2011 (изменено) На МРЕВ небагато - десь 2години (черг небуло майже, ну там 2-3 людини). А ось з приводу низу мотора, то я навіть незнаю як би це назвати Помоєму 7000грн за мотор в якому треба точити низ і міняти поршня - дещо неадекватно, м'яко кажучи (навіть якшо закрити очі на відсутність корпусу і труби повітряного фільтра при "з навісним" і сліди вогню на клапанній кришці і на блоці вище маслофільтра - фотки потім зроблю, аби небути голослівним). Мотор був перегрітий. Тепер треба буде точити чи під групу поршнів D (зараз вже С стоять, хоча з заводу мають бути чи А чи В) чи в 82.4. Крім того відкрутивши масляний піддон знайшли ше сюрприз півкільце погнуте. Може там ше і коліну чи посадочному місцю 3.14зда? Завтра Магелан проміряє все і буде відомо на скільки ще я попадаю Вже стрьомно ГБЦ дивитись. Мож там теж якісь "приколи"? Фотика під рукою небуло, тому зробив телефоном фото 2 і 3 циліндра, але й так видно в якому вони стані (над поршнем видно).... Изменено 3 августа, 2011 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Borland Опубликовано 3 августа, 2011 Жалоба Опубликовано 3 августа, 2011 Mda podarok za 7000 grn tot ewe... A gde bral?? Продаю корча своего....за подробностями в личку.....
Dim.on-zt Опубликовано 3 августа, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 3 августа, 2011 Mda podarok za 7000 grn tot ewe... A gde bral??Читай пост №336 "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти