Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

А вообщето эта машинка судя из бортовика не для прослушивания музыки ))).

а для чего? Стоит ряд, наклейки на фарах и жиклёры для экономии :wacko: Лично мне не понятно))

пы.сы. Аффтар не обижайся, ничё личного ваще)

• Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано

а для чего? Стоит ряд, наклейки на фарах и жиклёры для экономии :wacko: Лично мне не понятно))

пы.сы. Аффтар не обижайся, ничё личного ваще)

Та будьласка ;) В самого-то на копійці зад теж с закосом білим був пофарбований :pardon:

Ну в авто не лише мотор з коробкою є! Там ше і підвіска і тормоза є - для грунтового раллі якраз :rally: - треба на такому навчитись їздити, а потім рухатись далі: триуголки, підрамник, ше -1 виток і т.п.

А на 1.3 моторі які б жикльори непостав, то їхати всеодно буде слабо, то смисл мені шоб жерло 2 півторашніх відра на 100км, а їхало як 1.5 сток??? :huh: Крім того, шо ганяти, то ше й картошку і розсаду, і т.п. доводится возити, так шо компромісів неуникнути :unknw: . Може колись дасть Бог зміню роботу і зможу дошкрябати 3-5зелених бумаг, то куплю якесь 4х4 на солярці, тоді можна цю буде робити з більшим уклоном в гонкО, ніж "на всі випадки життя" :pardon: .

І взагалі, припиніть критикувати зовнішність, за яку посуті ше й небрався. Дайте хоч половину задуманого зробити, тоді будете своє "фе" виказувати! ;)

А вообщето эта машинка судя из бортовика не для прослушивания музыки ))).

Саме так :rolleyes:Ще ж лише початок шляху до бажаного :ph34r:

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 2 недели спустя...
Опубликовано

Сьогодні поставили сідухи баленовські :yahoo: (фото поки немає) . Треба по новому звикати до посадки за кермом. Пізніше буду підігрів підключати, як кнопочки\релюшки від АТОМа приїдуть і буде можливість до резетки дістатися :pardon:

• 2 недели спустя...
Опубликовано

Знову здохла лампочка в передній фарі "Осрам НБ". Купив пару (по 1й небуло) з типу збільшеним терміном служби :bayan: за 165 грн "Осрам НБ плюс".

Поміняв упори багажника, так та падлюка на ямах зі замиканим на ключ замком мені спойлера влаштовувала :wacko: , довелось 1 від'єднати. Треба спорт замки купляти :rolleyes: і може колись калино замок тулити :unsure: .

Прикрутив 4х точковий ремінь до сідух.

post-6801-1295707099.jpg

post-6801-1295707109.jpg

Опубликовано

за скильки сидухи взяв???

1500грн.

фото криплень установки сидух не мае??

Немає. Я при процесі установки не був присутній :pardon: Там до шматків труби (розмір точно непам'ятаю - десь 30х45) приварені гайки, все це до підлоги. Сток кріплення видалені.

К чему с зади ремни крепил?

Під заднім диваном де сток пасок і замок прикручуються. Але треба доробити залізячку, шоб шлейки до неї прикручувались, а вона в свою чергу в сток замок вставлялась і при потребі відстібались, бо і спинка не відкидається і фактично 1 місце пропадає (ну сидіти можна, але шлейки трохи заважають...

Опубликовано

Знову здохла лампочка в передній фарі "Осрам НБ". Купив пару (по 1й небуло) з типу збільшеним терміном служби :bayan: за 165 грн "Осрам НБ плюс".

а была на них надежда :nea: :nea: :pardon:

Поміняв упори багажника, так та падлюка на ямах зі замиканим на ключ замком мені спойлера влаштовувала :wacko: , довелось 1 від'єднати. Треба спорт замки купляти :rolleyes: і може колись калино

не понял в чес проблема то ?? :rolleyes:

Запчасти для Клуба

Бортовик

063 261-1699 и 050 480-2108 и 097 572-0155

Опубликовано

не понял в чес проблема то ?? :rolleyes:

На ямах упори откривають ляду, бо замок не тримає навіть замкнений :unknw: , хоча руками не відкривається. Видно ляда добряче гуляє :( + замок гівняний. З наступної получки мабуть буду калино'замок на зад брати і євроручки.

Треба на новій роботі закріпитися і розкочегаритися до людської зар.плати :rolleyes:

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти