Dim.on-zt 345 Опубликовано 12 октября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 октября, 2009 Замінив сьогодні паливного фільтра. Подивився жиклер ХХ на предмет бруду - чисто. Чого ж тоді ХХ пропадав? Знайшов де ховався глюк з підсвіткою приладів - злетіла права клема маси над рульовою колонкою. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 29 октября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 октября, 2009 Замінив на вихідних термостат на вернет - тепер стрілка показує робочу tо на початку вилки(десь 0.5 мм вище середньої риски) і карлсон сам вмикається коли стрілка на середені вилки. Пересилив вказівник Р мастила на стійку (фотку якось потім зроблю) і подіум переклеїв у колір стійки.Вчора по сирій погоді був такий глюк: їду с ввімкненими габаритами і туманками, включаю ближній, тут машину дьоргнулась ніби як мотор спинився на мить (на передачі) і на хх стрілка вольтметра сіпалась вниз до чевоної зони і ХХ заплавав і вся електрика заблимала в такт зі стрілкою. Проїхав ше кілметрів зо 5. Став, заглушив, через хвилину заводжу, вмикаю - все путьом. Шо це було?? Відсирів регулятор напруги, потім висох?Треба ставити на зад зимову гуму, бо моя бц43 в юз рано зриваєтьсь при гальмуванні сильніше середнього, пищить... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 29 октября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 октября, 2009 по чем термостат брал?) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
User-king 0 Опубликовано 29 октября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 октября, 2009 продам два новых по цене одного!))) Не, внатуре, есть, осталось от 08. Мои работы: "Pashko 2108M" - КЛАНЦ раС "ПасЦат" - Кланц дваС Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 1 ноября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 ноября, 2009 Просто фотки:Хатю жип "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
4udo 2 Опубликовано 1 ноября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 ноября, 2009 Зробив фотки склоочисників:Вказівник тиску мастила від 06:Помоєму бреше ?Ше взяв розширювальний бачок від гольфа 2, майже думав як притулити, треба шланг (той шо знизу)довший і кріплення зробити ...ты сами рычаги стеклоочистителя меняЛ??? где брал, как работают, почем??? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 1 ноября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 ноября, 2009 ты сами рычаги стеклоочистителя меняЛ??? где брал, как работают, почем???Брав б.в. за 70грн пара. Працюють - а чого б їм не працювати. На попередній сторінці торхи опису по переробкам... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Mikeng 27 Опубликовано 2 ноября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 ноября, 2009 Класні фотки, маладца Диски и шины с Польши под заказ Garage sale!!! +38(067)1687302 mikeburian@gmail.com Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 8 ноября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 ноября, 2009 Купив пару зимніх покришок Matador MP55 165/70r13 на задню вісь:Мені дехто каже краще на передок, але я краще зупинятимусь довше, ніж боком чи й задом на перед Вчора о 3й ночі перевдягнули мені їх на мої диски(вони були на штамповках 4х100): 4 демонтажа+1 зняття/встановлення на машину+ 2 монтажа з балансуванням = 20 грн і забута камера із запаски.По сирій погоді знов було пару глюків з електрикою.Після того, як в системі охолодження з'явився знову тиск, потекла пічка і з другої сторони в такому ж місті... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
User-king 0 Опубликовано 8 ноября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 8 ноября, 2009 Купив пару зимніх покришок Matador MP55 165/70r13 на задню вісь:Гарний протектор!) Мои работы: "Pashko 2108M" - КЛАНЦ раС "ПасЦат" - Кланц дваС Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти