Spencerua 21 Опубликовано 29 ноября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2014 Хватит акрила,зачем жидкая шпакля?ее под брус тереть не перетерь,чтоб выровнялась хорошо. Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 29 ноября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2014 Також питання: рідке шпакло наносити не метал, чи грунт-шпакло-грунт-фарба має бути? Ішпакло \ грунт \ краска \ лакили без лака, если алкидкаІ щодо грунту є сенс кришу епоксидним покривати чи одним акриловим вистачить?акрилового достаточно, тыж корч делаешь а не экспонат в мавзолейДалі в планах пофарбувати дах і перефарбовувати каркас, а то Валєркині куми так пофарбували, шо краще б взгалі не фарбували. Пів каркаса голого (на свіжу воно не видно було де просто припилено, де нормально залито. Зараз знову іржу вичищати треба. Підлогу теж просто поверх транспортного грунту фарбою облили аби як. Треба переро***ти...счухай все, протрави кислотным грунтом, потом обычным, а потом краской\эмальюХватит акрила,зачем жидкая шпакля?ее под брус тереть не перетерь,чтоб выровнялась хорошо.вообще это корч, для него любое шпакло роскошь! валиком покрасил и ололо, нефик тратить время на красоту (быстрый корч - суровый корч) Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 29 ноября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2014 (изменено) вообще это корч, для него любое шпакло роскошь! валиком покрасил и ололо, нефик тратить время на красоту (быстрый корч - суровый корч)Я ж не против,человек спросил,я ответил)кислотником протравить весь открытый металл,чтоб при ударе потом не появилась корозия,ведь в ралли это дело частое.Я эпоксидником лупил себе всее нижние части авто,двери,пороги,подкрылки,крылья,самые подверженые коррозии места. Изменено 29 ноября, 2014 пользователем Spencerua Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 29 ноября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2014 (изменено) Лак треба, бо в мене 3 кольори будуть, а між ними сходинки виходять, треба їх чимось нівелювати. Межа між кольорами чітка має бути. Поки детальніше не буду розповідати. Потім покажу, коли всю розмалюю. Шпакло треба, бо болгаркою "лепестком" 40кою чухав, то поверхня тепер відповідна. Думаю, грунтовкою я риски не приберу. Та і шо так до метала вичухувати рівно, шо зі шапклом - один фіг. Вирівняти все - ше те заняття для плічового сустава. Чи всетаки по і повністю до голого металу відчухувати? Швидкий корч - зі швидкою прокладкою. Мені до цього ше далеко. Изменено 29 ноября, 2014 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 29 ноября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2014 а первый зацеп бруствера тебя не пугает?Что возможно все твои старания пойдут на смарку? Просто,я только закончил малярку,все делал сам.И меня б пугало,что первый проезд,мне вышел бы очень дорого-го. Вообще,вон как Петруня,лупи в розовый,девки оценят))) Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 29 ноября, 2014 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2014 а первый зацеп бруствера тебя не пугает?Что возможно все твои старания пойдут на смарку?Просто,я только закончил малярку,все делал сам.И меня б пугало,что первый проезд,мне вышел бы очень дорого-го.Вообще,вон как Петруня,лупи в розовый,девки оценят)))Ні. В мене колір в межах техпаспорту. Мої старання легко дофарбовуються при покоцанні . Там же не аєрографія Більше не скажу Ше трохи проблемка в голові муляє: як поєднати трубу каркасу під торпедо і стандартний щиток приладів? Та й повітропроводи пічки чи стануть там. Сама пічка то стає. Приборку переро***ти якось не хочеться "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Spencerua 21 Опубликовано 29 ноября, 2014 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2014 (изменено) Ні. В мене колір в межах техпаспорту. Мої старання легко дофарбовуються при покоцанні . Там же не аєрографія Більше не скажу Ше трохи проблемка в голові муляє: як поєднати трубу каркасу під торпедо і стандартний щиток приладів? Та й повітропроводи пічки чи стануть там. Сама пічка то стає. Приборку переро***ти якось не хочеться приборку к трубе на силиконовые стяжки,а пластик от торпеды откручивай и лепи к воздуховодам для лобового,на боковые один фиг тебе не нужны.А саму торпеду в топку) Изменено 29 ноября, 2014 пользователем Spencerua Drive2 2108 "Mary" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 1 января, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 января, 2015 Вітаю всіх читачів з Новим Роком. Таке питання - задув кришу рідкою шпаклівкою 2 доби тому, сьогодні пробував наждачкою почухати, а вона не висохла - забиває. Я от думаю чи може причина бути в тому, шо температура низька в гаражі, чи то я мало затверджувача дав? Чи є якісь шанси, шо воно все ж застигне в холодному гаражі чи доведеться її змивати, бо наждаком же не зішкребеш? Наверх, я так розумію, грунт і фарбу наносити не можна буде, або ше 1 шар рідкого шпакла, бо так і не вирівняна ж криша як хотів... Може хай стоїть, а тим часом, поки вихідні, чимось іншим займатись?.. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Tolyan 1 493 Опубликовано 1 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 января, 2015 Вітаю всіх читачів з Новим Роком.Таке питання - задув кришу рідкою шпаклівкою 2 доби тому, сьогодні пробував наждачкою почухати, а вона не висохла - забиває. Я от думаю чи може причина бути в тому, шо температура низька в гаражі, чи то я мало затверджувача дав? Чи є якісь шанси, шо воно все ж застигне в холодному гаражі чи доведеться її змивати, бо наждаком же не зішкребеш? Наверх, я так розумію, грунт і фарбу наносити не можна буде, або ше 1 шар рідкого шпакла, бо так і не вирівняна ж криша як хотів...Може хай стоїть, а тим часом, поки вихідні, чимось іншим займатись?..Задай в ЛС этот вапрос Саше и Наташе. Они больше всех нас в этом шарят! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Atom.DP 800 Опубликовано 2 января, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 января, 2015 Вітаю всіх читачів з Новим Роком.Таке питання - задув кришу рідкою шпаклівкою 2 доби тому, сьогодні пробував наждачкою почухати, а вона не висохла - забиває. Я от думаю чи може причина бути в тому, шо температура низька в гаражі, чи то я мало затверджувача дав? Чи є якісь шанси, шо воно все ж застигне в холодному гаражі чи доведеться її змивати, бо наждаком же не зішкребеш? Наверх, я так розумію, грунт і фарбу наносити не можна буде, або ше 1 шар рідкого шпакла, бо так і не вирівняна ж криша як хотів...Може хай стоїть, а тим часом, поки вихідні, чимось іншим займатись?..Димка, напиши марку \ модель чем покрывали технологию ты не нарушал ? пусть сохнет, поставь туда теплопушки и бай пару дней выстояться ещеа потом перекрывай грунтом и смотри будет подрывать или нетесли нет, то грунт высох и дуй краской (только много растворителя не лей, если она у тебя 2K) Запчасти для Клуба Бортовик АКЦИЯ ! 063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти