Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Встановили з другом замки капота маде ин британи.

Свердлильного инструменту окрым перфоратора вдома небуло :ph34r:

Изображение

Довго примыряв якби їх поставити. Ось так выглядає:

Изображение

Їх ше треба незабувати правильно відкривати бо по пальцях лупить добре :ph34r:

Зачет за машинку,особенно колёса и родная решетка-трушно!

имхо:фтопку противотуманки (если конечно не ездишь часто ночью) и повторители поменяй на 11е.Тогда полный зачет будет!!!

Повторювачі я ше сам не знаю які будуть і чи взагалі залишаться :pardon: . Мені шкодівські подобаються - маленькі втоплені квадратики. Тільки які вони з другої сторони і як кріпляться незнаю.

А туманки мені так подобаються:

Изображение

"Коли ти правий, ніхто не запам'ятовує, коли помилишся, ніхто не забуде"(с)

сподівайся на краще,але будь готовий до всякого

О98 99чотири 1230 \ viber О6З 2З2 44два4

"Думка більшості завжди помилкова, адже більшість людей - ідіоти"(с).

Але, звісно, ні ти, ні я не належимо до більшості...

• 2 недели спустя...
  • Ответов 940
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Опубликовано

На тиждні поміняні пилькики ШРУСів.

Прикрутив до кузова паливний електронасос. Треба шлангів і електрику провести ще.

Перепаяв роз'єм тахометра, а то контакти херові були.

Накладка торпедо готова до обтягування, але дістав шкіру, яка мала їти на це, а вона була не в рулон скручена, а так складена. Тепер там складки суттєві :(. Як би їх вирівняти :unknw: , бо дермонтином нехочеться...

З машини хотів зняти всю торпедо, але ступицю руля неможу зняти :pardon: Як воно робиться? Гайку відкрутив. Воно там на шліцах сидить? З'ємником для підшипників? :unsure:

Хотів поміняти краби. Як результат: 1 поміняний, але тримається на 2 болтах і 1 зламався так шо з телека 1 см стирчить; інший незміг від кузова відламати по тій же причині: зламався 1 болт але біля шапки. А позакисали вони там 3.14здець :wacko: Болгарки і трубного ключа з собою небуло, тому наступного разу спробую 1 обломок так викрутить, а той на якому краб тримається буду різати. Треба буде спробувати так шоб шамток болта лишився шоб було за шо вхопитися і спробувати викрутити, бо так нехочеться ще й зі свердлінням і нарізкою різьби гратися :fuck::wacko:

Опубликовано

З машини хотів зняти всю торпедо, але ступицю руля неможу зняти :pardon: Як воно робиться? Гайку відкрутив. Воно там на шліцах сидить? З'ємником для підшипників? :unsure:

Да всё без проблем откручивается, разве что сам замок зажигания, берёщ небольшое зубило и молотком постукивая по шляпке потихоньку откручиваеш

D83DDD30.png
Опубликовано

На вихідних трохи поковиряв машин:

відокремив старий краб від "телевізора" із застосуванням одного з головних в справі тюнінгу інструменту :) - болгарки

Изображение

Потім давай викручувати той обломок, а воно, сцуко, зкрутилось нах разом з різьбою, яка в "телевізорі" :angry: Там гайка вварена чи шо? Коротше без зварки не обійдеться - треба приварювати шпильку, чи шо там в таких випадках роблять. Другий обломок теж невдалось вікрутити, бо наявним інст-том хрін візьмешся :nea: . Думаю тоді вже і трохи можна буде обварити панель 2-3мм жестю. Там ше й дірка прогнила з більше 5коп. розміром.

Зняли таки торпедо :yahoo:

Изображение

Тепер краса - простору повно, нічого не скрипить, не тарабанить :D , хіба кнопки незручно натискати.

Ось чого непрацює правий повторювач поворотів:

Изображение

Ех :pardon: було б більше часу з усією цією бідою гратися.

Треба краник пічки, мабуть, поміняти чи де воно сочиться - ше не розглядав;

заклеїти перегородку ШВІ;

саму торпедо покрасити+накладку доробити і антискрипом закатати;

проводку на різні допи зробити понормальному, а не позаплутувано, шо потім пів часа шукаю зівдки куди який провід :pardon:

І це ше не все тільки по салону, а окрім того ше скільки всього :ph34r:

Ну і просто фотка

Изображение

Опубликовано

Стало жарко, бензонасос нагадав про себе.

Під'єднав нарешті електричний

Изображение

Ше лишилось зробити заглушку замість стокового шоб прикрутити.

Цікаво випробувати його чи на 6500об\хв його вистачить :rolleyes: . Думаю, так - бо ллє побільше звичайного, аби "обратка" справлялась :pardon:

Тіки закрив капот, як у3.14здив дощ :ph34r: - побачив звідки в салон витікає вода

Изображение

по шву видно шо тече, а от кудою затікає це питання?

Опубликовано

Трішки "зашумився" - моторний щит заклеїв в 3 шари.

Було так (шов, по якому тече вода) обмазав відваром пуш.сала і мовілю (нігролу незнайшов, де дів), попередньо обробивши перетворювачем іржі:

Изображение

Потім шар віброшумки( тільки шось трохи протупив і де пасажирське місце заклеїв не тою шо хотів, ну то на підлогу потім буде)

ИзображениеИзображение

Потім шар однієї шумки:

Изображение

І потім шар іншої:

Изображение

І того 3 шари. Ефект помітний - мотор чути напорядок менше, і навіть сам його звук в салоні став ніби благородніше :yahoo:

Але трохи псує картину звук загудівшого, коли в четвер вертався зі зустрічі, підшипника ступиці спереду. Спробую туди змазки ШРУС напхати, якшо недопоможе, то буду міняти.

І в резонаторі шось відвалилось - тарабанить :wacko:

П.с. хочу музику в машину :rolleyes:

Опубликовано

шо ж ты, балбес, вибры не наклеел? :)

Токарно-Сверлильно-Сварочные работы. Киев.

tel : 8093 832 68 69

mail: 1574Alex@gmail.com

Опубликовано

:pardon: 1й шар то шумовіброізоляція! Там біля 2 мм типу бітумної фігні. :ph34r: Забув як матеріал називається...Якийсь Візол, потім інше... А заліплювати суцільним шаром віброю і незбирався. В мене не є метою максимально тихо зробити.

Якшо заклеювати так як, наприклад, у ABo, то це відро взагалі їхати небуде :) І так зайвих 5 кіло :D, а ще на торпедо і на підлогу...

Доречі спробував у фотошопі трохи поклацати варіант майбутньої покраски - вийшло десь так:

Изображение

Криво і світлий колір незовсім той, але краще нешарю в фотошопі. Ну суть зрозуміла ;)

Як той підшипник ступиці дістати? 3 часа прої**лись, так нічо і незробили. Гальм. диск прикис до ступиці так шо невідірвати :bad: - буду рулювати на СТО чи змазки ШРУС туди напакувати чи замінити зовсім :unknw:

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти