Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

В 1 теж платка сгнила, цей поки вийняв він весь розібрався на складові.

случайно не ДСА-1 назывался?
  • Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано

Натягнув літню гуму на ВСМПОшки свіжопофарбовані, звісно, в білий :rolleyes: Фоток не робив, бо на фоні пожмаканого кузова якось нехочеться фоткати...

БКМПОшки дав другу на Добло на літо потаскати.

Задня ліва стійка таки риганула і правий ступичний підшипник треба міняти :(

случайно не ДСА-1 назывался?

Х.з., непам'ятаю.

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 2 недели спустя...
Опубликовано

Поставив нормальне праве дзеркало. Забрав з пошти кришу, завіз до знайомого в гараж. Навіть тепер не знаю коли починати цю катавасію з кузовом :wacko: В якому напрямку рухатись далі - теж до кінця не вирішу. Чи лишати пошркобаний корч, де з вмятинами, де підфарбовану "віником"? Чи робити по повній програмі? Але тоді буде жалко поперву на жорсткі покатихи виїзджати :unsure: .

Поки 8ку відсуну на 2й план і займусь трохи своїм тракторцем. Потім буду на 08 шукати болтовий каркас і робити її 2х місною, з видаленням купи пластику зі задньої частини.

Зараз займаюся ліпкою подіума під 3 доп. прилади. Тільки самих приладів є лише 2 і 1 з них без датчика, бо неможу знайти - на ВДО темп. масла 150о. Ше буде тиск масла від 2106 і 3м думаю тиск палива поставити.

П.с. а задоволення від їзди по асфальту від 2108 все таки куди більше, незважаючи шо всі стики асфальту відчуваю :)

Опубликовано

имхо сразу мутить корч.

по расходу ж + - не сильно будет разница. А по городу и на тракторе мож ездить.

nomuaold_26_-M@RseL-.png
Опубликовано

имхо сразу мутить корч.

по расходу ж + - не сильно будет разница. А по городу и на тракторе мож ездить.

На тракторі неприкольно по асфальту :( Єдиний + для мене - це то, шо дороги "рівніші". А так і повільніше, бо динаміка гірше + не по всовуєшся швиденько у вільні місця на дорозі, і не рулиться і на пальне більше витрати. Я планую на Моні їздити по трасі і на природу, а на 2108 по місту, коли сам або макс. у 2х і на покатухи.

Вісімці зараз до мотора лізти не буду - і так виявилась надто для мене швидка. Треба спершу навчитися справлятися з тим табунцем шо є зараз. Поки акцент буде на безпеці (кріплення всякого барахла в салоні і т.п.).

Опубликовано

Если собираешься выезжать на покатухи, то ИМХО не стоит выводить все идеально... Все равно будет какие-нить мелкие повреждения, которые будут огорчать в случае, если машинка идеальна... То короб на бруствере замял, то где-то слегка приложился и крыло испортил, то в ретардер из покрых не попал и что-нить помял и т.п... Молоточком подстучать и веник-стайл нашевсьо...

tazzzman1.png

2108 LowCost Rally Edition на Drive2.ru

Power means nothing without control.

If everything seems under control, you're just not going fast enough. (с) Mario Andretti

• 4 недели спустя...
Опубликовано

Сьогодні вирішив вперше майже за 3 тижні проїхатись на вісімці. Купа вражень, ніби я ніколи й не їздив на ній раніше. Посадка глибоко, низько, "шо дупою по асфальту"(с) :) Передачі...кілька сантиметрів важіль смикнув - уже є. Як я той руль крутив раніше? :) А особливо коли був меншого діаметра? :lol: В порівнянні з моїм "трактором" всі рухи і реакції чіткі, розгін в порівняння не йде :)

Але по дорозі назад знову сдох спідометр :wacko: Як би його побороти вже? Окремо все ціле, а разом довго не хоче працювати спокійно, шоб я туди не лазив.

Ше вирішив тулити каркас. Поки болтовий. Для мого рівня поки вистачить (та і Толян так каже).

Опубликовано

Ше вирішив тулити каркас. Поки болтовий. Для мого рівня поки вистачить (та і Толян так каже).

Все хорошо....но если уже делать то делать цельный...ездил я в каркашеной машине по городу...не каких ограничений кроме того что окно трудно открыть хотя при наличии ЕСП вопрос отпадает как таковой...

Продаю корча своего....за подробностями в личку.....

• 3 недели спустя...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти