Dim.on-zt 345 Опубликовано 8 ноября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 ноября, 2009 Гарний протектор!)Ага ... поки їхав додому з 1 поставленим колесом (2 в багажнику ше було) , звук такий ніби за мною хтось із прямотоком женеться ...зирк в дзеркало, а там нікого ... дружбан собі на ЛТ тож зиму ставив - аналогічне враження "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 9 ноября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 9 ноября, 2009 Купив пару зимніх покришок Matador MP55 165/70r13 на задню вісь:Было у меня таких 4 штуки. Резина бомба, рвала всегда и везде. По дурости в прошлом году продал. Щас вот жалею.... Она была практически новая... За сколько купил? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 9 ноября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 ноября, 2009 За сколько купил?Забув написати - 550грн у User-king'а "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 25 ноября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 ноября, 2009 (изменено) Спідометр знов відмовився працювати - треба, мабуть, в з'єднання привода і троса шось встромити, бо походу там прокручується Знов здохла лампочка туманки.Почав переробляти накладку торпедоВитрати на матеріали: 2маленьких балончика піни по 25 грн. 1л. смоли польської car line 80 грн на автобазарі - на Видубечі впадло їхати.скломат 450 (другого небуло) 1 м2 = 20 грн. Изменено 25 ноября, 2009 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 29 ноября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2009 Пообрізав піну:Знайшов глюк в вентиляторі пічки - запобіжник в гнізді погано прижимався, підігнув контакти і поставив новий, бо той вже який окислений був і "трухлявий" хоч і тримася в купі. Спідометр видно злякався хірургічного втручання - сам поки відновив свою роботу...та чи надовго? "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
6elov_08 0 Опубликовано 29 ноября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2009 Пообрізав піну:Знайшов глюк в вентиляторі пічки - запобіжник в гнізді погано прижимався, підігнув контакти і поставив новий, бо той вже який окислений був і "трухлявий" хоч і тримася в купі. Спідометр видно злякався хірургічного втручання - сам поки відновив свою роботу...та чи надовго?а че колонки так и будут вверх смотреть ? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 29 ноября, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2009 Вони під кутом десь 40 градусів. По іншому або стирчить, як на мене, забагато, або під магнітом місця мало, а які динаміки там будуть поки х.з. (можливо з поворотним твітером - такі як були), можуть не влізти. "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
6elov_08 0 Опубликовано 30 ноября, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 ноября, 2009 Вони під кутом десь 40 градусів. По іншому або стирчить, як на мене, забагато, або під магнітом місця мало, а які динаміки там будуть поки х.з. (можливо з поворотним твітером - такі як були), можуть не влізти.ачего в дверные карты не поставить "13 -ые(коакс.) и в стойки пищалки ? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 13 декабря, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 13 декабря, 2009 В карти не хочу. Там вони будуть грати або в ноги (якшо в нижньому куті вставити), або в тУлуб(якшо над підлокітником). Окрім того, якшо в куті ставити, то треба ЕСП ставити або робити великий виворіт- тоді ногам заважатиме. Також одна з причин - нехочу додавати ваги на двері, шоб не прискорити пррихід провисання (слава Богу за 24роки ше не висять). Та й на двері є деякі плани в частині прибрати карти. Тепер власне шо зробив за час відсутності тут:надибав гараж, де замінив радіатор пічки (110 х.з. чий). Тепер при її вмиканні смердить, думаю, висмердиться ж з часом . Затащив торпедо на роботу, почав трохи пробувати обмазувати смолою... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Dim.on-zt 345 Опубликовано 17 января, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 17 января, 2010 (изменено) Давненько нічого не писав ...Робота над торпедо наразі в такому стані:Хотілось би обійтись без шпатлівки, але необійдеться -ну його нах наждачкою вирівнювати . Лишилося придумати як петлі бардачка зробити і замок(думаю про магніти ), шоб кришка закритою трималась. Також треба знайти де і купити тоненького поролону на підкладку і потім шкірою обклейти всю цю конструкцію.Про шо ше б написати...дав дядькові покататись, він об бровку по дотичній погнув мені диск, тепер трохи в руль б'є і приспускає, але думаю вже довесни дотягну, тоді буду його перевдягати то й порівняю . Сьогодні замітив гирлянду в задніх ліхтарях (знову при загоранні стопів вмикались ПТФ в т.ч. і передні- у відображенні побачив)- треба зачистити контакти. Ше на морозі замки кумарять - без запальнички іноді неможна засунути ключа чи повернути, особливо пасажирський, який і з салону проблематично закрити або відкрити тим пиптиком . Вже і ВДшки набризкав - пох...Язичок нажав, назад треба виколупувати...Ну і так просто фотка Изменено 17 января, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти