Dim.on-zt Опубликовано 8 ноября, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 8 ноября, 2009 Гарний протектор!)Ага ... поки їхав додому з 1 поставленим колесом (2 в багажнику ше було) , звук такий ніби за мною хтось із прямотоком женеться ...зирк в дзеркало, а там нікого ... дружбан собі на ЛТ тож зиму ставив - аналогічне враження "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
M@RseL Опубликовано 9 ноября, 2009 Жалоба Опубликовано 9 ноября, 2009 Купив пару зимніх покришок Matador MP55 165/70r13 на задню вісь:Было у меня таких 4 штуки. Резина бомба, рвала всегда и везде. По дурости в прошлом году продал. Щас вот жалею.... Она была практически новая... За сколько купил?
Dim.on-zt Опубликовано 9 ноября, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 9 ноября, 2009 За сколько купил?Забув написати - 550грн у User-king'а "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 25 ноября, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 25 ноября, 2009 (изменено) Спідометр знов відмовився працювати - треба, мабуть, в з'єднання привода і троса шось встромити, бо походу там прокручується Знов здохла лампочка туманки.Почав переробляти накладку торпедоВитрати на матеріали: 2маленьких балончика піни по 25 грн. 1л. смоли польської car line 80 грн на автобазарі - на Видубечі впадло їхати.скломат 450 (другого небуло) 1 м2 = 20 грн. Изменено 25 ноября, 2009 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 29 ноября, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 29 ноября, 2009 Пообрізав піну:Знайшов глюк в вентиляторі пічки - запобіжник в гнізді погано прижимався, підігнув контакти і поставив новий, бо той вже який окислений був і "трухлявий" хоч і тримася в купі. Спідометр видно злякався хірургічного втручання - сам поки відновив свою роботу...та чи надовго? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
6elov_08 Опубликовано 29 ноября, 2009 Жалоба Опубликовано 29 ноября, 2009 Пообрізав піну:Знайшов глюк в вентиляторі пічки - запобіжник в гнізді погано прижимався, підігнув контакти і поставив новий, бо той вже який окислений був і "трухлявий" хоч і тримася в купі. Спідометр видно злякався хірургічного втручання - сам поки відновив свою роботу...та чи надовго?а че колонки так и будут вверх смотреть ?
Dim.on-zt Опубликовано 29 ноября, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 29 ноября, 2009 Вони під кутом десь 40 градусів. По іншому або стирчить, як на мене, забагато, або під магнітом місця мало, а які динаміки там будуть поки х.з. (можливо з поворотним твітером - такі як були), можуть не влізти. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
6elov_08 Опубликовано 30 ноября, 2009 Жалоба Опубликовано 30 ноября, 2009 Вони під кутом десь 40 градусів. По іншому або стирчить, як на мене, забагато, або під магнітом місця мало, а які динаміки там будуть поки х.з. (можливо з поворотним твітером - такі як були), можуть не влізти.ачего в дверные карты не поставить "13 -ые(коакс.) и в стойки пищалки ?
Dim.on-zt Опубликовано 13 декабря, 2009 Автор Жалоба Опубликовано 13 декабря, 2009 В карти не хочу. Там вони будуть грати або в ноги (якшо в нижньому куті вставити), або в тУлуб(якшо над підлокітником). Окрім того, якшо в куті ставити, то треба ЕСП ставити або робити великий виворіт- тоді ногам заважатиме. Також одна з причин - нехочу додавати ваги на двері, шоб не прискорити пррихід провисання (слава Богу за 24роки ше не висять). Та й на двері є деякі плани в частині прибрати карти. Тепер власне шо зробив за час відсутності тут:надибав гараж, де замінив радіатор пічки (110 х.з. чий). Тепер при її вмиканні смердить, думаю, висмердиться ж з часом . Затащив торпедо на роботу, почав трохи пробувати обмазувати смолою... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Dim.on-zt Опубликовано 17 января, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 17 января, 2010 (изменено) Давненько нічого не писав ...Робота над торпедо наразі в такому стані:Хотілось би обійтись без шпатлівки, але необійдеться -ну його нах наждачкою вирівнювати . Лишилося придумати як петлі бардачка зробити і замок(думаю про магніти ), шоб кришка закритою трималась. Також треба знайти де і купити тоненького поролону на підкладку і потім шкірою обклейти всю цю конструкцію.Про шо ше б написати...дав дядькові покататись, він об бровку по дотичній погнув мені диск, тепер трохи в руль б'є і приспускає, але думаю вже довесни дотягну, тоді буду його перевдягати то й порівняю . Сьогодні замітив гирлянду в задніх ліхтарях (знову при загоранні стопів вмикались ПТФ в т.ч. і передні- у відображенні побачив)- треба зачистити контакти. Ше на морозі замки кумарять - без запальнички іноді неможна засунути ключа чи повернути, особливо пасажирський, який і з салону проблематично закрити або відкрити тим пиптиком . Вже і ВДшки набризкав - пох...Язичок нажав, назад треба виколупувати...Ну і так просто фотка Изменено 17 января, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти