BASSBIN Опубликовано 17 января, 2010 Жалоба Опубликовано 17 января, 2010 нуна спец пырскалку именно для замков купить..вд до попы доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)
Dim.on-zt Опубликовано 31 января, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 31 января, 2010 Прикупив таких коліщаток БКМПО 2 з них з резиною Кама217 , якої, думаю, на сезон вистачить.Обійшлись мені в 2700+150 доставка в Київ+ 100 на таксі (падлюка несхотіла заводитись ) Треба їх підфарбувати, бо досить подерті.Тепер ше придумую як їх прикручувати. Хочу по 2 шпильки на колесо і 2 моїх секретки. Тільки незнаю чи болти, якими штамповки прикручуються підійдуть? З диска виступають однаково, але якось мене збиває конус - ніби якийсь нетакий. Чи вони однакові всі? Шпильки колесні дорого, полазивши по форуму, знайшов шо від переднього редуктора Ниви підійдуть. Взяв поки 1 шпильку і гайку (5+2 грн) приміряти. Таке воно? Тільки шпильку десь на 3 витка треба укорочувати де в ступицю вкручується.Хто скаже, звичайні болти, якими штамповки прикручуються, підійдуть? Лампоча в птф "маяк" 12грн - всеодно шось довго не живуть вони ... "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
BASSBIN Опубликовано 31 января, 2010 Жалоба Опубликовано 31 января, 2010 хорошие диски..поздравляю! доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)
<REMUS> Опубликовано 31 января, 2010 Жалоба Опубликовано 31 января, 2010 (изменено) Тебе бы болты под литьё, у них другой конус, этими можеш испортить диск. Красить диски порошковой, 600-700 готовь. Изменено 31 января, 2010 пользователем <REMUS>
BASSBIN Опубликовано 31 января, 2010 Жалоба Опубликовано 31 января, 2010 Тебе бы болты под литьё, у них другой конус, этими можеш испортить диск.кста таки да..можно подпортить доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)
bisaltes Опубликовано 3 февраля, 2010 Жалоба Опубликовано 3 февраля, 2010 Хм про болти мож детальніше чи ткніть ссилкой Dim.on-zt скуза! Принчипее
Yegor Опубликовано 22 февраля, 2010 Жалоба Опубликовано 22 февраля, 2010 Чьо Димон,уже на дисках???!!Молоток,так и далбше продолжай.(Тарпеду доделаеш наконецто!) Приезжай 5-кого к нам на слалом.
Dim.on-zt Опубликовано 6 марта, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 6 марта, 2010 Коли ж вже нарешті буде тепло ? А то в голові скільки всього крутиться, а реалізувати поки неможу . Торпедо вже мозолить очі на балконі - чекаю хоча б 70 - 100С шоб домазати пластик і переходити до, так би мовити, оздоблення. Бвилося мені в голову бажання зробити морду з 4ма круглими фарами як у "карлоти" з фарами від 2106 - впринципі таке бажання виникло вже років з 4-5 як, але зараз найбільше "свербить" . + ше хочу доп фари круглі на бампері поставити. Може, якшо вдасться за недорого дістати фари від БМВ круглі з лінзою, то вставити туди ксенон і їх під бампер аля суба ГТ, звісно тоді і сам бампер буду доліплювати Коротше загалом має по задумці бути 2 пари фар від 06 основних і по парі ближніх і дальніх . Потім під всю цю люстру требаж буде і гену міняти. То ше побачим шо один тіпок зможе мені за недорого намутити з деталек і чи взагалі шось буде - все поки розказувать не буду зарання, якшо вийде тоді і розкажу .Ше поки гроші не розійшлись треба якось до Магелана заскочити зробити нарешті передні стійки, бо вже шось і руль став криво стояти, мабуть ото крім колеса ше шось погнулось. З тим колесом ше тож приколи - порівняв я його (50 грн), приїхав на стоянку, через кілька днів виїжджати, а воно спущене, поставив запаску (тим часом вчепився якийсь барига, шоб відстав мусів купити двірники чи то бош чи такого плану безкаркасні за 30ку). Засунули в те колесо камеру (тепер хоть знатиму як бортувати колесо не лише велосипедне ), в якій була дірка. Її думали шо залатали, але незнаючи скільки приварювати сиру гуму тим вулканізатором, скоріше всього шо хріново залатали, бо тепер воно всеодно спускає . Ітут як на зло зломався ключ до секреток і в одній і них злизався паз В результаті буду відкручувати "попкою", а так доводилось часто накачувати, бо десь за годину 1 атм виходило. Хоча шось за цю ніч лише до 1,2 спустило ...Шо ше? Несвітиться 1 стоп, той шо з СД зроблений, треба глянути чи згоріло чи шо з ним. Розбив скельце в туманці, тепер думаю чи з орг скла робити, чи скрутити з 2х одну (ше одне скло потріскане впоряді так) і вчепити на ЗХ Ну і на завершення кілька фоток в продовженяя серії "хочу жип" "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
BASSBIN Опубликовано 6 марта, 2010 Жалоба Опубликовано 6 марта, 2010 дЖИПъ))мордочка супер будет! доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)
Dim.on-zt Опубликовано 19 марта, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 19 марта, 2010 (изменено) Оновлено частину передніх "кінцівок", а саме стійки і важелі з шаровими.По ціні вийшло 1400грн. (штоки амортів теж нові). Конфіг такий: пружина сток -1 виток, стійка напівспорт і опори СС20Квин.Проїхав ше мало, так шо недуже розпробував, але те шо підвіска і колеса разом в ями не просто падають, а потім підскакують замітно .Треба ше забрати з дачі краби ТМ прикрутити. .. Изменено 19 марта, 2010 пользователем Dim.on-zt "Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с) сподівайся на краще,але будь готовий до всякого О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4 "Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с). Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти